Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek Prišla domov ob 03.30

Prišla domov ob 03.30

Kaj si menite o tem, če bi vaša partnerka prišla domov s piknika ob 03:30 ?

Kaj bo vi storili ?

Gruntala bi do te ur sedaje in pol pisala na Mon. Od prve 😂😂😆😆😆😆😆😆😆🙃🙃🙃🙃🙃🙃🙃☺️☺️☺️☺️☺️☺️

Imela se je odlično

Pusti ji, da se občasno sprosti, morda pa ji ne daš tega, kar potrebuje….

Saj je vse ok, do zaupanja. Te odličnosti so odraz Mon. Vsi zvesti z zauoanjem. Spl9h tiste, službene. 😂😂😂😂😂😂😂😂🙃🙃🙃🙃😗😗😗😗 Vzorno vsi donov. Ob uri, se rqzume. Za skoraj crknit smešno.

Odgovor na objavo uporabnika
Varanje, 03.06.2024 ob 04:30

Kaj si menite o tem, če bi vaša partnerka prišla domov s piknika ob 03:30 ?

Kaj bo vi storili ?

Lej, takole bom rekla, če že sprašuješ. Je bil to službeni piknik? Mi smo jih tudi imeli, dokler sem bila v službi. 2x na leto. Nikoli ni bilo nekega varanja, vsaj na pikniku ne. Kaj je bilo prej in potem… Pustimo stat. Imeli smo se lepo. Fajn jedli, tudi kaj popili, se smejali, peli in šli domov. Kar ob taki uri, kot tvoja gospa.

Kaj pa lahko narediš post festum? Nič.

Če je bil pa piknik s prijatelji ali žlahtno, je pa zaskrbljujoče, ker te niso povabili zraven.

Ha, pojma nimam, kaj bi lahko moj naredil proti temu. V bistvu je sam odprl ta vrata, ko so se kdaj dečki dobili na pikadu do jutra. Nekaj časa sem se jezila na te alkoholne pohode, pol sem pa začela še jaz ven hodit. Pa ne pit. Zakon bolj tak, ampak na stara leta sva se pa umirila. Tako je življenje, kaj češ.

Pravi moški uredi to sam doma. za štirimi zidovi in ne sprašuje ter ne joka tu na MON-u!!

To ni nič.

Jaz ponavadi pridem popoldan naslednji dan, ker obicajno še malo krožimo po mestu.

Nimaš kaj, babnca more sama vedet, da se to ne spodobi in ji kaj takega ne pride na misel. Drugače si se pač uštel pri izbiri.

Sploh ne razumem v čem je problem? A imajo vaši partnerji policijsko uro?

Kdo je lahko dlje zunaj? Partner ali otrok?

Pa zakaj partner ne bi šel ven? Meni ni jasno.

No glede na komentarje sem očitno jaz čudna.

OMG no. Ja pa kaj, če je pršla ob taki uri domov. A skoz tko prhaja? Vrjetn ne. Sicer ne vem kolk cajta sta skup, ampak, če sta, se valjda tud med sabo že poznata.

Pač bil piknik, dobra družba, veselje in se zavleče.

Pejt še ti kdaj vn, da ne boš težil tuki po MONu s takimi blesavimi.

Nazaj bi jo poslal. Ne more tako zgodaj oditi iz piknika. 🤓

Peljal bi jo na ginekološki pregled in vzel policijsko spremstvo zraven, da potrdiš ali ovržeš sumničenje.

Jaz bi si mislila, da se je fajn imel!

Odgovor na objavo uporabnika
3.30 je malo, 03.06.2024 ob 07:15

To ni nič.

Jaz ponavadi pridem popoldan naslednji dan, ker obicajno še malo krožimo po mestu.

😆 A je ven al not, da vem kere gate ustrezajo. 😂😆😆😆😆😆😆😆😆😆😆

Zato pa jaz izbiram samo grde ženske za zvezo. Lahko mirno spim.

To bo ja. Pilnik se ve do katere ure traja. Ostalo je pijančevnje in na koncu kurbanje.

To je vsakemu normalnemu jasno.

Lej, takole bom rekla, če že sprašuješ. Je bil to službeni piknik? Mi smo jih tudi imeli, dokler sem bila v službi. 2x na leto. Nikoli ni bilo nekega varanja, vsaj na pikniku ne. Kaj je bilo prej in potem… Pustimo stat. Imeli smo se lepo. Fajn jedli, tudi kaj popili, se smejali, peli in šli domov. Kar ob taki uri, kot tvoja gospa.

Kaj pa lahko narediš post festum? Nič.

Če je bil pa piknik s prijatelji ali žlahtno, je pa zaskrbljujoče, ker te niso povabili zraven.

🤣🤣🤣

Kavo bi ji lahko skuhal namesto sumničenj 😂

To je pa fino. Si imel lahko v miru moški večer.

Ko je prisla domov bi jo lepo nazgal in mirno zaspal…ne bi bil prvi to jutro ampak ok tak je lajf če si v vezi..ajd uživaj

Evo, zarad takih, kot je avtor, sem jaz samska. Da mi bo nekdo sral po glavi, pa me nadziral, pa mi nezaupal … hvala lepa. Ne se pol čudit, da je tok samskih.

Če se to zgodi enkrat,  dvakrat… če se to zgodi vsak teden in ima doma recimo majhne otroke in pride domov še nažgana…

To je drugo. Enkrat ni nobenkrat pravijo.

Zdaj pa napiši kako pogosto se to dogaja in komentarji se lahko spremenijo.

Malo si pa tudi ti kriv. Organiziraj izlet ali potovanje… njej se mora dogajati.

DA mi gre ob 15., 16.h od doma in prileze damu ob 3.30h!? Ji zaklenem vrata in spakiram! Dobro veš, kaj je počela na “pikniku!” Ne sprenevedaj se.

Vsaka normalna (beri poštena) je šla po parih urah s piknika damu, k svojemu. Ostale so pa bangerce. 😉

New Report

Close