Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek PrintBox lokacije

PrintBox lokacije

Zanima me, kje so vse lokacije PrintBoxov v LJ ?
na njihovi strani ne moreš videt https://printbox.net/locations#46.04,14.5,8
ker ne moreš kliknit na vsako, ker prekrivajo ikone ena drugo.. drugega seznama pa ni

ve kdo kje so ? zanima me za šiško,center.

Joj, joj…na seznamu imaš na desni kurzor, s katerim približuješ in oddaljuješ zemljevid. Postavi se z mišjo na + in klikaj, dokler se ti ne približa. Nato klikneš na rdeč oblaček, da ti izpiše natančno lokacijo.

Te škatle so v ustanovah in do njih imaš dostop v času, ko so te ustanove odprte. Printbox v CTK bo jutri odprt do 17 ure.

__________________________________________________________ 1f u c4n r34d th1s u r34lly n33d t0 g37 l41d

O hvala, nisem vedela, da se da približat 🙂

Imaš izkušnje s tem? A je pri teh škatlah še zraven kakšna zaposlena oseba in ti oni natisnejo / pomagajo? ali moraš sam. Ali vsaj, če so v tej knjižnici CTK in ti pomagajo natisnit?

Kako pa se plača? Z gotovino ?

To je avtomat, torej ni zraven nobenega asistenta. Če ti bodo zaposleni priskočili na pomoč, je to njihova dobra volja in ne dolžnost. Imaš dve opciji – da se prijaviš z uporabniškim imenom in geslom ter pošlješ dokumente na svoj uporabniški račun, plačuješ pa s krediti, ki jih kupiš in ravno tako naložiš na svoj račun. Druga opcija, ki bo verjetno zate bolj primerna, je da vstaviš USB ključek in printaš direktno s ključka, plačaš pa tako, da v režo vržeš kovanec. Pri tej opciji se mi zdi, da ne vrača drobiža, nisem pa ziher. Do sedaj sem vedno uporabila kredite. Uporabniški vmesnik je zelo prijazen.

__________________________________________________________ 1f u c4n r34d th1s u r34lly n33d t0 g37 l41d

Še nekaj – priporočam, da dokumente ali kar imaš, pretvoriš v .pdf. PrintBox nekaterih formatov ne zazna.

So avtomati enostavni za uporabo? Je težko naštimat, da ti power point natisne 6 slajdov na eno stran?

In pa kakšna je cena? Na njihovi strani ne piše, slišala sem, da 3 cente/stran? Piše pa na njihovi strani, da je barvni tisk enak črno-belemu ??

PrintBox ni računalnik in na dokumentu ne moreš popraviti niti pike. Za dokončno obliko moraš poskrbeti že na svojem računalniku. Na zaslonu imaš samo opcije tiskaj, arhiviraj, odpri, izbriši.
Ne vem točno koliko je cena. Mislim, da sem kredite kupila za 1 cent na stran preko neke strani s kuponi; nekaj so jih dodali ker so nekaj mučkali okrog, nekaj pa jih imam kot darilo za prve uporabnike. Tisk je ne ravno vrhunski, ampak spodoben, tudi barvni. Papir je tudi dokaj kvaliteten.

Najlepša hvala za vse informacije! 🙂

Pazi, ker ima printbox eno zanimivo foro s krediti, če jih kupiš za manj kot 10€ je eden 6 centov…za takšno ceno pa lahko printaš že v kakšni kopirnici, kjer je kvaliteta neprimerljivo boljša.

Je pa seveda res, da printa barvno.

Vsekakor se splača ujeti kakšno promocijo, kot recimo pri nakupu 100 dobiš še 100 gratis kreditov ali kaj podobnega.

New Report

Close