Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek prisežen na otroku…

prisežen na otroku…

… ali prisežem na pokojno babico, ali prisežen na očetov grob…

Ko slišim take stvari, se mi kar naježi koža. A ni grdo to govoriti? Se mi zdi, kot da taki ljudje nimajo vseh čistih v glavi.

Imam sodelavca, ki vedno prisega na otroka: “Res sem poslal tisti e-mail, prisežem na sinu”, “Tega pa nisem vedel, prisežem na sinu” itd.

Kako lahko prisežeš na lastnega otroka? Sicer otrok nimam, ampak se mi zdi vseeno grozno.

Kakšno mnenje imate o ljudeh, ki tako govorijo? Oz. zakaj govorite tako, če počnete tudi vi to?

prisežem!!!!!

Upam, da govorijo čisto in edino resnico, če prisegajo na najdražje ljudi (otrok, mati…. pa ne “na mater v grobu”).

Ko tako rečem govorim čisto in samo resnico! Takrat sem 100{04cafd300e351bb1d9a83f892db1e3554c9d84ea116c03e72cda9c700c854465} vase, da je bilo tako kot prisegam.

Pri mrtvih prisegati, je tako, kot da lažeš. Priznajne laži. Vsaj zame! Mrtvemu s eveč nič ne mroe zgoditi, zato lahko priseže na njega kdorkoli za karkoli. Kapito?????

Častna Titova, tud enga tacga ne pozna k bi tko govoru

Častna pionirska je tud zraven hehe.

vsak ima pač svoj stil (kot ima tudi vsaka svoj faktor;))

Tisti hip, ko kdo prisega na kaj živega, pomislim na laž.
In dostikrat, vendar kasneje, se je izkazalo, da sem imela prav.

LP

Ma mislim, da hoejo s tem povedati, da je to, kar govorijo, čista resnica. Jaz ne bi mogla zlagati, če bi morala prisečti na nekoga od svojih najbližnjih.
Mi je pa en poročen moški z otrokom, enkrat prisegel na svojega otroka, da me ima rad in takrat me je vse minilo. Kako lahko (potencialni) ljubici priseže na otroka, ki ga ima s svojo ženo. To je pa res preveč.

jaz imam izkušnjo z svojo nadrejeno, ki je tudi prisegala na svojega otroka, da ni manipulirala z besedami in me tako spravila v slabo luč, ker z tem je prikrila svojo napako, pa še nič ji nisem mogla.
po moje takšni ljudje nimajo čiste vesti, potem pa z takimi izjavami, ki jim še sami ne verjamejo, skušajo podkrepit svoje besede, z tem da prepričajo sebe, ker potem mislijo da jim verjamejo drugi. meni gre ob tahšnih ljudeh na bruhanje.

meni se zdi zelo omejeno početje to. če rečem, da govorim resnico, govorim resnico. če mi kdo ne verjame, tudi prav.
in če bi že mogla priseči, bi prisegla NA SEBI!

New Report

Close