Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek Prišla iz zmenka, polomija

Prišla iz zmenka, polomija

Na prvem ne… na drugem pa 😉

tko je ce jih isces prek interneta. tam so sami brezupni primerki.

Sicer sem rahlo mlajši in poročen, tako da težko komentiram s prve roke, ampak kaj pa če je situacija bila obratna?

Tudi meni se je že zgodilo v študentskih letih, da sem šel na zmenek s punco, ki je delovala čisto ok in simpatično, potem pa me je na zmenku totalno odbila in izpadla antipatična. Če bi bila res “the whole package”, bi jo verjetno čisto drugače, kulturno tretiral, ko pa vidiš da s te moke ne bo kruha, jo pa vprašaš, če ti ga vsaj potegne, da ne gre cel večer v nič, tako kot je že zmenek. 😀

Si morda ti naredila kaj takega, kar ga je odbilo?

Je prezrel, žal že gnil

Odgovor na objavo uporabnika
Anonimno 1862, 27.07.2023 ob 08:11

Spoznal sem eno Bosanko staro 63 let. Če verjameš ali ne je baba boljša od marsikatere 30. letnice. Izgleda kot da jo je Picasso naslikal. Jaz ne vem kaj je v genih teh žensk. Živi pa v Avstriji.

No, če je pa kot bi jo naslikal Picasso, brrrrr…..

Odbit, 11.08.2023 ob 09:52

Sicer sem rahlo mlajši in poročen, tako da težko komentiram s prve roke, ampak kaj pa če je situacija bila obratna?

Tudi meni se je že zgodilo v študentskih letih, da sem šel na zmenek s punco, ki je delovala čisto ok in simpatično, potem pa me je na zmenku totalno odbila in izpadla antipatična. Če bi bila res “the whole package”, bi jo verjetno čisto drugače, kulturno tretiral, ko pa vidiš da s te moke ne bo kruha, jo pa vprašaš, če ti ga vsaj potegne, da ne gre cel večer v nič, tako kot je že zmenek. 😀

Si morda ti naredila kaj takega, kar ga je odbilo?

“ko pa vidiš da s te moke ne bo kruha, jo pa vprašaš, če ti ga vsaj potegne.”

Džentlmen.

Moški, ki si želi resno zvezo, te zagotovo ne bo želel povaljati prvo noč temveč te bo želel najprej spoznati. SMS tipkanje prenese vse, laži, polresnice in resnice. Šele ko ti človek pogleda v oči, lahko razbereš kake namene ima s tabo. Če te gleda v oči in na rahlo spogleduje levo desno, veš da ti laže v oči.

Glavo pokonci, pogumno novim dogodivščinah naproti. Previdnost je mati modrosti, pravijo. Za nekatere drži kot pribito, za tiste ki si želijo zadovoljitev telesnih potreb, pa ne obstaja.

Žalostna ena, 27.07.2023 ob 07:05

No, zdaj pa povejte ali ni to malo odtrgano.

Prišla z zmenka s tipom. Super sva komunicirala preko SMS, klicev. V reali pa polom. Se dobiva na kavi. Potem sva šla na sprehod. Pa sva oba stara cca 40. Pa ga kliče bivša. Jo nahruli, prav nesramen do nje. Ne vem ali je hotu izpadit frajer pred mano, ko jo je poslal v tri krasne ali kaj? Nekaj me je odbilo pri njem. Pa ta moški je imel na koncu se željo, da se zapeljeva nekam na obrobje mesta, da mu ga po….m…

Pa saj ne morem verjet. Tipa sploh dobro ne poznam al gospod bi kar na hitro enega. Pa prej sploh ni tako deloval, ko sva se menila preko SMS….

Gre pa za starost ned 40 -45. si vsi taki deci okol teh let?

Res ne vem, kje naj spoznam vredu, normalnega moškega?

Pa je vam normalno, da se takoj dol dajete? Itak vas potem deci zavržejo….

Je sploh še smisel iskati sorodno dušo?

takoj ga moreš dat u usta pa vse počistit za sabo..😉

OMG, 28.07.2023 ob 12:19

Avtorica, prosim te, pojdi z njim na kavo.Zakaj mu ne daš možnosti? Takoj si se prestrašila! Še vedno se lahko odločiš, da on mogoče ni pravi zate. Zakaj se takoj obrneš stran? Po pisanju sodeč je čisto vljuden in nič mu ne manjka.Jaz na tvojem mestu bi šla takoj z njim na kavo, samo itak ne pridem v poštev…Saj tako smo se včasih spoznavali, da smo šli na kavo…No, zdaj imamo pa že polnoletne otroke.Moja prijateljica je tudi ugotavljala, da z nekim fantom ni kemije, pa bolj ko ga je spoznavala, več jo je bilo! Zdaj sta poročena in imata dva otroka! Zdaj pa avtorica, v akcijo! Mogoče je pa tale fant tvoja življenjska sreča, nikoli se ne ve! Pojdi mu naproti!

Hm, zakaj se mi zdi, da je tole napisal moški in to isti, ki nagovarja za zmenek?

Ljudje, naučite se pravilnega pisanja…

Avtorica, tebi pa želim veliko sreče in potrpežljivosti! Predvsem pa ne hodi ‘na kavo’ po nekaj stavkih. Jaz sem se vsaj 1-2 tedna dopisovala, da sem vsaj priblizno zacutila karakter. Skoda mojega casa za butlje. Po 2 letih sem pa potem koncno naletela na ljubezen mojega zivljenja, 6 let sva skupaj, zaljubljena se vedno do uses:)

Tako da – ne pristajaj na polovicarstvo, ce kaj ni ok, samo cao. Saj se znamo imeti sami in s prijatelji cist fajn. Ze tale forum je potrata casa, sploh zaradi komentarjev, ki dokazujejo danasnje IQ povprecje, ki je zastrasujoce…

Ljubezen vedno zmaga.

To stoletje je očitno vse v znamenju Tinderja.

Tudi jaz sem ločen in grem občasno na kak zmenek, da bi si našel tisto pravo. Pa ti moram povedat, da imam podobne izkušnje z ženskami. Preko dopisovanja vse super, se ujameva, imava iste želje za prihodnost, podobno razmišljava. Ko se pa pozneje srečava, pa obup. Večina žensk je lagala o svojih letih, so čudakinje, toliko časa samske, da se sploh ne znajo več pogovarjati, poslušati, prilagajati, skratka, same sebi dovolj. Pa od teh parih zmenkov, ki sem jih imel, je bila samo ena, ki mi ni predlagala sexa že na prvem zmenku. Ena je celo rekla, da bova prvo sexala, da vidi, če jo lahko zadovoljim, spraševala o mojih merah tam spodaj, ker je njej to najbolj pomembno. Če se bom dobro odrezal, bi pa lahko poskusila graditi vezo. Normalno, da sem z vsemi zaključil, saj me tak način spoznavanja odbije. Pa imam rad sex, veliko le tega, samo ob pravem času, ko osebo spoznaš. Rad bi povedal, da niso samo moški tisti, ki hočejo samo sex in se ne znajo obnašati. Očitno so časi drugačni, kot sem mislil, vrednote niso več iste, kot so bile včasih. Aja, pa sem sredi štiridesetih let,, da ne bo kdo mislil, da sem star zagrenjen dedek, ki mu pipca ne dela več 😁.

Nevednež, 12.08.2023 ob 06:46

Tudi jaz sem ločen in grem občasno na kak zmenek, da bi si našel tisto pravo. Pa ti moram povedat, da imam podobne izkušnje z ženskami. Preko dopisovanja vse super, se ujameva, imava iste želje za prihodnost, podobno razmišljava. Ko se pa pozneje srečava, pa obup. Večina žensk je lagala o svojih letih, so čudakinje, toliko časa samske, da se sploh ne znajo več pogovarjati, poslušati, prilagajati, skratka, same sebi dovolj. Pa od teh parih zmenkov, ki sem jih imel, je bila samo ena, ki mi ni predlagala sexa že na prvem zmenku. Ena je celo rekla, da bova prvo sexala, da vidi, če jo lahko zadovoljim, spraševala o mojih merah tam spodaj, ker je njej to najbolj pomembno. Če se bom dobro odrezal, bi pa lahko poskusila graditi vezo. Normalno, da sem z vsemi zaključil, saj me tak način spoznavanja odbije. Pa imam rad sex, veliko le tega, samo ob pravem času, ko osebo spoznaš. Rad bi povedal, da niso samo moški tisti, ki hočejo samo sex in se ne znajo obnašati. Očitno so časi drugačni, kot sem mislil, vrednote niso več iste, kot so bile včasih. Aja, pa sem sredi štiridesetih let,, da ne bo kdo mislil, da sem star zagrenjen dedek, ki mu pipca ne dela več 😁.

čaki mau čaki.., to me pa res zanima… Zgodbi verjamem… Sem pa mišljenja…, če bi bila ženska jebozovna…, da bi vsak tip sprejel to ponudbo.., če nima problemov sam s sabo…  Če ni…, pač ne.. Drugac ni z njeno filozofijo nič narobe.. Kako se spodaj ujameta po tvoje.., je primarnega pomena..

robi9, 27.07.2023 ob 07:57

Odtrgano je se s tem hvaliti, kako si nesposobna najti drugega, kot primitivne fukfehtarje.

Bedast odgovor.

Ja, težko je najti kaj pametnega.

Ja, ker so na netu vsi nenormalni , sami ff , kje pa so potem oni,ta pravi , ki bi vam ustrezali?

Aja , pobrale so jih one , ta prave ženske , vredne tega , da se z njimi ostane.

Ne pa nepotešene čudakinje s fliknjenimi zahtevami zase , same pa neprivlačne , neurejene , s svojo predstavo tega , kaj mora moški počet,da bo vsaj minimalno zadovoljil njihove kriterije. In običajno imajo take samke problem zaradi tiktakanja, vse obupane bi imele kogarkoli , ta kdorkoli pa začuti njihov obup in pametno v nizkem štartu pobegne od takih.

Malo samokritičnosti ne bi škodilo, ve osamljena  , zoprna dekleta.

Ker , ta dobre bejbe (ne mislim samo atraktivne) imajo več dobrih moških na razpolago. Za vas pa ostane samo škart , tak , kot ste ve same , a si tega nočete predstavljati , ker se imate za nekaj boljšega .

Spoznal sedanjo partnerko, sem jo povabil v svoj dom na zmenek, saj se je tudi sama strinjala, naredil večerjo, romantika, božanje in objemi…ko je bil čas, da jo domov odpeljem, ne ni hotela iti domov, tako se je v vame zaljubila, jaz pa tudi v njo, da je pozabila na svojega otroka, ki ga ima z bivšim… Danes mineva 16 let, oba še vedno zaljubljena, se imava rada, kakor tudi najine otroke, kakor tudi pastorko…nevem, ali moški nimate niti malo empatije ali je vse v testosteronu. Mene ne metat v isti koš, jaz spoštujem ženske in če jih ne spoštujete, pol valda, da ste skozi sami, takšne vas ne bodo nikoli povohale, kakor naprimer opisuje ta v tej zgodbi…vse je samo v seksu, ne znate pa z ženskami, nobene romantike, božanja, nežni dotiki…ženske si tega najbolj želijo, ostalo pride kasneje….

Lp.

Od več žensk, ki so bil ena takem zmenku sem slišala, da je isto..vsi bi se takoj dali dol in da težko dobiš “normalnega” človeka..bolje bi bilo, da ostaneta v navidezni resničnosti 🙂

Anonimno719, 27.07.2023 ob 07:45

Vsi normalni smo še vedno poročeni, tako da med ločenci boš  težko kaj našla, sicer ste pa ločenci itak vsi ločeni po tuji krivdi, mar ne ?

Zato sem pa jaz še vedno poročen z žensko ki imam z njo hiso otroke in delitev stroškov.

Z ženo odnosov nimam več kot osem let.

Spoznal sem ne dolgo nazaj tudi svojo novo partnerko s katero se fantastično razumeva….

sva iskrena drug do drugega se spoštujeva skratka sva si usojena.

To so moski koji iščejo samo sex,moraš sama proceniti gdo je kasna oseba.Ne odnehat,niso vsi taki,samo si imela sreco da si naletela na enga takega,srecno naprej 😁

Vidis jaz sem imel pa tezave vedno to da niso razumele da ni treba takoj se dol dati. Da je vcasih najvec pogovor pa prisluhniti osebi.. kje najti normalno zensko da se lahko pogovarjas brez pritiskov kakršen si?

Ne znam ti odgovorit ali sem lepa ali ne. Temu sem bila. Tako je reku. Morda se bom nekomu drugemu gabila. To je tako relativno.

Ma daj ne seri, kaj je relativno? Ne moreš se ljudem gabit, če si nekomu, ki te prvič vidi, lepa (pa dajmo predvidevat, da ne gre za orto spačka, ki so mu vsi lepi). Tako zelo relativna pa tudi ni lepota.

Popay363, 12.08.2023 ob 07:23

čaki mau čaki.., to me pa res zanima… Zgodbi verjamem… Sem pa mišljenja…, če bi bila ženska jebozovna…, da bi vsak tip sprejel to ponudbo.., če nima problemov sam s sabo…  Če ni…, pač ne.. Drugac ni z njeno filozofijo nič narobe.. Kako se spodaj ujameta po tvoje.., je primarnega pomena..

Ma to je kilometre daleč vidno, da je pisala ženska. 🙂 Noben normalen tip ne bo seksi bejbo odpikal, ker je takoj hotela seks z njim. Vidiš, da bluzi o tem, kako ga je spraševala o merah tam spodaj na prvem zmenku, pa daj no….. Baba, garant!

Zato nikoli nisem hodila na kave s tipi. Enkrat sem šla z enim in je bilo podobno,v bistvu mi je šlo na smeh. Tip si je pri 45 hotel tetovirat Rambota ali nekaj podobnega. Pa ni nič s tatuji narobe, če jih imajo normalni in ne za nabijat ego. Glede odnosa do bivših, za take so itak one najslabše, ker so oni popolni. Moj zdajšnji, pa je tudi malo ego, ima do bivših normalen odnos, nimajo stikov, ne govori pa grdo o njih, niti jaz o svojih. Za kave ni bil vsiljiv, sem mu na koncu jaz rekla, da lahko greva in vse je bilo prijateljsko, nobeni ni silil v koga.

Zgleda si mu bila vsec

Al pa te ppd pretvezo nekega brezvezne zadeve pusti ker spozna tipa ki ima polno kesa,dober avto,gostilno pa še kaj.Samo vpraša se pa ne kaj dela toliko star sam brez otrok al kake propadle veze.Kdor se zadnji smeje se najslajše,jaz sm biu odkritega srca.Čad pokaze vse.

Je nas nekej normalnih v trj starosti brezkrbi.

Seveda se splaca iskat, samo moras potrkat na prava vrata.

Ce bos potrkala na moja, bos videla, da ti ne bo žal.

New Report

Close