Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek Prišla iz zmenka, polomija

Prišla iz zmenka, polomija

Odgovor na objavo uporabnika
Gorenjski volk, 27.07.2023 ob 16:22

Gorenjski volk, 27.07.2023 ob 16:12

Žalostna ena, 27.07.2023 ob 16:06

Iz Kranja

33 mlada

Blizu tebe sem. 35 let med Kranjem in Škofjo Loko. Pojdiva na kavo 🙂

Sva si blizu in ti garantiram, da vsi nismo taki, kot si naletela na tistega kretena. Piši mi na rokcemazar92@gmail.com in se lahko zmeniva, ker sva si blizu. To je moj izmišljen mail na gmailu,da tukaj ne vidijo kdo sem po imen in priimku. Pravega ti dam, ko se spoznava.

Ni dobro, da uporabljaš ime in priimek nekoga, ki obstaja. A je to tvoj prijatelj? A ima 42 let?

Ni dobro, 28.07.2023 ob 06:39

Ni dobro, da uporabljaš ime in priimek nekoga, ki obstaja. A je to tvoj prijatelj? A ima 42 let?

Povsem izmišljen je in taki mail ne obstaja samo moj je na fonu na googlu. Upam, da se mi žalostna ena javi, ker sva blizu eden drugemu da greva na kavo.

Gorenjski volk, 28.07.2023 ob 06:47

Povsem izmišljen je in taki mail ne obstaja samo moj je na fonu na googlu. Upam, da se mi žalostna ena javi, ker sva blizu eden drugemu da greva na kavo.

Ampak kje si dobil ime maila Rok Čemažar? Si ne bi mogel izmisliti enega maila, ki je bolj nevtralen? Ne pa, da izbereš ime in priimek obstoječe osebe? Kdo je Rok Čemažar, tvoj prijatelj? Saj veš, da obstaja človek s tem imnom in priimkom. Pač smrdi mi tole.

Veliko je takih tu…  in delajo “škodo” normalnim ljudem . Enim res seka na seks, ga imaš za normalnega potem pa vidiš da bi vsako podrl. Pa ti deluje čist ok. Kolegica je imela podobne izkušnje, sploh na teh portalih je največ prometa v času službe, ko poročeni lepo kurijo ženske, doma pa spilajo krasne zakonske može

Še bolj sem slabe volje.

Res se mi ne zdi prav, da se takole imena in priimki pišejo.

Prosim, da se ne zapleta več in končamo s to mojo zgodbo, ki sem jo napisala.

Hvala za razumevanje in lep pozdrav.

Žalostna 😔

Žalostna ena, 28.07.2023 ob 07:19

Še bolj sem slabe volje.

Res se mi ne zdi prav, da se takole imena in priimki pišejo.

Prosim, da se ne zapleta več in končamo s to mojo zgodbo, ki sem jo napisala.

Hvala za razumevanje in lep pozdrav.

Žalostna 😔

Žalostna ena daj mi možnost da se srečava na kavi.Športnik 35let iz tvoje okolice.To imam pač zmišljeno mail naslov na svojem mailu na fonu.Pravega ti dam ko se srečava na kavi.Zakaj ne daš možnosti.Urejen,prijeten pogovoren,vljuden do žensk.Že s tega vidika je škoda .

Zdej se pa jaz žalosten ker takim moškim, ki smo še vredu ne dobimo priložnosti pa še blizu sva si😔😔😔😔S kretenom pa greš na kavo

stop, 27.07.2023 ob 07:19

Po drugi strani pa si lahko vesela, da je tako hitro pokazal prave barve. Pozabi na to polomijo, glavo gor in išči naprej. Ja, je dosti takih, ki bi seksali že na prvem zmenku, ampak so tudi taki, ki tega ne počnejo in normalno gradijo medsebojni odnos, ki lahko prerase v vezo. Na tebi je, da prve odpikaš čimprej.

Če lahko še dodam eno stvar. Da moški to počnejo tako pogosto mi da misliti, kakšne s(m) ženske. A dejansko obstajajo take, ki jim ga pof..jo že na prvem zmenku? Zgleda, da ja, če so taka pričakovanja. Jaz bi ga poslala nekam in zablokirala njegovo telefonsko.

Ja, so. Se mi je zgodilo, ko je iskala točno to. No, samo da tega nočem.

Ni dobro, 28.07.2023 ob 06:56

Ampak kje si dobil ime maila Rok Čemažar? Si ne bi mogel izmisliti enega maila, ki je bolj nevtralen? Ne pa, da izbereš ime in priimek obstoječe osebe? Kdo je Rok Čemažar, tvoj prijatelj? Saj veš, da obstaja človek s tem imnom in priimkom. Pač smrdi mi tole.

Mail sem ustvaru sam .In nobenega tega roka ni s tem mailom v slo z letnico 92.Toliko o tem.Imam pa pravi mail za druge stvari.Ne bom tukaj gor dal pravega maila da bodo vsi vedeli kdo sem.

Ti že nisi normalen. Si jo napadel kot sestradani volk, ti kaj manjka? O, ja, veš da manjka. Mrš!

eueue, 28.07.2023 ob 08:31

Ti že nisi normalen. Si jo napadel kot sestradani volk, ti kaj manjka? O, ja, veš da manjka. Mrš!

Nobenega nisem napadu.Samo lepo sem napisu in jo povabu ker sva blizu.Če kdo napada napadaš ti.Imam povsem dobre namene in sem zelo olikan.Sam kaj ko me narobe zastopiš😑😑😑

Gorenjski volk, 28.07.2023 ob 10:08

Nobenega nisem napadu.Samo lepo sem napisu in jo povabu ker sva blizu.Če kdo napada napadaš ti.Imam povsem dobre namene in sem zelo olikan.Sam kaj ko me narobe zastopiš😑😑😑

Desperatna energija veje iz tebe, ženske se bojijo desperadosov, ker so nepredvidljivi, mu reče ne, pa ne zmore sprejet.

Gorenjski volk, 28.07.2023 ob 08:30

Mail sem ustvaru sam .In nobenega tega roka ni s tem mailom v slo z letnico 92.Toliko o tem.Imam pa pravi mail za druge stvari.Ne bom tukaj gor dal pravega maila da bodo vsi vedeli kdo sem.

Ker bolan človek si gre ustvarit mail iz imena in priimka obstoječe osebe, ki to ni on??? 92 lahko pomeni karkoli, lahko ne pomeni nič. Lahko pomeni letnico rojstva 1992, lahko pomeni rojstni datum 9.2., lahko pomeni rojstni datum 2.9., če gremo obratno, lahko ne pomeni nič, ampak je ena izmišljena dvomestna številka, ki ti jo google predlaga zraven, ker je rokcemazar @ gmail.com že zaseden.

Bistvo je, da normalen človek si ne gre izmislit imena in priimka druge osebe in se pretvarja, da je on. Za kakšne namene sploh uporabljaš ta mail, če nihče ne ve tvojega pravega imena in priimka? Vsak ki dobi mail iz tega maila misli, da mu piše Rok Čemažar, pa ne letnik ’92. Bolano.

Avtorica, prosim te, pojdi z njim na kavo.Zakaj mu ne daš možnosti? Takoj si se prestrašila! Še vedno se lahko odločiš, da on mogoče ni pravi zate. Zakaj se takoj obrneš stran? Po pisanju sodeč je čisto vljuden in nič mu ne manjka.Jaz na tvojem mestu bi šla takoj z njim na kavo, samo itak ne pridem v poštev…Saj tako smo se včasih spoznavali, da smo šli na kavo…No, zdaj imamo pa že polnoletne otroke.Moja prijateljica je tudi ugotavljala, da z nekim fantom ni kemije, pa bolj ko ga je spoznavala, več jo je bilo! Zdaj sta poročena in imata dva otroka! Zdaj pa avtorica, v akcijo! Mogoče je pa tale fant tvoja življenjska sreča, nikoli se ne ve! Pojdi mu naproti!

Ni dobro, 28.07.2023 ob 12:05

Ker bolan človek si gre ustvarit mail iz imena in priimka obstoječe osebe, ki to ni on??? 92 lahko pomeni karkoli, lahko ne pomeni nič. Lahko pomeni letnico rojstva 1992, lahko pomeni rojstni datum 9.2., lahko pomeni rojstni datum 2.9., če gremo obratno, lahko ne pomeni nič, ampak je ena izmišljena dvomestna številka, ki ti jo google predlaga zraven, ker je rokcemazar @ gmail.com že zaseden.

Bistvo je, da normalen človek si ne gre izmislit imena in priimka druge osebe in se pretvarja, da je on. Za kakšne namene sploh uporabljaš ta mail, če nihče ne ve tvojega pravega imena in priimka? Vsak ki dobi mail iz tega maila misli, da mu piše Rok Čemažar, pa ne letnik ’92. Bolano.

Zamenjaj mail.Da bo volk sit in koza cela.

Anonimno 8409, 28.07.2023 ob 11:59

Desperatna energija veje iz tebe, ženske se bojijo desperadosov, ker so nepredvidljivi, mu reče ne, pa ne zmore sprejet.

Veliko sem doživel zavrnitev pa sem se obnašal povsem normalno.Tako da se znam brzdati.Tudi z eno sem šel na 5 zmenkov pa če se nisva ujela sva šla svojo pot.Tako je.Sprejmem to.Danes manjka te povezanosti pa da bi se več srečali v živo.Nevek kaj imate predsodke zdaj proti meni.Atlet športnik urejen olikan se znam pogovarjati vljudno.Ne poznate me v živo pa še sklepate da sem psihič in ne vem kaj.Daleč od tega.Pač mail je izmišljen prav za tole tukaj za ta forum.Svojega pravega ne dam razen če se ujameva s kakšno.Pač probam tudi na spletu s kakšno navezat stik. Žalosten sem ker posplošujete.In ta mail ni noben uporabnik resničen tako da….Žalostna ena če ti pač ni ti ni.Je škoda ker sva blizu doma podobme starosti.Jaz iščem pa normalno žensko s katero bi zgradil prihodnost.Ne bom te gnjavil tudi po 2 zmenkih glede sexa in podobno.Pa imam rad sex vendar postopoma ko vidim kake namene ima ženska.Lp

Gorenjski volk, 28.07.2023 ob 12:26

Veliko sem doživel zavrnitev pa sem se obnašal povsem normalno.Tako da se znam brzdati.Tudi z eno sem šel na 5 zmenkov pa če se nisva ujela sva šla svojo pot.Tako je.Sprejmem to.Danes manjka te povezanosti pa da bi se več srečali v živo.Nevek kaj imate predsodke zdaj proti meni.Atlet športnik urejen olikan se znam pogovarjati vljudno.Ne poznate me v živo pa še sklepate da sem psihič in ne vem kaj.Daleč od tega.Pač mail je izmišljen prav za tole tukaj za ta forum.Svojega pravega ne dam razen če se ujameva s kakšno.Pač probam tudi na spletu s kakšno navezat stik. Žalosten sem ker posplošujete.In ta mail ni noben uporabnik resničen tako da….Žalostna ena če ti pač ni ti ni.Je škoda ker sva blizu doma podobme starosti.Jaz iščem pa normalno žensko s katero bi zgradil prihodnost.Ne bom te gnjavil tudi po 2 zmenkih glede sexa in podobno.Pa imam rad sex vendar postopoma ko vidim kake namene ima ženska.Lp

Pravi mail bom dal samo s tem se bom izdal. Da ne boste rekli da nisem iskren. primoz.porenta@siol.net

Pa kakšna desperatna energija, pa kaj vam je! Eni tu gor ste pa res nesramni do konca! Ali ste fouš, ali pa drugim popolnoma nič ne privoščite! Uuuuu. .kakšno lepo ime Primož! Tudi priimek je lep! Avtorica, če mu pa zdaj ne boš pisala, potem bomo pa vedeli, zakaj si še vedno samska! Ajde, lepo v akcijo, fant je očitno pošten!

Gorenjski volk, 28.07.2023 ob 12:33

Pravi mail bom dal samo s tem se bom izdal. Da ne boste rekli da nisem iskren. primoz.porenta@siol.net

Imaš samo srednjo šolo.

Ni dobro, 28.07.2023 ob 12:43

Imaš samo srednjo šolo.

Zdaj vsi veste kdo sem .Strojni inženir po poklicu.Včasih bil kolesar zdej sem atlet.Na FB me lahko najdeš pod istim imenom in priimkom. Sej vem da žalostna ena ne bo več prišla sem gor. Tako je. Sem se sprijaznu že. 1 leto sem samski  sedaj ker sem imel prej ogromno smole v vezah. Pač nič kriv.

Ja porkamadona!  Eni ste res nesramni in glupi ko točak! Moj predragi je dipl.ing.s faksom,.jaz malo manj, pišem pa bolje kot on.Ma dajte se vtikat v vsak drek!

Gorenjski volk, 28.07.2023 ob 12:49

Zdaj vsi veste kdo sem .Strojni inženir po poklicu.Včasih bil kolesar zdej sem atlet.Na FB me lahko najdeš pod istim imenom in priimkom. Sej vem da žalostna ena ne bo več prišla sem gor. Tako je. Sem se sprijaznu že. 1 leto sem samski  sedaj ker sem imel prej ogromno smole v vezah. Pač nič kriv.

Če pa zdaj ne bo prišla več na fotum, pa če te zdaj ne bo kontaktirala- ja pol pa nimamo kaj! Pol naj pa ostane sama , samo ne več jamrat, da ni nikjer več pravih fantov!

Kako si strojni inženir? A ni to višja šola?

“Jaz iščem pa normalno žensko s katero bi zgradil prihodnost.”

Ti morš sam sebi zgradit prihodnost in ko bo očitno, da taka prihodnost obstaja in da je dobra, boš tud ženskam privlačen.

Ena stvar, ki se zdi ti manjka, je smisel za humor, malo bolj sproščeno, igrivo energijo moraš oddajat, tko k zdej pišeš, deluje preveč resno in čemerno, že kr mal zagrenjeno, to ženske odbija.

“Ne bom te gnjavil tudi po 2 zmenkih glede sexa in podobno.”

Odkod ti ideja, da mora kdorkoli kogarkoli gnjavit za seks, sej njim tud paše, ti tko pišeš, k da si mora od ust odtrgat, da ti da, že s tem, ko napišeš, ne bom te za seks gnjavil, za seks gnjaviš.

New Report

Close