Najdi forum

Splash Forum Sex v mestu Pritisk pri analnem seksu

Pritisk pri analnem seksu

Pozdravljeni,

Sem moški in verjetno jih je tudi veliko tukaj takih, kakor sem jaz. Namreč zelo rad imam da me partnerka penetrira od zadaj. Zanima me, zakaj pri normalno dolgem dildu ne čutim nobenega pritiska v trebuhu. Potem pa ko me partnerka proba z daljšim dildom (cca.25cm) čutim pa velik pritisk v notranjosti in dildo sploh negre bolj notri. Kako rešiti to zadevo? Je že imel kdo kakšen podoben primer?

Hvala vsem

Imaš v Bauhausu pnevmatsko kladivo v akciji in lahko poskusiš z njim. Potem bo analni dildo od partnerke mala malica zate!

Ko ti bo črevo razneslo, ne boš imel več teh težav.

Poklič (03) 780 01 00.

Odgovor na objavo uporabnika
Mojster, 31.03.2025 ob 12:07

Pozdravljeni,

Sem moški in verjetno jih je tudi veliko tukaj takih, kakor sem jaz. Namreč zelo rad imam da me partnerka penetrira od zadaj. Zanima me, zakaj pri normalno dolgem dildu ne čutim nobenega pritiska v trebuhu. Potem pa ko me partnerka proba z daljšim dildom (cca.25cm) čutim pa velik pritisk v notranjosti in dildo sploh negre bolj notri. Kako rešiti to zadevo? Je že imel kdo kakšen podoben primer?

Hvala vsem

[/quo

Kako pa mi naj to vemo , ne delamo tega , rit je za drugo in ne da si nekaj not porival, ko boste imeli pa težave in plenice ker vam bo mišica odpovedala pa boste jokcali.

Zakaj bi mišica odpovedala, če jo ves čas treniramo?
Mišice odpovedo, če so brez dejavnosti.

Anonimno 3433, 31.03.2025 ob 14:19

Zakaj bi mišica odpovedala, če jo ves čas treniramo?
Mišice odpovedo, če so brez dejavnosti.

Se strinjam. Tudi ženska, ki rodi 10 otrok po naravni poti ima ožjo nožnico kot pa tista, ki ni nikoli rodila. Ker ta z desetimi otroci ima več treninga za sabo!

Ne bo več samoumevno, da mišica sama nadzoruje izlocanje blata. Ker bo okvarjena bo izlocanje samo od sebe. Torej bos posranec s plenico.

4

5

8

9

Pokliči!!

(05) 373 44 00

Kura, vsi vemo, da si ti.

Tlačenje plastike v anus ni seks. Velja tudi za penis.

Milka725, 31.03.2025 ob 12:13

Imaš v Bauhausu pnevmatsko kladivo v akciji in lahko poskusiš z njim. Potem bo analni dildo od partnerke mala malica zate!

@Milka725

Poslus, ti, prasec nesramni!
Zarad tebe morm spet monitor od kave brisat.. !!!

F1k6DZsWIAsiya5

New Report

Close