prisežen na otroku…
… ali prisežem na pokojno babico, ali prisežen na očetov grob…
Ko slišim take stvari, se mi kar naježi koža. A ni grdo to govoriti? Se mi zdi, kot da taki ljudje nimajo vseh čistih v glavi.
Imam sodelavca, ki vedno prisega na otroka: “Res sem poslal tisti e-mail, prisežem na sinu”, “Tega pa nisem vedel, prisežem na sinu” itd.
Kako lahko prisežeš na lastnega otroka? Sicer otrok nimam, ampak se mi zdi vseeno grozno.
Kakšno mnenje imate o ljudeh, ki tako govorijo? Oz. zakaj govorite tako, če počnete tudi vi to?
Ko tako rečem govorim čisto in samo resnico! Takrat sem 100{04cafd300e351bb1d9a83f892db1e3554c9d84ea116c03e72cda9c700c854465} vase, da je bilo tako kot prisegam.
Pri mrtvih prisegati, je tako, kot da lažeš. Priznajne laži. Vsaj zame! Mrtvemu s eveč nič ne mroe zgoditi, zato lahko priseže na njega kdorkoli za karkoli. Kapito?????
Ma mislim, da hoejo s tem povedati, da je to, kar govorijo, čista resnica. Jaz ne bi mogla zlagati, če bi morala prisečti na nekoga od svojih najbližnjih.
Mi je pa en poročen moški z otrokom, enkrat prisegel na svojega otroka, da me ima rad in takrat me je vse minilo. Kako lahko (potencialni) ljubici priseže na otroka, ki ga ima s svojo ženo. To je pa res preveč.
jaz imam izkušnjo z svojo nadrejeno, ki je tudi prisegala na svojega otroka, da ni manipulirala z besedami in me tako spravila v slabo luč, ker z tem je prikrila svojo napako, pa še nič ji nisem mogla.
po moje takšni ljudje nimajo čiste vesti, potem pa z takimi izjavami, ki jim še sami ne verjamejo, skušajo podkrepit svoje besede, z tem da prepričajo sebe, ker potem mislijo da jim verjamejo drugi. meni gre ob tahšnih ljudeh na bruhanje.