Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek PRIŠLA SE JE OPRAVIČIT

PRIŠLA SE JE OPRAVIČIT

No, pa lahko poročam, kako se je moja “draga prijateljica in kolegica” le prišla opravičit. Dobila je pismo odvetnika in seveda se je od strahu posrala.
Skratka, kar je govorila – nič ni zanikala – ni bilo zlonamerno (ne, seveda ne), ampak saj veste, tako, pač govoriš… Pa ne bom podrobnosti. Rekla sem ji, naj premisli komu vse je to govorila in vsem tem osebam pove, da to NI RES. Grozno se je opravičevala in me prosila, naj ne bom jezna nanjo, naj je ne imam v slabi luči in bla bla. Ma v kakšni pa naj jo imam? Saj moja jeza in razočaranje bosta izpuhtela, a brazgotina bo ostala in njej ne bom nikoli več zaupala. Lahko bovi govorili o vremenu, to pa je tudi vse.
Že, ker sem tako hudobna kot so me gospe napadle predvčerajšnjim.

Ne razumem, kaj se je zgodilo…

upam da je besedna zveza

“lahko bovi govorili¨”

lapsus, ker je katastrofalna

pa lep dan

Jaz ti ne verjamem! Si izmišljuješ. Ženska se ti ni nič opravičevala.
V zgodbi si NEKAJ BISTVENEGA pozabila!!!

Ugotovi kaj, če se že delaš pametno, pa dokaži!

uf, meni so konkretna in odločna dejanja všeč.

Ajojjj pravi,
da nekaj ne štima … najbrž datumi.
Ampak mene to ne moti, tudi namišljene, filmske zgodbe so mi všeč, če imajo take zaključke.

Šefica, veliko uspehov ti želim še naprej, pa da bi kdaj znala tudi odložiti ščit in meč … no, to je pa že čarovnija, vsi vemo kako je to težko, ko je pa toliko polen in nožev …

Provociraj kot hočeš, me boli k.. zaradi tebe. Resnica je kar sem napisala, res se je prišla opravičit, lahko se ptisežem nad otrokom.
Naj ti dokažem? Kaj? Da je bila res tu? Kako? Hočeš njeno tel.št.da jo vprašaš?
Nekaj bistvenega pozabila? Morda res. Nisem pisala vsega, kar je bilo, ker je preveč. Je bila 1,5 ure pri meni. Sicer pa….kdo si ti, da se delaš tolk grozno pametno?

VPRAŠANJE zate pa – ja je bil lapsus. A ti nikdar ne fališ ali kaj?

prvič, nauči se lepše izražati, govoriš kot star furman, drugič pa…”svoje peripetije s prijateljicami” urejaj sama, ne pa ne forumu! Koga sploh briga?!

Spet je polna luna na delu, dajte se raje pripravljati na bistvo velikega petka in se nečemu odpovejte.

Namesti mesu, se raje kregu.

Primož

************************************************************************************* www.mgc-bistrica.si Nihče ni tako bogat, da ne bi koga potreboval in nihče tako reven, da ne bi bil nekomu potreben. [url]https://www.facebook.com/med.over.net[/url]

Plosk, plosk

Veseli me, da si imela toliko poguma in da je tvoj načrt uspel. Še naprej ti želim veliko sreče – tudi, da najdeš drugo službo.

Glede Ajojjj se pa sploh ne obremenjuj – pod tem nickom je bila že velikokrat katera napadena… Nekdo pač rabi ventil za sproščanje negativne energije.

To me spominja na policaja iz ALO ALO.

Če te ne briga, kaj sploh bereš?

“lahko se ptisežem nad otrokom.”

Rajši ne uporabljaj takih sredstev za prepričevanje folka.

Sploh, ker po enih malo za hec – malo zares raziskavah večinna ljudi, ki prisega na partnerja/starše/otroka, laže.

New Report

Close