Primož, pomoč
Rada bi ti samo sporočila, da mi nekaj ne dela OK.
Če hočem priti na “modno oblikovanje”, me vrže na forum “poroka” , odkrila pa sem to, ko sem želela iti na forum o počitnicah in ni bilo sporočil od zadnjih par dni. Izgleda se je nekaj spreminjalo na srežniku, ker je tudi sam izgled foruma drugačen in je zdaj prek travel.over.net-a.
Potem pa sem gledala, če je še kje tako,da manjkajo sporočila zadnjihpar dni.
Verjetno še kak dan in bo spet vse tule, le da sem jaz tipično žensko radovedna, kaj in kako in zakaj…
Pa lep pozdrav!
Tišično radovedna ženska .)))
to je bilo pa res lepo napisano, pa ne v negativnem smislu,
forum kam in kako na počitnice se bo prestavil na travel over.net, še vedno bo dostopen iz vsepovsod, samo oblika in vse ostalo bo tako kotje v popotniškem portalu. mogoče res pride do kakšnega nereda, ampak kmalu bo vse v redu – spet :))
Modno, bom pa še pogledal kaj je narobe, je pa forum res v mirovanju in se lahko samo bere, dokler ne dobimo novega moderatorja.
primož
Potrpežljivost je božja mast – ampak je mi tule ob tebi ne potrebujemo:))
Vsakič posebej ugotavljam, da imaš dober pregled, kaj se kje dogaja in na naše probleme odgovoriš res hitro. Zlat si in verjetno se tudi ostali tule strinjajo z mano!
Glede forumov pa; sem rekla, če že začnem težiti, da se je pri počitnicah nekaj “zgubilo”, potem bom zatežila še š čim. Bom pogledala okrog, kako je stanje in ti javila – in potem je pač nastalo to, kar je. In če ne bi tičala kar naprej tule, verjetno tega sploh ne bi odkrila. Prav mi je.
Še naprej lep dan – pri nas se je pokazal sonček:))))
saj to je prav, tako hitro izvemo, kje je kaj narobe.
primož