Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek Priporočeno pismo RG

Priporočeno pismo RG

Zdravo,

V nabiralnik sem dobila potrdilo da imam na posti priporočeno pismo z oznako RG*********SI pa me zanima če mogoče kdo ve kaj bi ta oznaka lahko pomenila.

Bi šla dvignit na pošto pa je zaprta, mene pa malo skrbi kaj bi to lahko bilo saj nič ne pričakujem.

Lep dan še naprej

To so razni spisi civilnih, gospodarskih in nepravdnih zadev.

RG je ponavadi iz sodišča, vprašaj svojga dedca, če ni slučajno vložil tožbo za razvezo…?

Kaj pa naj bi spadalo pod to? A kazni.. Recimo radar tudi spada pod to? Ker ne vem kaj bi drugega dobila od sodisca.

Hvala za odgovor

Pozdravljena,

Tudi mene je v nabiralniku čakalo obvestilo s to oznako, bila sem odsotna in tega nisem prevzela…Zdaj niti ne vem na koga se obrnit, ker mi ni jasno kdo je pošiljatelj. Kaj in od koga je bilo poslano vam s to oznako?

Hvala in lp

Moja posiljka z oznako RG je bila bancna kartica.

Ce imste listek, pojdite dvignit posiljko. Na listku tudi pise, od kod je posiljka. Sicer pa lahko preverite, kje se posiljka nahaja, na sledenje.posta. Vse priporocene stevilke se namrec sledijo in je mozno preveriti, kje je posiljka.

Drugic pa namesto drame dvignit na posto, res ne vem, kaj se toliko bojite priporocenih posiljk, ko je pa toliko cisto brezveznih moznosti, kaj je notri.

Gospodarske sodne zadeve imajo oznako PG in tisto NI stevilka priporocene poste, ampak zadeve.

In od kud je bila ta posiljka ?

Zdravstvena kartica

New Report

Close