Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek PRIMOŽ-predlagam forum andrologija

PRIMOŽ-predlagam forum andrologija

Na forumu neplodnost imamo idejo, katere realizacija bi nam še kako prišla prav. Nekaj je o tem že napisanega. Lahko pogledaš in nam pomagaš? Prosim.

Želim ti veliko lepega!!!

Maksi

Sem že pogledal, bi bilo pa dobro, če kaj več napišete kaj je to andrologija in kdo bi bil lahko strokovnjak.

primož

************************************************************************************* www.mgc-bistrica.si Nihče ni tako bogat, da ne bi koga potreboval in nihče tako reven, da ne bi bil nekomu potreben. [url]https://www.facebook.com/med.over.net[/url]

Andrologija je nauk o fizioloških in patoloških spemembah, značilnih za moški organizem.

Nekje polovica parov nas je neplodnih zaradi moške neplodnosti (ali obeh partnerjev) in nikjer ne dobimo pravih informacij kaj in kako naj razmišljamo o zdravljenju. Za ginekologijo je to dobro poskrbljeno…

Trenutno ne vem, kdo bi lahko bil strokovnjak, ki bi nam bil pripravljen odgovarjati na vprašanja, akolikor vem, je na GK kar nekaj takšnih specialistov.

Namig: zelo bi bilo dobro, če bi bil ta naš strokovnjak specialist ginekologije in andrologije hkrati. Tak zdravnik kompleksno razume problem neplodnosti in lahko obravnava par in ne samo posameznika.

Se bom mao pozanimala…

Hvala za odziv!!!!!! Maksi

bi predlagala dr.drobniča, k za dr.reša to ni izvedljivo, k je itak non stop zaseden.
nia

jaja, naš zlati “DROBTINCA” (beri dr. Drobnič) je ful stručko in prijazen in bi bil ful primeren za te zadeve! Je tudi moj dohtar, zato vem, da je 100/h fajn!

Primož, bo šlo?

Primož, nam morda lahko pomagaš? Se je našel kakšen androlog, ki bi odgovarjal na naša vprašanja?

Se išče, sporočim takoj ko kaj izvemo.

primož

************************************************************************************* www.mgc-bistrica.si Nihče ni tako bogat, da ne bi koga potreboval in nihče tako reven, da ne bi bil nekomu potreben. [url]https://www.facebook.com/med.over.net[/url]

ojla, primož.na forumu o darovanju sp.celic itak občasno odgovarja dr.Drobnič, tko da….sej bi sam še mal razširil zadevo, pa bi blo.po svoje bi prav prišel en strokovnjak , k se ukvarja z umetnim oplajanjem, k včas smo babnce kr preveč nekej pametne, pa tko,si zlo po svoje razlagamo,ker pač vemo tolk k preberemo al pa si povemo.
Lp,nia

Torej ni uspelo?

…samo vprašam, da bo tudi videti, da smo mislile resno…

Lep pozdrav!

koker sem opazila, dr.drobnič odgovarja na forumu o darovanju sp.celic,vendar zdaj kar naenkrat njegovih odgovorov spet ni.me zanima v čem je finta? glede na to , da je NEPLODNOST jako številčen forum in da velika večina pač ni odvisna od darovanih sp.celic,je pa veliko problematike na ženski in moški strani, bi zelo prav prišla še ena strokovna različica le tega.kjer bi svoja vprašanja lahko zastavljale strokovnjaku.le teh dr.pušenjaku ne moremo, saj sam prizna, da to ni njegovo področje.
glede na to, da je dr.drobnič že odgovarjal na podobna vprašanja, mu verjetno ne bi blo pretežko, če bi to počel na svojem forumu.bi ble potrpežljive ,sej vemo, da nima ne vem kolk časa.je pa res, da same včasih ornk zaidemo v svojih razglabljanjih o znakih in neznakih ……..
bi probal na ta način,Primož?
nia

Jaaa, Drobnič alias naš Drobtinca (po domače) je kerlc in res bi ga lahko povabil k sodelovanju. Sem 100{04cafd300e351bb1d9a83f892db1e3554c9d84ea116c03e72cda9c700c854465}-a, da ne bi odklonil.

Pst, Primož drema!

Čau!

ringgggggg, ringggggggggg, zdej pa počasi budilka zatuli…. :))

Kaj novega?

Maksi, ej, pišeš lahko Drobniču, k je androlog na forumu Darovanje. Pač napišeš “za dr. Drobniča” in ti odgovori. Naš zlati Drobtinca. Ej, on je res dečko! Kr zateži mu! Nesebično pomaga kadar koli se mu zateži.

1:0 za Drobtinco!!!!

2:0 za Drobtinico, 1:0 zate!!

Itakkkk! Drobtinca je res zakon!

New Report

Close