Najdi forum

prisluškovalne naprave

recimo, da se mi dozdeva, da je nekdo (sorodnik ne profesionalec) namestil v stanovanju prisluškovalno napravo. Kako se jo da odkriti?

Recimo, da si raje privoščiš obisk pri psihiatru. Kako se ti to zdi?

ne poznam nobenega psihiatra, ki bi se spoznal na sodobno tehnologijo.

Jana si to ti? Ti pa tvoja shizofrenija

nisem jana, postavila sem čisto preprosto vprašanje, kdor ve, naj prosim odgovori, dežurni diagnostiki pa lahko naredite obvoz.

Komot jo odkriješ. Imaš 2 možnosti:
1 – Jo iščeš in najdeš.
2 – Namesto da pišeš na MON, paranojo zganjaš v dotičnem prostoru. Če pridejo po tebe tabeli, si imela prav.

Dober odgovor. Jaz tudi ne. Kot vem le papagajsko pišejo recepte.

hvala zadnjima dvema, ma res obstaja vse sorte.

Prisluškovalni napravi v našem bloku je ime Ivanka!
Slišano predvaja komurkoli!☺☺☺

Detektor prisluškovalnih naprav je namenjen odkrivanju šrota, ki ga na kitajskem kupiš za 5€. Vsega ostalega 100% ne odkrije. Ker pa gre pri tebi verjetno le za psihični problem, kar nabavi tisto stvar. Sicer ti bo res piskala ob televizorju, pa ob računalniku, pa ko boš delala kaj s telefonom, pa ko bo mikrovalovka pekla. Potem pa itaq pridejo možje v belem, ti dajo injekcijo, ti pa boš končno imela mir.

z 3g/wifi/ipd jammerjem ne boš prekril/a recimo fm signalov na nižjih frekvencah, tako da ne poslušaj ljudi, ki nimajo pojma. Širokopasovnih detektorjev je mnogo, je pa problem, da se določenih naprav ne da zaznati, dokler dejansko ne oddajajo signala (kar ni nujno, da ga zmeraj). Te v spyshop ti lahko za precej prevelik denar posodijo opremo za iskanje, ampak ni nujno da bo iskanje uspešno. Najcenejša varianta je seveda, da se lotiš predčasnega spomladanskega čiščenja, počistiš prah iz še tako majhnih špranj, zraven pa pogledaš če so kje skrite kake škatlice.

Dobis v vsaki dobro zalozeni spy trgovini v Sloveniji. Pogooglaj

Ste kaj odkrili, ste nasli kaksne prisluskovalne naprave?

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close