prispevek k slovenskemu ekspresionizmu;-)
pridem k tebi … ti si tako na free oblečena … majčka z naramnicami in eno tako simpl krilo, ciganske sorte … zaželim si tvojega dobrega kačupina … ko pripravljaš dišečo zadevščino, se ti prihulim 😉 od zadaj … roke na moji priljubljeni destinaciji … gnetem, mečkam in poslušam tvoje rahlo pospešeno dihanje … ti se vztrajno delaš, da se nič ne dogaja;-) in delaš dalje … sej vem, da te motim, ko ti vlačim majčko dol … ampak hočem, da čutiš moje joške na goli koži … da čutiš, kako me rajcaš (sploh si ne moreš mislit, kako me je včer zalilo, ko si grizljala bradavičke) … ekola, kapučin je fertig … počiš se na stol v hiši … jaz za tabo … že loviš z usti bradavice … jaz pa bi se rada poljubljala s tabo … zaliževa se … k tebi stopim tako, da zajaham tvojo nogo … drgnem se po njej – potrebna sm te kot hudič … dvignem si krilo, si vzamem tvojo roko na vročo pičko .. ti je všeč obrita? božaj jo, bodi groba, pofukaj me z roko … potem ti zaupam naslednjo željo …
ali bi morala napisat impresionizem?;-)
perverzna nagnjenja? hm hm hm … in kdo je tisti, ki lahko postavlja merila, kaj je perverzno in kaj ne???
se požvižgam na čredno mišljenje … merila si postavljam sama … in ti, Lunca, sem prepričana, enako ravnaš …
pa vseeno … kako bi se dalo razložit, kaj je perverzno? pa ne, za boga milega, definicije iz SSKJ prepisat … subjektivno mišljenje, prosim … me zanima, zares.
btw … nickname maš pa res dober! nič sladek;-)
Kar zezaj, ja… :-))))
Ne znam te pripone stran spravit. Pa dobro, se mi bo že enkrat posvetilo!
Perverzno – en hecen pojem je to.
Gre ravno za družbene norme in naravne pojave. In kdor jih ne upošteva, velja za perverzneža.
Naraven je seks za razplod. Torej moški in ženska. EN moški in ENA ženska naenkrat. Zato je to postal nek družbeno sprejemljiv normativ. Vse ostalo kao ni naravno in zato puritanska družba tega ne sprejema.
In v tem kontekstu je perverzno toliko reči, ki jih normalni pari prakticiramo, da kar glava peče!!!!!!
Dobro, homoseksualnost tako ali tako. Skupinski seks tudi, seveda. Pa tudi vsi fetiši in vsi malo manj običajni položaji. Odvisno, koga vprašaš.
Ker pa si vprašala mene – jaz se nad nobeno rečjo ne zgražam. Ene so mi le malo manj blizu. Recimo seks z živalmi… ta mi je zelo tuj. Ampak če komu paše, pa naj. Vse ostalo je stvar lastne presoje. Če kdo hoče s tremi, pa naj. Če hoče biti pri tem tepen z usnjenim bičem, naj bo. Če paše obema ali vsem, ki so udeleženi, prav.
Jaz delam to, kar je meni prav. In se ne ubadam z moralnimi normami. Naj se z njimi ukvarjajo tisti, ki jim je moraliziranje ljubše od poštenega seksa. Jaz raje seksam!
“Ker pa si vprašala mene – jaz se nad nobeno rečjo ne zgražam. Ene so mi le malo manj blizu.”
zelo dobro!!! to je dobra razlaga tistega, kar se mi ta trenutek zdi tuje … nečesa, česar bi ne mogla počet
je pa res, da na takem mojem NE-seznamu ni kar nekaj stvari … ki so se tam še nahajale par let nazaj … kar pomeni kaj? da imam odprte oči? da imam pravega partnerja? morda …
kar mi je všeč in si želim in nikogar ne prizadane – mar ni to dober moto?
Takle NE seznam se MORA spreminjat. Tako je prav. Ljudje rastemo, se spreminjamo. In v zreli zvezi dveh ljudi se tudi dogajajo spremembe…
Vedno bolj se poznamo, vedno več si upamo, vedno več si želimo…
Ja, ker imamo odprte oči. In razumevajočega partnerja.
In ker se še tako dobre orehove potice prežremo… in je treba probat nekaj drugega.
Eni pač probajo menjat partnerja. Drugi pravimo, da je treba uporabit domišljijo in poslušat samega sebe. Saj te kar samo od sebe vleče naprej! V kaj novega, drugačnega…
Ja, dokler si želim in s tem nikomur ne delam škode – to bo kar pravi moto, se strinjam!