Priponka na siol.net
Pozdravljeni! Zanima me zakaj mi na SIOL.NET-u ne odpira priponk??? Mogoče sem kaj pobrkala na nastavitvah ali kaj? Imam angleške nastavitve, tako da ne vem. Ostalo pošto, ki je napisana na roke brez priponke pa odpre. Priponko označi kot, da je aktivna, potem ko kliknem gor pa se nič ne zgodi. Prosim pomagajte!!
Pa še to napiši:
Kateri odjemalec za elektronsko pošto uporabljaš:
– Outlook ???
– Outlook express
– ali preko spletne strani
pa malce bolj detaljno prosim napiši kakšne težave imaš dejansko pri priponkah.
ALi ti druge odpre ??
lp
Ja, imam Outlook Express, neko vezo pri tem pa ima pop.siol.net.
Priponke mi ne odpre nobene, samo besedila ki so kr tak napisana brez priponke. Enkrat sm klicala na une inf. pa so rekli da to mora bit neki na računalniku oz. je bil en tečen operater, ki je rekel, da ne more pomagat.
V glavnem problem je v tem, ker mi ne odpre NOBENE priponke. Sm pa probala na inernetu, ko imajo neki novga, da lahko pošto bereš ne samo iz svojega računalnika-tam pa je odprlo.
SEj ne bi težila s tem, pa me jezi ker na yahoo imam mail predal, pa mi noče poslat na uni-mb.si maila-takrat ko najbolj rabim. Na yahoo mi pa vse odpira brez problema.
Pa v pošti vidiš priponko ??
kaj pa če klikneš v outlokk express na:
– orodja
– možnosti
– varnost
– daj kljukico stran iz: Ne dovoli shranjevanja ali odpiranja prilog, ki bi lahko
vsebovale virus ???
je sedajle bolje ?
Ja, zdej sm na security odklikala one dve klukice. Iz Yahooja sm si poslala mejla, pa javim ko bo prispelo in kakšen bo rezulate. Hvala
jah – čakaj kateri dve kljukici si odstranila – sva bila zmenjena samo
za eno kljukico – vse ostalo je lahko kasneje nevarno
lp
Hoj.Sm popravla, kljukica je zdej tam ko piše neki v zvezi z virusi,, odkljukano pa je tam ko piše”Wam me when other applications try to send mail as me.
Pa mislim, da še neki zelo pomembnega: ko kliknem na priponko se mi pojavi zgoraj napis v rumenem, pred katerim je priponka: OE removed access to the following attachments in your mail. Fwd_best of eml Mislim, da bi to lahk kaj pomenlo(če bi mela kaj pojma -ha,ha)
Ja kljukica NE sme biti tam ko piše nekaj v zvezi z virusi, pa bo delalo.
Wam me when other applications try to send mail as me – tukaj pa mora biti
lp
MMMMM,CMOK; CMOK; CMOK.DELA!!!!Joj, sm pa res bella, sam en mi jo mogu tu gor brskat, pa mi je zbrku. Ful sm vesela. No, ker vidim da si res štručko mam še eno vprašanje.
Kolegica , ki ji večkrat pošiljam mejle (iz yahoo) pravi, da ne more odpret priponke. baje ma sam z mojimi mejli probleme, tu pa tam se da kakšna ofnit. Sam zanima me, da je to zopet narobe kaj z mojim al ma ona probleme?
Ej za uno pa stokrat hvala!!
Forum je zaprt za komentiranje.