Prišla iz zmenka, polomija
s tem je tako, avtorica…, kruta resnica, tip se je verjetno kuril še s kakšno drugo poleg tebe… in zdej, s tabo se je pač prvo dobil.. če je bil tako sproščen, da je na prvem srečanju s tabo v živo sprejel klic kao bivše žene.. pol mu nisi bila huda za pogledat, ker si zrel tip ob ženski, ki ga zadene že v prvim pogledu na njo kej takega nikoli ne bi dovolil, da se dere po telefonu na bilo koga na tekem zmenku..
recimo, da je razmišljal tako, ko te je zagledal.., hmm, nič posebnega, treba bo še tisto drugo pogledat.., pol se je pa sprostil, ker mu je bilo vseeno. in predlagal tisto kar je…, kar ni nič narobe, v bistvu zakaj pa ne, saj gre za obojestranski užitek…, je pa fora, če tiste druge še ni videl v živo, da bo še bolj pušnil kar se geštela ženske tiče pa spet ne bo doživel šlatanja, kaj šele felacia….
Žalostna ena, 27.07.2023 ob 07:05
No, zdaj pa povejte ali ni to malo odtrgano.
Prišla z zmenka s tipom. Super sva komunicirala preko SMS, klicev. V reali pa polom. Se dobiva na kavi. Potem sva šla na sprehod. Pa sva oba stara cca 40. Pa ga kliče bivša. Jo nahruli, prav nesramen do nje. Ne vem ali je hotu izpadit frajer pred mano, ko jo je poslal v tri krasne ali kaj? Nekaj me je odbilo pri njem. Pa ta moški je imel na koncu se željo, da se zapeljeva nekam na obrobje mesta, da mu ga po….m…
Pa saj ne morem verjet. Tipa sploh dobro ne poznam al gospod bi kar na hitro enega. Pa prej sploh ni tako deloval, ko sva se menila preko SMS….
Gre pa za starost ned 40 -45. si vsi taki deci okol teh let?
Res ne vem, kje naj spoznam vredu, normalnega moškega?
Pa je vam normalno, da se takoj dol dajete? Itak vas potem deci zavržejo….
Je sploh še smisel iskati sorodno dušo?
“Gre pa za starost ned 40 -45. si vsi taki deci okol teh let?”
Valjda da ne, večina ni takih, to moraš imet prav smolo, da tazga trofneš, ampak stavim, da so bli že prej red flagi, dejte gor sms-e, pa da vidimo, če je bla res tok fajn komunikacija.
Popay npr, 27.07.2023 ob 09:22
s tem je tako, avtorica…, kruta resnica, tip se je verjetno kuril še s kakšno drugo poleg tebe… in zdej, s tabo se je pač prvo dobil.. če je bil tako sproščen, da je na prvem srečanju s tabo v živo sprejel klic kao bivše žene.. pol mu nisi bila huda za pogledat, ker si zrel tip ob ženski, ki ga zadene že v prvim pogledu na njo kej takega nikoli ne bi dovolil, da se dere po telefonu na bilo koga na tekem zmenku..
recimo, da je razmišljal tako, ko te je zagledal.., hmm, nič posebnega, treba bo še tisto drugo pogledat.., pol se je pa sprostil, ker mu je bilo vseeno. in predlagal tisto kar je…, kar ni nič narobe, v bistvu zakaj pa ne, saj gre za obojestranski užitek…, je pa fora, če tiste druge še ni videl v živo, da bo še bolj pušnil kar se geštela ženske tiče pa spet ne bo doživel šlatanja, kaj šele felacia….
“ker si zrel tip ob ženski, ki ga zadene že v prvim pogledu na njo”
To je v bistvu ful redko, da bi te nekdo kr na prvi pogled zadel, to je bolj v filmih kot v realnosti, taka k te najbolj zadene, ti je na prvi pogled čist fejst, ampak nč revolucionarnega, ti se pa pol v njeno osebnost zacopaš, ne v njene joške.
Kaj si mislila,da bo en normalen visel na netu in iskal svojo sorodno dušo ? Daj no stara si okoli 40 in res misliš,da boš tako spoznala resnega partnerja ? Večina njih skuša dobit priložnost za seks brez večjega truda ,napišejo nekaj lepih besed malo te podžgejo,da se zapališ in to je point .Dvomim,da je bila bivša ,ki ga je klicala je bila kar zdajšnja samo je to malo zavil v celofan ,ker ti verjetno drugače ne bi bil zanimiv .Že to,da ti je predlagal ,da se zapeljeta na samo je jasno kot beli dan ,da je imel samo en namen .Moski,ki ima resen namen te ne bo prvič ali drugič vabil na obronke mest ,če že bo izbral kraj kjer je zagotovljeno udobje ne pa v avtu .Je pa to lažje nekaterim saj je manjša možnost,da te kdo od poznanih sreča,če si v zvezi npr.
Anonimno 1862, 27.07.2023 ob 08:11
Spoznal sem eno Bosanko staro 63 let. Če verjameš ali ne je baba boljša od marsikatere 30. letnice. Izgleda kot da jo je Picasso naslikal. Jaz ne vem kaj je v genih teh žensk. Živi pa v Avstriji.
Ravno bosanke se izredno hitro postarajo, pri 30 letih uvenijo, pri 50 ih so kot starke
Če bi šla z mano tega ne bi doživela pa sem star 35 let. 2 zmenka bi se lepo imela klepetala o marsičem. Vljudno vprašam in poslušam pa vseeno imam pa jaz veliko razočaranj z nasprotnega spola, ker ženske si delajo gradove v oblakih v novodobnih časih. Večini nisi všeč pa mora bit kemija pa itd. Torej nas veliko odpade pa sem športik atlet pa ni uspeha pri zmenkih.Pa nisem tak, da bi takoj namigoval na sex čeprav imam visok libido. Eno bivšo sem celo čaku 2 meseca, da sva sexala potem. Tako da nismo vsi taki. Nismo pa imeli sreče do sedaj oziroma tudi okoliščine so razdrle vezo.Iz kje pa si in koliko si stara.Lp
Gorenjski volk, 27.07.2023 ob 16:12
Blizu tebe sem. 35 let med Kranjem in Škofjo Loko. Pojdiva na kavo
Sva si blizu in ti garantiram, da vsi nismo taki, kot si naletela na tistega kretena. Piši mi na rokcemazar92@gmail.com in se lahko zmeniva, ker sva si blizu. To je moj izmišljen mail na gmailu,da tukaj ne vidijo kdo sem po imen in priimku. Pravega ti dam, ko se spoznava.
šejkova prva žena, 27.07.2023 ob 18:08
Tisti ,ki pride iz zmenka ,ne more očarati tistega , ki je šel v zmenek.
Če bi mene šarmiral nepismeni kaliber, bi prav hitro spokala iz zmenka.
Nikoli ne veš , če ne probaš. Sploh, ko sva si blizu eden drugega in se med seboj taki olikani težko najdemo.