Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek Princ teme

Princ teme

Robin Hood je v bistvu Janez Janša? Zakaj tako poimenovanje? V bistvu je to nekaj pozitivnega, Robin Hood se je boril za reveže.

Saj so današnji desničarji v bistvu reveži… Pod palcem imajo le destino tistega kot kaviar in salonska levica. 😉

hja, Drnovšek ziher ni mislil na Robin Hood-a, ko ga je prvič tako poimnoval. Mislil je na tistega….., v hudičevi podobi.

Jep… mu je bil trn v peti.

Jep… mu je bil trn v peti.
[/quote]

mogoče mu je bil res, tega ne bi vedel, sm sem prepričan, da je bil Drnovšek pravi Robin Hood proti proti švercerju z orožjem, pa je ta naziv za njega glih iz tega temnega ozadja v tistem času prišel iz njegovih ust.

mogoče mu je bil res, tega ne bi vedel, sm sem prepričan, da je bil Drnovšek pravi Robin Hood proti proti švercerju z orožjem, pa je ta naziv za njega glih iz tega temnega ozadja v tistem času prišel iz njegovih ust.
[/quote]

Se strinjam.

https://www.pravapeticija.com/peticija_za_odstop_od_podpisa_marakeke_deklaracije_11_in_12_decembra_v_maroku?a=2

Za Slovenijo

Tako ga je poimenoval, ker ga je še tik pred smrtjo nadzoroval in mu s tem slabšal stanje bolezni.

https://www.dnevnik.si/1042479568

Mitja Kunstelj, ki to navaja ima tudi nekaj masla na glavi, malo poguglaj!

Ja seveda ima, če je moral biti Janšev paravojak.

[/quote]

Pa ti veš zakaj izsledki Mogetove komisije niso ugledali luči dneva?
…zato ker je v tej trgovini bil Janša navaden vajenec in so za njegovim hrbtom rdeči konkurenti delali precej večje posle. En tak posel je bil na kocki, ko je VOMO na mariborskem letališču našel romunsko orožje, ki je bilo namenjeno v Bosno…
…da o T55, Tadiranu in Izraelskih havbicah, ki so streljale nazaj namesto naprej niti ne govorimo.

Pri teh letih bi bil lahko že kralj. Teme.

Za razliko da se J J bori sa sebe in lepo Ursko.

Pa ti veš zakaj izsledki Mogetove komisije niso ugledali luči dneva?
…zato ker je v tej trgovini bil Janša navaden vajenec in so za njegovim hrbtom rdeči konkurenti delali precej večje posle. En tak posel je bil na kocki, ko je VOMO na mariborskem letališču našel romunsko orožje, ki je bilo namenjeno v Bosno…
…da o T55, Tadiranu in Izraelskih havbicah, ki so streljale nazaj namesto naprej niti ne govorimo.
[/quote]

nč ne rečem, vsi so bili pokvarjeni ampak noben bolj kot Princ teme, nepozaben mi je bil intervju z viko potočnik, ki sem ga prebral v devedestih letih, da ji je stopil za vrat, na strelišču, ker ni hotela streljat, ko so bili člani zsms kot mladinci in takšen psiho naj bi bil glavni v neki državi….., kakor koli, jst sem fante, ki jim je poveljeval Princ teme po osamosvojitvi, torej Moris videl kot šerife, ki so se izživljali s tistimi njihovimi jeep-i, obnašali so se arogantno in vzvišeno, tako kot njihov lider.
Hja vidš, pa je bil tip prvo rdeč, pol bel, kar je še, ampak v očeh večine, edin fanatikov iz SDS ne, črn kot hudič v temi ampak važno, da je on na aaaablasti….. Torej od tu ime Princ teme, ne pa od Robin Hood-a.

Za levosučne je on konstantna in večna paranoja. Človek ima nanje neverjeten in nadnaraven vpliv, pravi mesija. Pa to ne moreš verjet.

V vedeževalskih vodah simbol princa teme pomeni zgodnjo plešavost.

lubčki moji – sanja se vam ne kaj je demokracija ☺
in Drnovšek je bil komunajzar 1A ☺
Kot družba pač nismo naredili lustracije in smo zato … zavoženi, zmedeni,… bi imeli stare manire in nov denar, pa stare pozicije v družbi in nove titule, priznajna …

nč ne rečem, vsi so bili pokvarjeni ampak noben bolj kot Princ teme, nepozaben mi je bil intervju z viko potočnik, ki sem ga prebral v devedestih letih, da ji je stopil za vrat, na strelišču, ker ni hotela streljat, ko so bili člani zsms kot mladinci in takšen psiho naj bi bil glavni v neki državi….., kakor koli, jst sem fante, ki jim je poveljeval Princ teme po osamosvojitvi, torej Moris videl kot šerife, ki so se izživljali s tistimi njihovimi jeep-i, obnašali so se arogantno in vzvišeno, tako kot njihov lider.
Hja vidš, pa je bil tip prvo rdeč, pol bel, kar je še, ampak v očeh večine, edin fanatikov iz SDS ne, črn kot hudič v temi ampak važno, da je on na aaaablasti….. Torej od tu ime Princ teme, ne pa od Robin Hood-a.
[/quote]

Nihče ne gre v politiko iz altruističnih vzgibov. 😉

O tistem, ki se ga nasprotniki zares boje, se vedno spletejo legende. 😉

Princ teme … nekoč bolestno ambiciozna komun.jara, ki je sanjala da bo nadomestila maršalaTita in državo fiksirala na ortodoksno marksistične temelje.
Danes deklariran skoraj kot izumitelj demokracije in borec za človekove pravice … če ga ne bi brcnili iz KP bi verjetno presegel Kim Jon Ila.

Marsal Tito ni imel nikoli svoje paravojske, tudi ni bila njegova glavna vloga mednarodni trgovec z orožjem. Ok imel je udbo, ki je malenkost proti Janši.

Kim Jong Ila ni presegel … verjetno pa bi ga. Znotraj svoje partije in kulta je dosegel status kultne osebnosti in pol božanstva, ki ga častijo a različne načine. Na nacionalnem nivoju mu to na srečo ni uspelo.

Mislim da ga je celo presegel, moraš vedeti, da on sploh ni na oblasti, pa je nedotakljiv. Ne poznam diktatorja, ki bi bil nedotakljiv, ne da bi bil na oblasti. Ne vem kdo ga podpira, najbrž tujina, lahko a da tudi domači.

Njegova stranka je sistemizirana točno tako, kot severnokorejska, tudi deluje tako.

New Report

Close