Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek prisel je..

prisel je..

..moj srecko… he he ..
a potepanje ga je stalo… zadnja noga je zlomljena.. in sedaj bo en cas lepo priden doma.. se wc mu nastimam…
.. he je pa jutri zadnji dan prvega cetrtletja… se vam ne zdi da gre leto z svetlobno hitrostjo naprej…

*********************************** realizem,nam v sanjah nic ne pripomore.. brez sanj pa,realizem ostaja brez smisla.. ****************************************

…srečen konec vse srečno kaj? no ja sam da je vse ok…kako si pa ti kaj?

Tako kot v oceanu ni nikoli preveč vode, tako tudi v srcu ni nikoli preveč ljubezni.

Ej res….. meni gre td ful hitro….

srečkotu pa vsenartabltabulše… :))

____________________________ Verjamem da ti uživaš pri kajenju,kot jaz pri sexu. Vendar ker jaz ne sexam v tvojih prostorih, te prosim, da tudi ti ne kadiš v mojih.

…..cas bezi.. in seveda tako tudi vse okrog nas…
.. no.. nekako grem z casom.. :))))))))))

*********************************** realizem,nam v sanjah nic ne pripomore.. brez sanj pa,realizem ostaja brez smisla.. ****************************************

,…izgubljeni,…..Kako si?

***************************************************************************************************** Prijateljstvo ne nadomesti ljubezni,a če je iskreno,je vredno polovico nje!!!

Tvojemu Srečkotu in našemu Franciju bi bilo treba počasi kako veteransko medaljo pripet. Domovino sta branila do zadnje tace in predzadnjega očesa!
:-)))

..srecku je definitivno lepse kot meni… :)))))

.. cas pa najverjetneje gre obema…..

…ffffaaaaaaaaaajjjjjjjjjjnnnnnnnn…. he he

..ha ha .. teritlorij je pa teritorij.. in prevlada je v tem primeru odlocilnega pomena…
…. smo ljudje povzeli nekaj teh zivalskih nagonov…

New Report

Close