Primož Roglič v intervjuju za RTV: "Protestniki sramotijo kolo."
Pohvale za pokrivanje dirke s članki in dva velika minusa. To, da ni blo prenosa, OK razumem, da je prenos zahteven, a pri vsem tem medijskem pompu in zanimanju, bi se lahko RTV izprsil. Dodajam, pa še moj včerajšnji zapis, ki je odziv na zame škandolozno nizkoten intervju Miše Molk z najboljšim kolesarjem sveta! Pazite z najboljšim kolesarjem sveta, ne s Pinkotom Balinkotom. In z najboljšim kolesarja sveta naredi intervju gospa, ki kolesari zgolj zadnja dva meseca ob petkih..Se citiram:
Takoj ko sem videl, da bo Intervju z Primožom Rogličem, sem si rekel končno naši na RTV delajo, a takoj ko sem videl, da bo pri Miši sem se prijel za glavo. A nimamo boljšega novinarja? Vsaj enega, ki se vsaj malo spozna na kolesarjenje..npr Bergant, ki je bil vsak športni komentator, če ne Kovšco. No naj bo Miša sem si mislil, se pustimo presenetit. Pustimo to, da ji nagaja prevelika ustnica zaradi preštevilnih lepotnih operacij, potem pa še vprašanja: OK nekaj je bilo takih, da približa kolesarjenje tudi tistim, ki nimajo pojma o kolesarjenju. In kot vedno na koncu RTV userje s svojo propagando. A je to potrebno??? Vpraša Rogliča kaj si misli o protestnikih na kolesih in ji jasno pove, da sramotijo kolo, ona pa reče da ne. Kdo je ona??? In potem še bolj neumno vprašanje! Če je vraževeren – ker ima tatuje? Na roki ima tetoviran križ, krščansko znamenje, ki nima veze z nobeno vraževernostjo in ona kot da ne razume odgovora! Take imamo!
Se strinjam, da je težko narediti kvaliteten prenos kolesarske dirke, ampak a se ne da niti več izpeljat normalne pogovorne oddaje brez levičarske agende?? Bog pomagaj! Še en minus in to velik za RTV, še en plus za konkretne odgovore Primožu Rogliču, ki se je, čeprav ni najboljši govornik, odlično izkazal in se ni pustil zavesti ali sprovocirati ostareli novinarki, ki bi si zaslužila pod nujno v penzijo!
Gremo Rogla, 100% se strinjam s teboj in te podpiram. 🇸🇮
Kolo nima nobene zveze s tem. Ga pač uporablja, kdor ga uporablja. Nekdo za rekreacijo, nekdo za kariero, tretji za …
Gate nosijo levi in desni, na primer. A zdej jih pa eni (ali drugi) sramotijo?
No …. Tole ni bil najboljši primer. Verjamem, da gate enih in drugih kdaj tudi zafarbajo. In to upravičeno.
Mažak je dobesedno fenomen. Doseči take uspehe v takem športu je znak idealne kombinacije določenih fizičnih predispozicij in trdega dela.
So pa kljub temu take izjave, recimo milo “nenavadne”. Razen, če je možak, poleg tega, da je odličen kolesar, tudi generalni moralni razsodnik ? Ki razsoja, kaj je sramota (in kaj ne).
O zadevah izven lastne specialnosti dostikrat drži pregovor “Molk je zlato”.