Primož zakaj?
Avtor: KIR
Datum: 21-10-04 11:40
Plazil bi se do tvojih prečudovitih nog, te sezul, masiral vsak prstek posebi, pa meča, poljubljal kolena, oh stegna…in kar proti mucki – lizal ti klitoris, s prstom prijemal vročo vagino… Piz… , men bo glih kar pršlo, pazi, špricnlo bo—
————————————————————————————–
Morda zaradi tega, da ne bo potrebno niti zapirati ?
Malo se je potrebno včasih kontrolirati, veš !
lu..kaj mislis da si ga on res kr tm za mizo..da mu bo res spricnilo..ma nehi no..to je zezanje..dokler ne boste to kapiral in jemal forum tko za res..kot ga…ubogi vi!
Iz tega bi morala prebrati mogoce tole..en nacin kako bi te doma lahko toj…ce ti kaj tazga se ni nikoli..ne pa da je to neka packarija…
Razen seksa mi nč pametnega ne pade na misel, ha ha
Sicer pa: DEMOKRACIJA PA TAKA!
Dva ali tri dni je neka dama napisala (morda Samantha, ne vem): “Hvala bogu, hvala vsem vam in predvsem Primožu za tale forum, se tako prileže”
Pa nihče ni ugovarjal, ko pa se je pojavila ga. ali gdč. Eva 1, pa je vse narobe! Marsikaj se da sklepati…. Bom raje tiho
glej sara*, vse mi je jasno, popolnoma vse ….meni osebno se to ne zdi popolnoma nič takega, samo…..nismo samo mi tukaj gor in včasih je potrebno koga zaustaviti. Naj bi dobil KIR na svoj post še bolj “vroč “odgovor ???
Zakaj ne greste na chat, saj ga imate tudi preko med.over.neta in se mirno lahko zafrkavate. Lahko skupaj ali pa z vsakim posebej.
In ..jaz osebno vas zelo rada prebiram..dokler ne postate preveč osebni, potem neham…nasmejim se vam….toda , prav dam tudi Primožu. On stoji za vsem tem in on odloča. In mislim, da je fajn fant.
Pišite, hecajte se še naprej…