Primož resno postajam zaskrbljena
Najprej hvala za lepe želje, ko so nas pestile težave.
Sedaj pa k problemu. Ja valjda, pediatrija. Kot vidiš Tanč sama vsake tolko objavi najpomembnejše teme, saj razumem, da je veeeeeliko dela, toda je res tako težko narediti, da bi bile tam, kot je refluks, to bi res zelo olajšalo zadevo. Ker čeprav direktno ne bo povedala ima Tanč polno glavo teh vprašanj in ravno prej sem po isklaniku 5 min iskala nekaj o prehrani dojenčka, čeprav sem to sama napisala ,ker je že toliko odgovorov na to temo, da je sve skupaj zelo nepregledno( sem naslov pozabila), da sem potem eni mamici link napopala in odgovorila. Res bi bilo bistveno manj vprašanj, če bi jim najprej to padlo v glavo, no bi bilo vsaj bolj pregledno. Sama več, kot toliko ne znam pomagati, oz. če imaš ti kakšno idejo kako, mi povej!!!
Mogoče bi bilo dobro napisati tudi(na začetek, preden sploh klikneš forum), da odgovarja samo na stokovna vrašanja za ostalo smo pa mamice na SČ s podobnimi izkušnjami in nekatere imamo celo košček strokovnega znanja:)
Oprosti za dolgo pismo in upam, da boš lahko kaj uredil:)
Tudi jaz sem ze nekaj casa zaskrbljen nad ljudmi, kako razmisljajo. Vse nam pripada, nic ni poterbno razmisljati s svojo glavo, zakaj? Ja tako so nas navadili.
Drugace pa resno, v toku tega ali naslednjega tedna, boste vsi doziveli kar nekaj sprememb s katerimi se bomo ukvarjali v nasldnjih tednih.
V to pa je vkljucena tudi sprememba foruma.
Takrat bomo poskrbeli za sporocila, ki bi jih morali brati.
Hvala za skrb.
primoz