Najdi forum

Splash Forum Sex v mestu Pripadaš drugemu

Pripadaš drugemu

Povej mi. Povej mi nekaj lepega, nekaj čudovitega.

» Nekaj lepega?«
-Ničesar ni lepšega od tebe.Od tenutka, ko sva se pogledala, je edino kar lepega poznam, TI.

Mogoče se ti to zdi pocukrano toda, ko sem videl nebo v tvojih očeh, sem vedel, da si ti ženska, ki je iščem. Da, to je ljubezen.

Ljubezen ali strast?

Stvari ki so se mi zdele do takrat enake.Besede mi zastanejo v grlu. Z dlanjo se dotaknem tvojih obrvi, ko s prstom drsim po tvojem nosu, vse do ustnic. Ona me nežno ugrizne v prst.
Moja usta sledijo sled prsta, dokler se nama usta ne spojijo v nežnem poljubu. Najina jezika se prepletata, okusa najinih sokov se mešata. Odpnem ti gumb na tvoji spalni srajci. Prsti se počasi dotaknejo tvoje kože, ki vztrepeta od dotika. Dotaknem se tvoje temna bradavičke. Usta se počasi spuščajo po vratu vedno nižje, dokler vršiček tvoje bradavice ne izgine v mojih ustih.
Moje roke so krožile po telesu, dotikojoč se vsakega dela tvoje mehke kože. Strast je postajala vse večja, bolj zahtevna.

– Ne…prosim, prenehaj… dragi moj – si zašepetala. Prosim nehajva..Dovolj je….ne morem…pripadam drugemu,,- si rekla in v tvojih očeh se je pokazala žalost.

-Ne jezi se. Želim si te, toda ne morem

Gledam te. Lepa si. Tiha muzika v ozadju kot, da stopnuje neverjetno napetost v zraku.

-Si jezen?
-Ne. Na tebe ne morem biti jezen. Tako si lepa. S teboj mi je krasno. Že to, da sem lahko s tabo, že to je dovolj velika nagrada zame

Kot, da bi mi bila hvaležna za te besede, si me pobožala po laseh. Tvoja razkrita spalna srajčka je še vedno razkrivala toje čudovite dojke. V glavi mi je vrelo od vzburjenja, komaj se premagujem, da bi te ponovno ljubil

– Srećen sam. Vse to se mi zdi, kot da sanjam . ne morem verjeti , da sem tu, s teboj. Da se se lahko dotaknem, poljubim, da se pogovarjava

Oči, tiste lepe, v katerih plamti strast, me pogledajo.

– Poljubi me – zašepetaš nežno.

Ponovno se te dotaknem. Počasi, s pretirano mero opreznosti, kot da bi se bal, da se boš zlomila ob mojem dotiku. Poljub se nama spoji v eno samo veliko željo razgretih strasti. Moje roke se ponovno dotaknejo dojk. Trosed postane premajhen za naju. Vstaneš in od nekod prineseš deko in vzglavnik. Razprostreš ga pred kaminom, ugasneš nočno lučko in skozi okno zasije luna, ki osvetljuje kamniti kamin. Luna, ki osvetljuje tvoje telo in mi kaže pot do tebe.
.
– Sleci me.,,,se zasliši tvoj glas

Ti in strast -vse to me pelje v tvojo past !

Sanje so vedno dovoljene…

***Dovolj je….ne morem…pripadam drugemu,,- si rekla in v tvojih očeh se je pokazala žalost.***

Sanje pač…

New Report

Close