Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek Primož na dopustu?????????

Primož na dopustu?????????

Lahko kdo odgovori, če je Primož na dopustu?

Hojla Pipi, ma kje si ti ?

Ne ni na dopustu, a ti dam telefon pa ga pokličeš?

Lp, Jana

In hvala za pozdrave, sem jih prejela :))))))))

primož, prisoten :)))

primož

Lepo ::)))) (sicer pa nisem dvomila v to, da jih boš:))

Ampak zdajle sem mal huda na Primoža, pa grem kar k stvari.

Saj po eni strani “kaj me briga”, ampak nekaj me vseeno čudi in malce tudi jezi.

Kako to, da nihče ne odgovori Yo, ko se obrne na administratorja strani?
Kako to, da ni besedice od tebe pri aferi s Piccolom?

Večkrat daš vedeti, da nadziraš te strani, marsikaj cenzuriraš – pač tvoja presoja. Ne gre pa mi v glavo, da ne poveš svojega videnja zadeve s Piccolom in da ne odgovoriš na direktno vprašanje. Pa da ne bo pomote, a pri Yo ne gre le za enak nik, ampak za več, kar je sama pojasnila in kar je jasno vsakomur, ki prebere celoten post izmišljene yo.

In da ne bo izpadlo kot da se zavzemam za cenzuro, nadzor, ipd. Ti pa se trudiš in želiš obdržati te forume na nekem nivoju in zato v teh primerih pogrešam glas od tebe.

Lp

Pipi,

naj te potolažim, vse je pod nadzorom. Yo, mi je poslala tudi privatni mail in sem ji odgovoril. prav tako je potrebno pretehtati vse možnosti, da ne bi po krivem koga obsodili. To pomeni, da je potrebno preveriti vse kar se da, tudi dostope in podobno, da si res ustvarimo pravo sliko.

Yo je že rpejela nekaj odgovorov, končno poročilo boste videli tudi na forumu.

Kar se Piccola tiče, je podobno. Najprej preverim obe strani, preberem vsa sporočila, pokličem znance, in ostale uproabnike, če kaj vedo in kako, ko se nabere dosti dokazov, takšnih in drugačnih, začnem ukrepati.

da bom še jaz politično pravilen, zaradi interesa preiskave, vam o zadevi Piccolo, ne morem podati še nobene izjave. :))))

No ja, moderatorji imajo že nalogo, da njegova sporočila ne upoštevajo. Seveda se lahko predstavi kot kdo drug, kar pa je na nas, da tehnično ugotovimo, kdo bi lahko bil.

Upam, da nisi več toliko jezna in sem te pomiril, vsekakor pregledam vse, vendar želim biti maksimalno objektiven in pošten, pri tolikšni masi, je včasih to zelo težko.

Upam,da mi napake odpustite.

Primož

Priznam da sem tudi sama pomislila na to možnost (zato sem pa tudi jezo še brzdala :::))))).

Potem je vse v redu, saj kar se Piccola tiče je verjetno res malo bolj zakomplicirana zadeva, a da se Yo ne bi niti javil, mi ni šlo v glavo.
Me pa zares zanima, kako je pri takih zadevah sploh mogoče ukrepat. Bom prebrala “končno poročilo”.

Ne le, da ti odpustimo napake, vsaj kar se mene tiče, te prav občudujem, kakšno množico ljudi obvladuješ.

:))))))))))))))))))))))))))))))))

ti pišem na mail, imam že kar malo slabo vest , ker se ne javim ):

Čau, Jana

Sem te prehitela ::::)))))))))))))))) (če imaš še stari naslov seveda)

yap, Pipi, pa sem te še malo ujela :))))))))))))))

New Report

Close