Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek PRIMOŽ-JUTRANJI GOST-radio EUROPA

PRIMOŽ-JUTRANJI GOST-radio EUROPA

Pozdravljeni!

Z veseljem vam sporočam, da bo v sredo 28.03. ob 9:30 na radiu Europa05

(87,6) moj jutranji gost PRIMOŽ!!

Zdaj imate možnost, da postavljate vprašanja, kar se tiče med over net-a, Primoža-kaj, kako, zakaj (npr. zakaj se brišejo določene teme……
skratka…..dobrodošli vsi vaši ŽULJI in pohvale seveda!!!!

juhuuu

Kakšen radio Europa05?
A je 9:30 jutranji čas?

Zame ja :-))

Danes sem do 9h, brisal sporočila no začel se je jutrani čas ob kavici, za razliko od večine, jaz delam do 9h, od tukaj naprej imam šele prvi vdih.

No zdej imate priložnost vprašati, zakaj sem koga brisal, bom poiskušal čimveč povedati in odgovoriti.

Primož

************************************************************************************* www.mgc-bistrica.si Nihče ni tako bogat, da ne bi koga potreboval in nihče tako reven, da ne bi bil nekomu potreben. [url]https://www.facebook.com/med.over.net[/url]

Še enkrat; kje se lahko posluša ta radio?

Lahko poveš kakšen je tvoj ali vaš režim puščanja sporočil? Da bo enkrat vsem jasno. Normalno da si ti šef, ampak povej vsem nam babam, da bomo končno zastopile, čeprav sem prepričana, da to ne bo mogoče nikoli.
Sem pa opazila, da si bil danes spet aktiven in pobrisal vse BB je na prvi strani. Jaz jih berem, ampak ti vseeno dam prav, samo s sankcijami lahko ljudem kaj dopoveš.

Ne vem, če se lahko strinjam s teboj. JAz verjame, da lahko tudi z lepo besedo kaj dosežeš, je pa že tako, da si moraš pri prepričevanju z lepo besedo vzeti veliko več časa, ki pa ga poanvadi močno primanjkuje, zato takšnale oddaja prav pride, saj v pol ure veliko več poveš kot pa odgovoriš v pol dneva.

Jaz verjamem, da je v vsakem člioveku tudi tisto dobro in želim tisto tudi poiskati. Sem pa tja, pa je potrebno tudi po mizi udariti, da trznejo tudi tisti, ki si milijo, da jim ni terba nič poslušati.

primož

************************************************************************************* www.mgc-bistrica.si Nihče ni tako bogat, da ne bi koga potreboval in nihče tako reven, da ne bi bil nekomu potreben. [url]https://www.facebook.com/med.over.net[/url]

Primož,

koliko uporabnikov je resnično naenkrat na tem forumu?

New Report

Close