Najdi forum

Splash Forum Style.Over.Net Poroka priprave na cerkveno poroko

priprave na cerkveno poroko

Koliko pred poroko (cerkveno) je treba začeti s pripravami – nauk itd?

Naredit je treba šolo za zakon, ki je terminsko razporejena, tako, da se kar pozanimaj. Vse drugo sva se pa midva zmenila na dveh obiskih pri domačem župniku.

obstaja več variant šole za zakon. najdaljša – celoletna, najkrajša – vikend paket.

Zdravo!

Midva sva hodila v “šolo za zakon” 6 zaporednih nedelj. Ti termini so dani večkrat na leto, zato se kar pojdi pozanimat k župniku. K temu nauku nisem šla s kakšnim posebnim navdušenjem, vendar sem bila že po prvem obisku zelo pozitivno presenečena. Predavanja so bila enkratna; vsakokrat je prišel en zakonski par in nam predaval, ma niso nakladali kako mora bit in pdb. govorili so nam izkušnje. Res super! Tudi župnik je vsakokrat imel krajše predavanje, ki je blo tudi zanimivo. Enkrat je prišla celo zdravnica in smo se cel nauk pogovarjali o kontracepciji in rojstvu. Jaz bi šla kar še enkrat na ta predavanja – bolj kot šola za zakon bi jaz ta predavanja imenovala ŠOLA ZA ŽIVLJENJE!

Lp, Živa

1 leto

Če si iz Gorenjske greš na Brezje dvakrat nedeljsko popoldne dobiš potrdilo in to je to. Kratko jedrnato in pa luštno. Predavanja so enkrat mesečno.

Pozdravljene,

mene pa zanima, kje je najkrajša šola za zakon – vikend paket.

Hvala

Anita, v Ljubljani na Poljanski ulici

Metka, kje na Poljanski?

New Report

Close