Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek Prising v vagini.

Prising v vagini.

Zanima me k komu bi morala iti,da mi prebode vagino,da bi si potem dala pircing notri?A bo tisti naredil,ki lukja za ušesa?

Najprej vzemi v roke učbenik biologije za osnovno šolo in obnovi anatomijo ženskega telesa, da boš vedela kaj sploh je vagina.

Žensko splovilo dddddddddd to vsak ve.Ampak jaz sem nekaj drugega uprašala dobila pa bresvesen odgovor zakaj to delaš?

In kako točno si predstavljaš piercing v nožnici? Ne bi raje dala v male sramne ustnice?

Ti očitno ne.
http://www.lunette.com/si/index.php?id=313

K lepotnemu kirurgu

Pa dobro noooo.Napisala sem vagino v ščegla bi si dala je zdaj vredu profesorica biologije?

Mi lahko prosim poveš koliko si stara Urška?

Ma ene ste pa res prbite no.

25 let

33 let

16 let

Zdaj me pa že nekdo posnema.

Pojdi se zajebavat drugam……smrklja

Ma ene ste pa res prbite no.[/quote]

Zakaj prbite???Ti nebi imela tega?

Ti bom jaz dala smrklja.

ČE KDO VE KAM MORA ITI JI LEPO POVEJTE,
SAJ BO SAMA NOSILA POSLEDICE.
POSEBEJ POLETI KO TOLČEJO STRELE.
JE KAR NEVARNO.
JAZ TAKOJ ODVRŽEM KOSO KO ZAČNE GRMETI.

Ja, samo najprej naj se odloči, kje ga želi imeti. Grozljivo, da ženska sama ne pozna svojega telesa in nima pojma, kaj je kaj!

Kot da bi želela piercing v jeziku, govorila bi pa da želi prebosti grlo.

Če bi rada prebodeno vagino, se obrni na katereakoli tipčka – pa te bo nasadil.

Kšn Mavro ti bo to naredil zastonj….. .))))))))))

Ona tocno ve, kje bi ga imela. Kakor veste tudi ve, ampak morate bit zajedljive, a ne?

Jaz kar k enemu x, ki luknja usesa, ne bi sla. Se mi zdi malo bolj resno (ceprav medicinsko gledano morda ni, naj to povejo tisti, ki so s tem seznanjeni), zato morda kak posvet na medicinskem forumu?

K tipu ki tetovira.Pazi le da najdeš takega,ki ima sterilen pribor,ker vsi tetovatorji niso ok.Eni so prav packi.

New Report

Close