Prišla domov ob 03.30
Varanje, 03.06.2024 ob 04:30
Kaj si menite o tem, če bi vaša partnerka prišla domov s piknika ob 03:30 ?
Kaj bo vi storili ?
Lej, takole bom rekla, če že sprašuješ. Je bil to službeni piknik? Mi smo jih tudi imeli, dokler sem bila v službi. 2x na leto. Nikoli ni bilo nekega varanja, vsaj na pikniku ne. Kaj je bilo prej in potem… Pustimo stat. Imeli smo se lepo. Fajn jedli, tudi kaj popili, se smejali, peli in šli domov. Kar ob taki uri, kot tvoja gospa.
Kaj pa lahko narediš post festum? Nič.
Če je bil pa piknik s prijatelji ali žlahtno, je pa zaskrbljujoče, ker te niso povabili zraven.
Ha, pojma nimam, kaj bi lahko moj naredil proti temu. V bistvu je sam odprl ta vrata, ko so se kdaj dečki dobili na pikadu do jutra. Nekaj časa sem se jezila na te alkoholne pohode, pol sem pa začela še jaz ven hodit. Pa ne pit. Zakon bolj tak, ampak na stara leta sva se pa umirila. Tako je življenje, kaj češ.
Lej, takole bom rekla, če že sprašuješ. Je bil to službeni piknik? Mi smo jih tudi imeli, dokler sem bila v službi. 2x na leto. Nikoli ni bilo nekega varanja, vsaj na pikniku ne. Kaj je bilo prej in potem… Pustimo stat. Imeli smo se lepo. Fajn jedli, tudi kaj popili, se smejali, peli in šli domov. Kar ob taki uri, kot tvoja gospa.
Kaj pa lahko narediš post festum? Nič.
Če je bil pa piknik s prijatelji ali žlahtno, je pa zaskrbljujoče, ker te niso povabili zraven.
Malo si pa tudi ti kriv. Organiziraj izlet ali potovanje… njej se mora dogajati.