Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek Prišla iz zmenka, polomija

Prišla iz zmenka, polomija

Odgovor na objavo uporabnika
Anonimno 8409, 28.07.2023 ob 13:03

Gorenjski volk, 28.07.2023 ob 12:26

Anonimno 8409, 28.07.2023 ob 11:59

Gorenjski volk, 28.07.2023 ob 10:08

eueue, 28.07.2023 ob 08:31

Ti že nisi normalen. Si jo napadel kot sestradani volk, ti kaj manjka? O, ja, veš da manjka. Mrš!

Nobenega nisem napadu.Samo lepo sem napisu in jo povabu ker sva blizu.Če kdo napada napadaš ti.Imam povsem dobre namene in sem zelo olikan.Sam kaj ko me narobe zastopiš😑😑😑

Desperatna energija veje iz tebe, ženske se bojijo desperadosov, ker so nepredvidljivi, mu reče ne, pa ne zmore sprejet.

Veliko sem doživel zavrnitev pa sem se obnašal povsem normalno.Tako da se znam brzdati.Tudi z eno sem šel na 5 zmenkov pa če se nisva ujela sva šla svojo pot.Tako je.Sprejmem to.Danes manjka te povezanosti pa da bi se več srečali v živo.Nevek kaj imate predsodke zdaj proti meni.Atlet športnik urejen olikan se znam pogovarjati vljudno.Ne poznate me v živo pa še sklepate da sem psihič in ne vem kaj.Daleč od tega.Pač mail je izmišljen prav za tole tukaj za ta forum.Svojega pravega ne dam razen če se ujameva s kakšno.Pač probam tudi na spletu s kakšno navezat stik. Žalosten sem ker posplošujete.In ta mail ni noben uporabnik resničen tako da….Žalostna ena če ti pač ni ti ni.Je škoda ker sva blizu doma podobme starosti.Jaz iščem pa normalno žensko s katero bi zgradil prihodnost.Ne bom te gnjavil tudi po 2 zmenkih glede sexa in podobno.Pa imam rad sex vendar postopoma ko vidim kake namene ima ženska.Lp

“Ne bom te gnjavil tudi po 2 zmenkih glede sexa in podobno.”

Odkod ti ideja, da mora kdorkoli kogarkoli gnjavit za seks, sej njim tud paše, ti tko pišeš, k da si mora od ust odtrgat, da ti da, že s tem, ko napišeš, ne bom te za seks gnjavil, za seks gnjaviš.

Hotu sem s tem povedat, da nisem tak kot tisti kreten s katerim je šla na pijačo.Vem da je dost takih.Če ti povem podatek da sem prvo mojo punco čaku tudi 3 mesece da je prišlo do sexa potem nisem nek manijak. Znam poslušat ženske in se ne vsiljujem.Znm bit duhovit.Morebiti res resno pišem. Sem pa drugače veseljak in vedno za raznorazne reči športnik in nikoli nisem pri miru.Energičen od nekdaj.

Žalostna ena, 28.07.2023 ob 07:19

Še bolj sem slabe volje.

Res se mi ne zdi prav, da se takole imena in priimki pišejo.

Prosim, da se ne zapleta več in končamo s to mojo zgodbo, ki sem jo napisala.

Hvala za razumevanje in lep pozdrav.

Žalostna 😔

Zdaj pa tako: Ti , avtorica, bodi še kar naprej žalostna in sama, saj hodiš z butlji na zmenke, dobrih in poštenih fsntov pa ne maraš! Gorenjski volk: Tebi pa vse dobro in da čimprej najdeš eno zase! Si zaslužiš  eno fajn punco! Vse dobro in lep vikend!

Saj je ok, Gorenjski volk, nihče te ni prosil, da javno izdaš ime in priimek. To si se kar sam odločil.

Jaz pač športnikov ne maram. Niso moj tip.

tema je ratala zabavna…

@Gorenjski volk

zgleda, da si bolj frišen tukej… Vedno, ko kdo odpre temo…, posebej, če piše v ž. spolu.., se ne zaganjaj prec, ker lahko, da je avtor teme tip, trol.., teh jebivetrov,  kletnih podgan, smeti, ki uničijo vsako zanimivo temo  je tukej  žal  preveč…, pa vedno pogelj na datum, če je team res frišna.., no ta je saj je bila napisana včerej…, zdej sse pa postavlja vprašanje, če je avtor resničen al trola..

in zdej, recimo, da je zgodba resnična in tudi avtorica ženskega spola…

……………………………………………………………………

pa ta žalostna ena ziher ni avtor te teme…

to je trol

> Žalostna ena

huh.., ni mi kopiralo v celoti..

ta, spodaj  kopirano ziher ni avtor teme..

…………………………………………….

Žalostna ena

28.07.2023. ob 07:19

Še bolj sem slabe volje.

žalostna

…………………………………………………………………..

@Gorenjski volk

stalno se hvališ z izobrazbo in športom… Verjam, da nisi do 35 leta toliko znoja spustil na igrišču kot jst do mojga 35 leta…, logike ti pa očitno manjka.. zakaj naj bi bila ta žalostna ena žalostna………, ker si ti dal mail lažni in resnični, adijo pamet, komedija, kaj bilo koga briga. če ti daješ svoje podatke na net, to je tvoja stvar….. troli te zajebavajo…  tud ta OMG je sumljiv, 1x piše kot ženska, drugič kot tip…

ta

@ni dobro

če je pa res ženska, je pa ena takih, za katere imajo na Balkanu dober rek..

ona ga bi imela not, ne bi pa rada, da bi šel not…

Ni dobro, 28.07.2023 ob 13:45

Saj je ok, Gorenjski volk, nihče te ni prosil, da javno izdaš ime in priimek. To si se kar sam odločil.

Jaz pač športnikov ne maram. Niso moj tip.

Ja prav, če ne maraš športnikov. Tvoj problem. Smo marsikje bolj vzdžljivi kot kaki tvoji nabildanci. Škoda zate.

Popay npr, 28.07.2023 ob 14:16

huh.., ni mi kopiralo v celoti..

ta, spodaj  kopirano ziher ni avtor teme..

…………………………………………….

Žalostna ena

28.07.2023. ob 07:19

Še bolj sem slabe volje.

žalostna

…………………………………………………………………..

@Gorenjski volk

stalno se hvališ z izobrazbo in športom… Verjam, da nisi do 35 leta toliko znoja spustil na igrišču kot jst do mojga 35 leta…, logike ti pa očitno manjka.. zakaj naj bi bila ta žalostna ena žalostna………, ker si ti dal mail lažni in resnični, adijo pamet, komedija, kaj bilo koga briga. če ti daješ svoje podatke na net, to je tvoja stvar….. troli te zajebavajo…  tud ta OMG je sumljiv, 1x piše kot ženska, drugič kot tip…

ta

@ni dobro

če je pa res ženska, je pa ena takih, za katere imajo na Balkanu dober rek..

ona ga bi imela not, ne bi pa rada, da bi šel not…

Med najboljšimi amaterji na svetu v kolesarstvu v preteklosti in sedaj ko sem pršu s kolesa takoj med najboljšimi na ravninskem teku ali gorskem teku. Sem veliko znoja prelil brez skrbi 🙂 . Dvomim da si ga več 🙂 Sem pa pač razkril svojo identiteto. Zato ,ker mi je tisti težil s tistim mailom nepravim. Samo pač sem hotu povedat da zaradi takih kretenov na zmenkih potem drugi izvisimo.

OMG, 28.07.2023 ob 13:35

Zdaj pa tako: Ti , avtorica, bodi še kar naprej žalostna in sama, saj hodiš z butlji na zmenke, dobrih in poštenih fsntov pa ne maraš! Gorenjski volk: Tebi pa vse dobro in da čimprej najdeš eno zase! Si zaslužiš  eno fajn punco! Vse dobro in lep vikend!

Hvala za lepe besede. Tako je. Če pač noče noče. Je pa veliko takih, ki potem joka kako ne morajo dobiti normalnega tipa. Dovolj nas je samo nevidni za marsikatero žensko v današnjih časih.

Žalostna ena, 27.07.2023 ob 07:05

No, zdaj pa povejte ali ni to malo odtrgano.

Prišla z zmenka s tipom. Super sva komunicirala preko SMS, klicev. V reali pa polom. Se dobiva na kavi. Potem sva šla na sprehod. Pa sva oba stara cca 40. Pa ga kliče bivša. Jo nahruli, prav nesramen do nje. Ne vem ali je hotu izpadit frajer pred mano, ko jo je poslal v tri krasne ali kaj? Nekaj me je odbilo pri njem. Pa ta moški je imel na koncu se željo, da se zapeljeva nekam na obrobje mesta, da mu ga po….m…

Pa saj ne morem verjet. Tipa sploh dobro ne poznam al gospod bi kar na hitro enega. Pa prej sploh ni tako deloval, ko sva se menila preko SMS….

Gre pa za starost ned 40 -45. si vsi taki deci okol teh let?

Res ne vem, kje naj spoznam vredu, normalnega moškega?

Pa je vam normalno, da se takoj dol dajete? Itak vas potem deci zavržejo….

Je sploh še smisel iskati sorodno dušo?

@Žalostna ena

Hahahahaha!

Tip pač nima urejenega razmerja z bivšo. Takega vzameš za par krogov, nato pa pozabiš nanj. V nasprotnem primeru se boš še ti morala ukvarjat z njegovo bivšo. 😉

Gorenjski volk

Bravo !!!? To so pravi moški, ki se ne sprenwvedajo, izpostavil si se, s tem si pokazal več karakterja kot vsi leporecniki. Jaz ti želim vso srečo v ljubezni ,verjemi , s takim karakterjem jo boš našel.

Glede anonimno 8409, mogoče boš sčasoma dojel da biti samo  lovec  in se igrati z ženskami ,  ni  vedno zaželjeno .včasih ljudje cenimo odkritost

Gghss, 28.07.2023 ob 15:36

Gorenjski volk

Bravo !!!? To so pravi moški, ki se ne sprenwvedajo, izpostavil si se, s tem si pokazal več karakterja kot vsi leporecniki. Jaz ti želim vso srečo v ljubezni ,verjemi , s takim karakterjem jo boš našel.

Glede anonimno 8409, mogoče boš sčasoma dojel da biti samo  lovec  in se igrati z ženskami ,  ni  vedno zaželjeno .včasih ljudje cenimo odkritost

Odkritost te praviloma pripelje na dve končni postaji –  na sramotilni steber ali v podrejen položaj. 😉

Sicer pa ja – normalni povprečni moški so danes ženskam nevidni.

Ja sem se izspostavu . Samo vseeno mi do 35 leta ni bilo prizaneseno glede ljubezni. Spoznal napačne začetka nato končno lepa veza, ki so jo drugi uničili. Ni vse v tem. Velikokrat grem v nos ljudem,ker po resnici povem in me ne marajo. In mi je vseeno, če mi žalostna ena ne odgovori. Pač ne da priložnosti srečanja s tipom,ki kaj velja. V tem sveti itak opažam ženske jemljejo same bedaki, ki ji pihajo sprva na dušo potem pa pokažejo drug obraz.

@ G volk

no ja, to pa je kar neki znoja.., tud jst imam s kolesom za sabo čez 100 tisoč km, treningi v športu z žogo pa od otroštva, liga, po koncu pa vsak dan rekreativno na igrišču, razen tu pa tam nedelje ne, se mi ni dalo, to je gospodov dan.. vseeno, dvomim da si toliko znoja spustil kot jst, ker jst se že v osnovi dosti znojim..

no z ženskami sem imel pa več al manj vedno srečo in glih v teh letih okoli 35 je bilo v bistvu zelo pestro, ko sem iskal resno partijo od ženske za življenje, po razhodu z bivšo par let prej in, lahko rečem ,da more bit tip zelo zelo potrpežljiv v teh letih z ženskami, ker skoraj vse mislijo, da so vso pamet sveta pobrale.. in so več al manj brez samokritike, kolikokrat sem bil tiho, ko bi kakšno najraj u qurac poslal ko je pametovala…

sm eno bom omenil.. na plesnih vajah.., prišla je verjetno iz kmetije (drugeče,  nimam nič proti kmetom, da ne bom narobe razumljen..), sicer speglana in urjena.. pa ona men reče.. med plesom, ti si pa srečen.., jst zakaj.., ona ker ti odgovarjam po višini, za ples, heh.. a čist mimo mi je bila, sicer vitka ampak brezvezna še posebej ker se je čutil tist vonj… pač, bi rekel, da malo po silaži.., pa greva ven skupaj po koncu plesnih… in ona vidi moj avto… ona vau…,  jaka muda, bil je pač nov model takrat…, skratka brezvezna in nereana.. ona men da morem bit srečen ker sem z njo plesal, jebo te, a komi sem čakal, da bo konc vaj….., kaj ji bi vse rekel, sm vem da bi dobila histerični napad, ko ji bi povedal kaj si mislim o njej…, pogoltneš knedel v grlu pa si misliš, naj ima svoje veselje, njeno razmišljanje, kaj čes ji, ostaneš tiho..

v glavnem, tukej v tej temi te troli trolajo…, ker si se zasekiral zaradi  tistega komentarja kasnej od trola…. žalostna ena.., se vidi iz aviona, da je trol napisal.. in tega šodra je žal preveč tukej..

………………………..

no zdej se zna spet kakšen trol obesit na moj komentar.., to je klasika tukaj..

BTDT nepr., 28.07.2023 ob 15:40

Odkritost te praviloma pripelje na dve končni postaji –  na sramotilni steber ali v podrejen položaj. 😉

Sicer pa ja – normalni povprečni moški so danes ženskam nevidni.

Normalen povprečen pa vseeno , če imaš na drugih področjih uspehe. Sem primer, da ni to zagotovilo. Ženske mnoge imajo danes izkrivljen pogled. Veliko bi rade samo uživale do 30 leta ali še čez. Imam dost primerov v moji okolice. Samske po 30 plus s kolegicami okoli. Takim nisem všeč imajo same frajerje. Pač premalo sem frajerski pa odpadeš. Frajerja znam pokazati v športu koliko si vreden in iz sebe sem nekaj naredu v življenju. Pač mnogim se bo še kolcalo.

Popay npr, 28.07.2023 ob 15:42

@ G volk

no ja, to pa je kar neki znoja.., tud jst imam s kolesom za sabo čez 100 tisoč km, treningi v športu z žogo pa od otroštva, liga, po koncu pa vsak dan rekreativno na igrišču, razen tu pa tam nedelje ne, se mi ni dalo, to je gospodov dan.. vseeno, dvomim da si toliko znoja spustil kot jst, ker jst se že v osnovi dosti znojim..

no z ženskami sem imel pa več al manj vedno srečo in glih v teh letih okoli 35 je bilo v bistvu zelo pestro, ko sem iskal resno partijo od ženske za življenje, po razhodu z bivšo par let prej in, lahko rečem ,da more bit tip zelo zelo potrpežljiv v teh letih z ženskami, ker skoraj vse mislijo, da so vso pamet sveta pobrale.. in so več al manj brez samokritike, kolikokrat sem bil tiho, ko bi kakšno najraj u qurac poslal ko je pametovala…

sm eno bom omenil.. na plesnih vajah.., prišla je verjetno iz kmetije (drugeče,  nimam nič proti kmetom, da ne bom narobe razumljen..), sicer speglana in urjena.. pa ona men reče.. med plesom, ti si pa srečen.., jst zakaj.., ona ker ti odgovarjam po višini, za ples, heh.. a čist mimo mi je bila, sicer vitka ampak brezvezna še posebej ker se je čutil tist vonj… pač, bi rekel, da malo po silaži.., pa greva ven skupaj po koncu plesnih… in ona vidi moj avto… ona vau…,  jaka muda, bil je pač nov model takrat…, skratka brezvezna in nereana.. ona men da morem bit srečen ker sem z njo plesal, jebo te, a komi sem čakal, da bo konc vaj….., kaj ji bi vse rekel, sm vem da bi dobila histerični napad, ko ji bi povedal kaj si mislim o njej…, pogoltneš knedel v grlu pa si misliš, naj ima svoje veselje, njeno razmišljanje, kaj čes ji, ostaneš tiho..

v glavnem, tukej v tej temi te troli trolajo…, ker si se zasekiral zaradi  tistega komentarja kasnej od trola…. žalostna ena.., se vidi iz aviona, da je trol napisal.. in tega šodra je žal preveč tukej..

………………………..

no zdej se zna spet kakšen trol obesit na moj komentar.., to je klasika tukaj..

Se strinjam s teboj v teh letih sedaj je treba resno zvezo oziroma sem jo imel od 30-ega pa je šlo v franže zaradi drugih stvari in je bilo zelo boleče. Ampak današnji časi so drugačni kot v tvojih časih. Se je kar spremenilo. In kakšno si potem dobil žensko, če ni skrivnost 🙂

Ne, ne Popay, tle si se pa mal zmotil.A sem res kje napisala, da zgleda, da sem dec? Sem že kar nekaj časa na svetu, pa sem od vedno samo ženski spol….Lej, resnična sem, za avtorico pa tudi menim- po vsem prebranem in po neodzivih, da je tema izmišljena.Oseba pa očitno tudi!

Gorenjski volk, 28.07.2023 ob 14:23

Ja prav, če ne maraš športnikov. Tvoj problem. Smo marsikje bolj vzdžljivi kot kaki tvoji nabildanci. Škoda zate.

NE vem, za kako me imaš. Ne maram nabildancev ne športnikov. Če ti tako paše. Če to dvoje ločuješ.

Gorenjski volk, iz tebe veje obupanost. Še nobeno žensko nisem povabil več kot 2x na kavo, pa še to sta bili samo dve izjemi. Ti priporočam.

Nobena obupanost samo povem kot je. In kaj je narobe, če sva šla 5-krat na kavo z eno 🙂 Pač sva se tipala . Plaču sem pa petkrat jaz, da ne bo pomote. Žal ji nisem bil všeč tako, da bi pristala skupaj.

Ni dobro, 28.07.2023 ob 16:47

NE vem, za kako me imaš. Ne maram nabildancev ne športnikov. Če ti tako paše. Če to dvoje ločuješ.

Tudi prav , če ne maraš športnikov in nabildancev.Ampak to je tvoj problem.Se še najde kakšna, ki veliko športa, pa bosta za skupaj.Različni se privlačijo, partner pa naj ti bo čimbolj podoben, pravijo.Tako najbolj razumejo drug drugega.

Gorenjski volk, 28.07.2023 ob 15:44

Normalen povprečen pa vseeno , če imaš na drugih področjih uspehe. Sem primer, da ni to zagotovilo. Ženske mnoge imajo danes izkrivljen pogled. Veliko bi rade samo uživale do 30 leta ali še čez. Imam dost primerov v moji okolice. Samske po 30 plus s kolegicami okoli. Takim nisem všeč imajo same frajerje. Pač premalo sem frajerski pa odpadeš. Frajerja znam pokazati v športu koliko si vreden in iz sebe sem nekaj naredu v življenju. Pač mnogim se bo še kolcalo.

@Gorenjski volk

Ne more se jim kolcat po tistem, ki ga ne vidijo. 😉

Gorenjski volk, 28.07.2023 ob 15:41

Ja sem se izspostavu . Samo vseeno mi do 35 leta ni bilo prizaneseno glede ljubezni. Spoznal napačne začetka nato končno lepa veza, ki so jo drugi uničili. Ni vse v tem. Velikokrat grem v nos ljudem,ker po resnici povem in me ne marajo. In mi je vseeno, če mi žalostna ena ne odgovori. Pač ne da priložnosti srečanja s tipom,ki kaj velja. V tem sveti itak opažam ženske jemljejo same bedaki, ki ji pihajo sprva na dušo potem pa pokažejo drug obraz.

@Gorenjski volk

Citiram: “V tem sveti itak opažam ženske jemljejo same bedaki, ki ji pihajo sprva na dušo potem pa pokažejo drug obraz.”

Normalna ženska bo raje izbrala tipa, ki zna poskrbet zase, ker s tem dobi zagotovilo, da se ne bo pustil vozit drugim. Gre za evolucijsko pogojeno obnašanje.

Do problema zanjo pa pride, ko se tip ne pusti vozit niti njej… in če se danes ozrem nazaj na moja preživeta leta, mi je lahko le žal, da sem se za ceno miru v družini, v določeni meri pustil voziti… V momentu, ko se spusti v poskus “vožnje” oz. izsiljevanja, bi jo moral pošolat kot prvošolko!

Čeprav trdijo nasprotno, normalne ženske to potrebujejo. 😉

@OMG

zadnje čase je pod tem nikom pisal tip, tak ose je predstavljal… Ti v tej temi res deluješ kot ženska… in tud v preteklosti sem videl ta nik, ki mi je deloval ženski iz spomina… mogoče pač slučajnost, da je kakšen tip pisal z istim nikom.. če nisi tukej registriran je pač vse možno… od resnega komentarja do žal zajebancije trolov..

…………….

@ G. volk

edina resna ženska na tem forumu, ki je zelo slaba kopija starega foruma je ena z znanim nikom… ona o svojih občutkih, željah in moških iskreno piše.. in z njo bi rekel je možna resna debata, je pa tudi samska, to večkrat napiše.., drugo je vse v mimohodu od žensk, pač neki napišejo, čist tako da napišejo z nekimi kratkimi komentarji, ki so na koncu čista zguba cajta, če hočeš debato z njo.. in čakaš njen odgovor, na koncu napiše, da ne mara športnikov, logično bi bilo, da sploh ne debatira z nobenim, ki sebe opiše kot športnika,…….

lep primer ti je ta avtorica teme, žalostna ena.., če je res ženska in ni trol.. ti misliš, da si naredil napako, ker si dal svoj verjetno pravi mail.. in da je ona kao še bolj žalostna zaradi tega…, ni logike, je pa  smešno, da naj bi bila zaradi tega še bolj žalostna kot je bila s tistim tipom, ki ga je opisala….

je pa mogoče za tebe ok.., ker zna kakšna normalna ženska to prebrat in ti pač poslat kakšno sporočilo na mail, saj se non stop opisuješ… tiste tihe vode so najboljše partije… jst pa ne pišem v sedanjosti o mojem osebnem življenju.., za 20+ let nazaj je pa za brat od mene koliko čes…, troli seveda trolajo, da lažem, itak, v njihovih sanjah…

O čem se sploh ljudje pogovarjate? O pričskovanjjh sigurno ne. Tak, ko sta v eni temi šla skupaj na dopust, pol pa bi eden pohajkoval okrog, drugi pa počival in ležal na plaži…

Ojej, tako nedolžna pri 30plus. Verjetno sta četala o vremenu cel cajt.

New Report

Close