Najdi forum

Naslovnica Forum Starševski čvek Primoževo pismo, na srednjih…

Primoževo pismo, na srednjih…

Tole za tiste, ki bi lahko spregledali……

Avtor: Primož ()
Datum: 02-03-02 12:32

Pri tolikih ljudeh, je res težko prebrati vsa sporočila, ki jih napišete. Žal nimam časa,d a bi prebiral vse teme, sem pa tja kakšno preberem, tako,da si ne morem ustvariti slike, kje je kaj narobe in kdo je kaj rekel.

zato em pa poznate imate moj e-mail in telefon, vse maile pa preberem, to zagotavljam.

Jasno je, da pri tolikšen številu ljudi, vedno najdeš kakšnega, ki ima slab dan in takega, ki ima dobrega. Dva se v danem trenutku ne ujameta in nastane preprir. Vendar so težave zato, da jih rešujemo.

Take reči se bodo vedno dogajale, zato vas prosim, če menite, da vas je kdo užalil, ali da se zaradi nekoga nivo močno spušča. Pošljite mi svoj komentar po e-mailu, tako nobeno sporočilo ne bo naletelo na gluha ušesa.

Lisička, mi je posredovala, kje nisem bil zraven, tako da sedaj vem kako in kaj. seveda ni nič narobe z njo, temveč z nekaterimi, ki nimajo nobene kulture.
tjavendan obstaja, zato ker mi je všeč ne zato, ker bi mi delal težave. So svoj svet v katerem se lahko združujejo ljudje istih misli in pogledov, zaradi tega ni nihče manj vreden, ne srednja, ne tjavendn. V mojih očeh ste vsi enaki, če bi menil drugače ne bi pisal ampak naredil.

Če tukaj lahko najdete svoj svet, vam bo vedno na voljo, ali samo informacija, dobra beseda, tolažba ali zabava, vse lahko najdete. če menite,d a česa ni pa veste moj e-naslov ali pa forum O Med.Over.Net in se bomo potrudili , da to dobite.

Mislim, pa da je na teh forumih neka posebna energija veličina, ki jih drugje ne najdete in verjetno tudi zaradi takšnih iskric, saj se mi zdi, da prevečkrat bežimo od problema, tukaj pa tega občutka bežanja nimam. Naj bo problem takšen ali drugačen, vsi , tako bralci kot pisalci, so udeleženi v reševanju konflikta. In to je tisto, kar tukaj daje veličino.

Vsak ima svoj čar, ki ga je dal temu sistemu in še več, vsak od vas je posebej čudovit v tem kar je.

verjetno pa moram tudi jaz kaj več napisati o tem Med.Over.Net-u,d a si ustvarite tudi drugo plat slike, lahko zagotovo rečem, našega portala.

Opis med.over.neta, bom podal v novi temi.

Primož

Vsem nam je jasno, da ne mores vsega brati in tudi, da je to nemogoce.. Ker je to tako, bi bilo za pricakovati, da svojo sefovsko funkcijo locis od privatnega mnenja in si ne krnis ugleda s komentarji, ki te kažejo kot pristransko in prav po božje domisljavo osebo, ker vemo, da to nisi! LEPA BESEDA TUDI ZELEZNA VRATA ODPIRA! In z besedami krojimo zivljenje, ker besede predstavljajo ustvarjalno energijo cloveka!

Ježek ne najde pravih besed, da bi Primožu ze enkrat dopovedal, da ima sefova beseda deset in veckratno težo kot ježkova in da mora zato sef paziti na svoje besede!

Ljubezen je drugo sonce, ježek

Nov dan. Stare napake.

In tako že 21 let.

New Report

Close