Najdi forum

Splash Forum Sex v mestu Primožu in Svetilniku !!!

Primožu in Svetilniku !!!

Dragi ‘svetilnik’, dragi Primož!

Redno spremljam tele debate tukaj gor in že nekajkrat je Primož posredoval, češ ne biti nesramni in žaljivi, pa vendar se skozi Primožev filter vedno smukne ‘svetilnik’ oziroma njegovo izredno negativno in nesramno, zaničevalno pisanje.

Dragi ‘svetilnik’ nimam te namena napadat, nikakor, niti z ne vem kako pravico zahtevat, da te Primož odpiše ali ti prikrajša peruti, pa vendar bi te lepo prosil, da se vendarle spraviš na nek kulturen nivo in omejiš tvoje zaničevanje, ki smo ga sem ter tja med vrsticami deležni vsi. Ni prijetno, res ne, ni lepo, in čtudi ne leti name osebno, se včasih počutim napadenega. Zakaj potem ta forum obstaja, po čemu?

Ne vem, morda se hudo motim, upam da se in naj mi to pritrdijo drugi in bom seveda utihnil. Kaj meniš ti? Ne napadam te, samo povej mi skromno mnenje, kako ti gledaš na tvoj način komuniciranja. Te tako obravnava tvoja okolica in drugače ne znaš? Je to okolje v katerem živiš? Veš, želim le reči, da ima vsak od nas pravico do spoštovanja in da ima tudi vsak pravico takemu načinu komunikacije se izognit in tako osebo izločit. Tu tega ne morem(o), zato te prosim za strpnost in premislek.

Primož, kaj meniš ti? Tak način komuniciranja vendarle meče nekoliko ‘čudno’ luč tudi na ta forum.

Hvala.

najbolj čudno luč ti mečeš sam nase s tem postom.
izpadaš kot en sinček ki v življenju ni naredil drugega kot tolkel z žlico po krožniku.ali kot je rekel janša za jožefa školča: odkar se je rodil ni drugega kot strošek v državnem proračunu. bogi revček kaj sploh bereš če te prizadene vsak drek? pa kje ti živiš a v idealnem svetu al kaj?
jaz menim da je moj način komuniciranja enkraten edinstven in da povem marsikaj tistega kar si drugi posranci ne upate-upajo. povem direkt in resnico in ker to boli jih je veliko prizadetih. če norcu rečeš da je nor ga boli, logika če to rečeš normalnemu se samo nasmeje. si razumel?zakaj pa misliš da se jebačica tok jezi? he ha ha .
in ne misli da lahko kdo od vas to spremeni.-moje pisanje mislim. l.p.

Tega sicer ne počnem……

Cmoooook, zate, Svetilnikk!

menim da se svetilnik zato tako obnaša, ker si doma ne upa.po mojem samo roko dvigne pa že kakšno okrog pese ujame.nekje pač mora svoj bes in jezo ven spravit.
doma pred ženo ne upa potem se pa tukaj ven meče.

hvala !:)))

a ha ha he ti si pa model bi mogla jit za psihiatrinjo-favlirano:)
sem se ob temle spomnil na eno psihologinjo s katero smo bili v madih letih na enih duhovnih vajah na morju. velika skupina cca 65 oseb.
pa smo se pogovarjali kot se to pač počne na takih skupinah in sem ji povedal kok imam jaz lepe sanje pa kako sanje lahko kontroliram itd in ona je to psihološko ugotovila da je to zato, ker je v mojem življenju v resnici pa ravno obratno. he ha ha in s tistimi kolegi pa prijatelji z našega konca s katerimi smo bili skupaj smo se pol še leta dolgo norca delali iz nje pa se vedno smejali ko smo se spomnili na to prigodo.skratka toliko kot je ona falilala niti un brezzobi desetnik iz črne gore ki je na boki kotoski ovce pasel ni nikoli v življenju falil niti takrat ne ko sem v vojski gledal belo steno on me je pa prepričeval da je črna al pa frjolčasta. ha ha .
takrat smo ugotovili kake totalne budale so ti psihologi pa psihiatri kar nekaj si zamislijo v svojim bolnih možganih pol mislijo da je pa res.
tako asociacijo sem dobil ko sem prebral tvoj prispevek.

mislim da ti manjka en dober ***, ker imaš očitno abstinenčno krizo-potem pa na forumu fušarijo zganjaš.
da sem to ugotovila ne rabim kakšne posebne izobrazbe

skratka hotela si povedati da imaš slabo izobrazbo he ha ha .
je še vse kaj boljšega na svetu kot en *** .

fukam se pa kljub izobrazbi dober.

bomo probal če je to res.:)

mislim da te je tolk v hlačah kot škorca v rit

Bravo, balinček moj! Bi te kar zbil

Vseeno mislim, da tigist dokaj prav.

ne glede na direktons Svetilnikk..je v tvojih sporočilih preveč sarkazma, preveč negativne energije, saj tvoj namen ni toliko podati dobro informacijo in zanimiv odgovor, kot bode v oči, da želiš spreminjati njihova mnenja in vidi se da tudi obsojaš njihova dejanja.

Primer samo enega stavka: kake totalne budale so ti psihologi pa psihiatri kar nekaj si zamislijo v svojim bolnih možganih pol mislijo da je pa res.

Tole je zelo direktno napadanje in posmehovanje.

ŽAl ni vedno tako, jaz sem jutri na POP TV v Trenjih, lahko gledate, govorili pa bomo o akciji posvojitev.

V vsaki humanitarni zadevi se najdejo izkoriščevalci, zato ne smomo soditi po nekaterih, da so vsi taki, če pa je takšna večina, potem pa je nekaj narobe. Začelo se je z dobrim namenom, nadlajuje se s totalnim izkoriščanjem.
Vendar svetilnikk…največ boš dosegel, če ne boš takoj obsojal, ampak jih boš prepričal s svojimi dejanji.

DAj se malo bolj potrudi, o tem sva že govorila, kaj so pravila tukaj gor, tukaj kot veš, ni demokracije, so moja pravila.

Ampak vseeno dopuščam možnost, da me prepričaš v nasprotno. Kar bo pa zelo težko, lahko pa se potrudiš, naj tvoja dejanja dokažejo da se motim.

primož

************************************************************************************* www.mgc-bistrica.si Nihče ni tako bogat, da ne bi koga potreboval in nihče tako reven, da ne bi bil nekomu potreben. [url]https://www.facebook.com/med.over.net[/url]

Bom gledal jutri trenja bom videl kaj boš lepega povedal:)
pa daj da se boš lepo obnašal he ha .
hecam se . bodi direkten, konkreten in se ne pusti “jebati”. l.p.

moj je tolk dolg da lahko dvajset golobov gor stoji.
no ja , malo lažem, zadnji golob mora eno nogo v luft držat:)

Ne delam se lepega toda se strinjam z večino ali vsaj z nekaterimi deli tvojega sporočila.Zelo prijazno, pametno in dobro si napisal.
Toda glej, jaz sem ti povedal svojo izkušnjo in meni osebno je tista psihologinja do konca zadeta.Ne morem reči da ni, če se je pa totalno “zajebala” v svoji razlagi in takšno bedarijo ven bleknila da se potem vprašaš če je takih ljudem sploh kaj za verjeti, ker imajo take nemogoče in sfalirane razlage da te prime srat -najmilejše rečeno.10 let hodi v šolo, da blekne nekaj tako blesovega, kar ni zmožen niti najbolj neučen pa zabit osebek.
A veš kaj pravijo zdravniki na invalidskih komisijah za psihiatre?To lahko kakega kolega zdravnika vprašaš: da si psihiatri bolj zmešani kot pa pacienti.No in kaj sem jaz tukaj kriv če povem dejstva in resnico?
lagal pa ne bom , veš.
l.p.

verjetno res, da to rpavijo, vendar niso vsi taki.

Zato ne smomo posploševati, potem je potebno kazati s prstom samo na enega. Tudi eden izmed apostolov je izdal Kristusa, pa danes ne obsojamo ostalih 11.

primož

************************************************************************************* www.mgc-bistrica.si Nihče ni tako bogat, da ne bi koga potreboval in nihče tako reven, da ne bi bil nekomu potreben. [url]https://www.facebook.com/med.over.net[/url]

Meni pa je svetilnikk všeč. In to ne samo zato, ker je tako postaven in ima čudovite očke….pač pa tudi in predvsem zaradi njegovega jezička.
Priznam pa tudi, da mi je všeč še zato, ker so mu moje besede lepe….ha ha.

Hm, le zakaj imam občutek, da si psihiater??? 🙂

Lepo je, če človek napiše kar mu leži na duši,če si zvest samemu sebi in si upaš vedno povedati-napisati četudi se z kom ne strinjaš, naj se to napiše, pa vendar naj bo vseeno vljudno, pa četudi je tole le neki forum.
Zakaj bi nekoga pljuvali-psovali-pošiljali nekam, povejmo to raje na nek kulturen način kaj nas moti s čim se ne strinjamo, kajti najlažje je napisati :” Ma pejd u *****, nimaš pojma, si prasica debela in ne vem kaj”, to je zelo-zelo enostavno napisati, kot pa vse to, napisati na drugačen način- a bistvo ostaja enako!
Pameten je tisti, ki bistvo pove na svojsten normalen način, kot pa tisti, ki vse kar pove takoj zasvinja.
Tole ne leti na svetilnika, pisala sem na splošno.
Mene svetilnikk ne moti, čeprav je tudi že mene okaraktiziral zelo “lepo”,haha, ampak naj, mene to ne moti, vsak ima svoje mnenje, to spoštujem tudi tukaj na forumu.

ker sem fukjen?:)))

cmoka cmoka:)
email res šteka veš!

še tebi cmoka 🙂

Šteka, šteka;))) naj šteka, je še bolj nestrpno, neučakano, zanimivo;)))),

Sori dragi moji, Svetilnik je faca, da mal takih. Jajca ma, jajca!!!Le kdo od nas jih ima toliko?

This is fu..... good day!

New Report

Close