Najdi forum

Printer HP cp1700

Imam nov printer HP cp 1700. To je A3 priner in huda mašinca, ki je verjetno zakon, če …..

…. če bi mi kdo znal povedat kaj ne štima. Verjetno nimam kaj prav nastavljeno ali kaj takega. Ko printam iz Photoshopa je vse superca. Res je hiter in kvalitete izpis. Ko pa dam printati iz Illustratorja pa kot najprej stvar melje in melje približno 5 min potem pa mi še korektno ne sprinta. Npr odreže mi spodni rob (zmeraj v različni višini) ali pa ne sprinta sence.

Posodobila sem driverje imam USB pa res ne vem kaj bi še. A je kakšen designerski štos od Illustratorja, ampak se mi ne zdi. Kot da računalnik nebi bil dovolj zmožen transformirati vse podatke do printerja in mu nakoncu zmanka, da mi odreže rob, čeprav imam čisto v redu in hitro mašino. Hmm

Če je kdo že imel kaj podbnega prosim za rešitev ali pa vsaj za namig.

Nekateri Adobovi programi ponagajajo pri tiskanju. V takem primeru se lahko poslužiš pretvorbe dokumenta v drug format zapisa in z izpisom iz programa, ki ga tiskalnik povsem podpira.

Datoteke Ilustratorja lahko uvoziš tudi v večino drugih grafičnih formatov.

Dodatna možnost je tudi izdelava datoteke PDF, ki jo je možno izpisovati.

Ja fino ja to je rešitev ampak samo začasna. :(((
Mislim da nimam nobene želje vsakih 5 min uvažat file v PDF.

Ampak moji strokovnjaki okol mene so že staknil glave skup in zdej ugotavljajo da mi je treba posodobit neki v računalniku. Pravjo da zarad tega USB tako počas dela.

Bomo vidl držmo pesti
Hvala za nasvet :)))

Kar za novo mašino jih nahecaj, ne moreš imet mercedes-printerja vezanega na katrco.

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close