Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek Primož-vpis med recepte

Primož-vpis med recepte

oh, kako bi rada to naredila, pa ne znam. Registriram se ( z istim nickom kot na forum – ali je lahko isti ?), pa ne vem, kam potem recept vpisat oz. na kakšen način. Vse sem že pregledala.
Prosim za pomoč.
Mateja

zivjo!

ja, na recepte se lahko registriras z istim nickom, kot na forumu. ko si registrirana, se potem lahko prijavis v aplikacijo (na crhu strani, tik pod vsemi slikicami). ko pa si prijavljena, pa se med povezavami tam gori pokaze tudi link “Vnos recepta”. klik na to povezavo in ze lahko vpisujes recepte.

pa se nekaj je, ko je recept vpisan, se ne bo kar takoj prikazal v bazi, ampak ga je potrebno najprej pregledati in odobriti. ko pa je se to mimo, pa se bo zasvetil skupaj z ostalimi zvezdicami 🙂

lp,
TurboPujs 🙂

Lp, M

a se vpisuje v isti obrazec kot za iskanje, samo da ne klikneš išči ampak ponastavi? (sorry ne bi ga rada kaj …..)
Pozdravček Mateja

zivjo!

nene, tisti knof samo spuca vse, kar je napisano v polja…

tkole gre:

ko si ze registrirana (to si ze, sem pogledal), odpres stran kjer se najprej prijavis (log in), ce se nisi. to je tkole… pogledas cisto vrhnjo vrstico, tik pod slikami, kjer pise:
“Zdrava prehrana; Recepti; Iskanje receptov; Uporabnik: ; Geslo: ; [ Nov uporabnik ] ” ce se nisi prijavljena. v ti dve polji na vrhu vpises svoje uporabnisko ime in geslo in kliknes na gumbek “Prijavi”, ki je zraven.
ko to naredis, se ta vrstica malo spremeni, in sicer se napise tole:
“Zdrava prehrana; Recepti; Iskanje receptov; Vnos recepta; Moj profil; Črna kuhinja; Babičina skrinja; Odjava”
tukaj kliknes na besedilo “Vnos recepta” in odpre se forma, kamor potem vpises podatke o receptu. potem naprej pa bi moralo ze zlaufat. ampak naj se enkrat dodam, da je tudi tukaj spodaj gumb “Pocisti”, ki izprazni vse, kar je napisano v vseh poljih. zato je treba pazit, kam se klika 🙂

je zdaj slo?

lp,
TurboPujs

Lp, M

eh še vedno ne gre – tista vrstica je tud po prijavi ostala ista, kot da so besede vkovane v monitor. Sicer ob prijavi slika na ekranu požmigne, kot ob prijavi na forum.

hmm…

se bom oglasil na mail, ki je v profilu, pa najbolje, da poskusiva resiti zadevo po posti.

lp,
TurboPujs 🙂

Lp, M

New Report

Close