Najdi forum

Splash Forum Avto.Over.Net Avtomobilizem priporocilo

priporocilo

ok rad bi kako dobro priporocilo pogoji pa so
Avto mora met vsaj 100KM in pod 150 KM
mora biti pod 3.000.000 SIT(nov) 2.000.000 Star
kubikaza najmanj 1,4 in najvec 1,6
pa da avto ni talijanski :))(torej fiat,alfa… odpadejo)
Hvala …

Imaš nerealne zahteve.

hmmm sam ti loh nastejem kr par avtov no sam sm upal na se par mnenj
aja stari smejo biti maximalno 3 leta(drugace bi blo avto ogromno)

To je blo zaj tak na hitro, vsi razen prvega bi ustrezali tvojih zahtevah, hehe, sem se malo prenaglo:) Ampak jaz bi izbiral ravno med STILOM, FIESTO, ASTRO IN MERIVO. V končni fazi bi verjetno vzel Merivo, čisto odvisno pač kolk opreme bi še dobil zraven za ta keš.

LP

Ej hvala lepa …no mal sm pregledal pa ocitno realno je da nov avto odpade…torej 2.000.000 max pa star avto…prodal bom roverja 214si …upam da bi dobu kake 800.000 zanj potem pa dodal se kak miljon ..
Kateri star avto je najugodnejsi cenovno u odnosu do konjskih moci(motor mora se vedno biti 1.4 do 1.6,torej cim manjsa cena in cim vec KM),avto mora biti tipa alla rover214,pegout206.renault clio itd…torej iscem ugodnega sportnika ki ma dobre vozne lastnostni ,zanesljivost pa da pade u pogoje ki sm jih nastel

Hvala za pomoc!

Yaris 1.3 VVT, kaka Ibiza. Če iščem mali avto je za ta denar izbire ogromno…

hmm nimam nic proti yarisu sam 1,3 pa mislim da ma kolko tam okol 85KM? No bi hotel mal vec…npr moj rover214si ma 103KM pa kr lahko vozilo je … u dobrih casih je bil kr poskocen :))

Škoda ..tvoje zahteve so …nebeške…

Vem za Fiat Mareo, karavanko 1,9 JTD …115 KM…1.lastnik, letnik 2001, prevoženih realnih 59.000 km….lastnik…možakar oldtajmer…cena 2.100.000.sit…
Blagor tistemu , ki jo rabi in bo prvi mlel… ta avto je ob nakupu stal 3.800.000.00 sit…ima pa vse..

****************** Andreja, zavarovalni zastopnik 051-399-125

Marea bi me zanimala; mi sporocite prosim podatke lastnika na mejl?

Seat ibiza sport 1.4(101KM) vw masina,poskocna,lepa notranjost,lepo vodljiva,no jaz sm bil zlo zadovoljen z njo!

New Report

Close