Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek Pripomoček za parkiranje PDC/Parktronic

Pripomoček za parkiranje PDC/Parktronic

Kaj točno pomeni pripomoček za parkiranje PDC/Parktronic?

Park senzorji – da ti piska, ko se približuješ oviri. Ponavadi piše še ali samo zadaj, ali spredaj in zadaj. Jaz to imam in ni preveč uporabno – ima preveliko razdaljo notri sprogramirano. Kot zmešano (da sem že tako blizu, da se bom zaletela) mi tuli že ko sem 30 cm daleč – toliko pa znam že sama oceniti razdaljo.

Je praktično, na enem avtu imam spredaj in zadaj, na enem spredaj piska, zadaj pa je kamera.
Tudi pri piskanju se naučiš, kako piska pri 40 cm in kako pri 10 cm (vsaj pri meni se pogostost piskanja spreminja).

Pri meni enako piska. Imam pa samo zadnji senzor brez cam. Volvo S60

Ja, pol pri tebi verjamem da je uporabno. Pri meni je tista stopnja, ko je najbolj pogosto piskanje, pri 30 cm. Tako da to ni ravno uporabno.

Ne razumem problema. Tudi če piska najbolj že pri 30 cm (tudi pri meni je tako) imaš vendarle nekaj občutka, koliko še imaš prostora? Upam da občutiš razliko, ali avto premakneš še za 15 cm ali pač za meter?

Poleg klime, brisalcev in smerokazov najbolj uporaben dodatek avtu.

Na našem piska glede na razdaljo – z njegovo pomočjo lahko vzratno parkiram 10 cm od ovire. Začne piskati pri 40 cm, nato se zvok spreminja. Moraš pa imeti prakso.

Je pa 14 let star Saab

Kupit avto brez tega

New Report

Close