Pritisnjene pajkice v rit
Nevem kdaj je postalo normalno in kao privlačno da ima ženska oblečene tako pritisnjene pajkice, da jih ima dobesedno čisto v riti. In da se po možnosti čez vidi vse, če je pravi material pa še celulit skozi gleda. In največkrat jih imajo oblečene ženske, ki imajo debele noge polne celulita. Res, neokusno.
Meni se pa zdi, da bi lahko nastal cel seznam neokusnosti v oblačenju in so pajkice le ena od točk na seznamu.
Recimo črn modrc pod svetlo bluzo. Pretesni gornji deli oblačil, da se rokavi zarežejo pod pazduho. Strech obleke preko klobas okoli pasu. Močne barve in veliki vzorci na močnih in nizkih postavah, krila nad kolenom pri močnih nogah in hoji z dolgimi koraki…
Pa tudi mnogi moški ga biksajo, ne le ženske. Recimo športne majice, ki bi naj služile razkazovanju bicepsov (ki jih ni…), skiny hlače na moškem z nesorazmerno kratkimi nogami…
Nekaj dobrega je pa v tem, da se z izbiro oblačila na daleč označimo in pokažemo svoje interese, smisel za estetiko, pripadnost določeni muselnosti… in še precej več.
Taka ženska je lahko namazana, naparfumana ampak ko jo vidim v takih pajkicah za mene pač ni definicija urejene ženske. Ne rečem, da jih obleče za športno aktivnost, to je zame še sprejemljivo. Ampak da vidim majajoči špeh v trgovini in nasploh na vsakem koraku pa je že malo bedno. Prosim poglejte se v ogledalo, preden greste od doma.
- je jasna. Kaj tako primitivnega in cenenega lahko nosi samo takista oseba. Kmetavzarsko, ceneno, zabito tele od babe se zrine v to sranje. Da me kdo prisili, da to oblečem in grem v javnost me najbrž kap od sramote. Pazi zdaj. Na en družaben dogodek je prišla celo neka učiteljica v tem sranju. Moji hčeri sta zgroženo gledali in me vprašali zakaj bi se kdo spustil tako nizko. Zdaj pa ne vem res. Je to prenizka ali previsoka samopodoba. Zdravo v glavo takole bitje sigurno ne more biti.
Meni so se ženske, ki se pretirano razkazujejo, vedno zdele cenene. Ampak nekaj je gotovo – pozornosti so deležne, sicer je ne bi izvabljale na tak način. Po moji oceni na fitnesu, na katerega hodim, več kot polovica žensk nosi te vrste pajkice. Vidim tudi, da se ljudje obračajo za njimi, torej pogledajo jih točno v rit. Bolj pogosto to počnejo moški kot ženske, čeprav tudi slednje redno preverjajo konkurenco. Ne glede na to kako ceneno je lahko razgaljanje, je vedno deležno pozornosti, zato pa se nekateri tudi tako oblačijo.
In potem vzameš tiste tangice v roke, jih povohaš kot vejico rožmarina.
Greš od začetka do konca tangic, na sredini je epicenter- vonjave njamiiiiiiiiiii. Ogaben vonj po riti.
Ženske, zakaj mislite, da se zdite moškim seksi, če nosite tist trak čez rit in pizdo?.
Pa jaz mam spodnje hlače z dvojnim robom, ker nočem da se mi rit trese ko žolca. Ve pa, koker čte.
fufle, 15.05.2025 ob 19:08
ne provoščljivi ste. Lepo so nadišavljene in urejene. Nobena ni grda za pogledati.
Če vam ritke ne ugajajo in si ne morete učk spočiti. potem glejte v steno.
na cenenih mlahedravih kratkonogih lajdrah/možačah prostaških si jaz NE počivam oči. To ni umetnost. To je vizualno groteskna zloraba in degradacija žensk. Čefurk pa itak NE morem ker so navadne gosi. Druga plat zarutanih gosi. Isto sranje drugo pakovanje.
Ma dej, 15.05.2025 ob 19:11
na cenenih mlahedravih kratkonogih lajdrah/možačah prostaških si jaz NE počivam oči. To ni umetnost. To je vizualno groteskna zloraba in degradacija žensk. Čefurk pa itak NE morem ker so navadne gosi. Druga plat zarutanih gosi. Isto sranje drugo pakovanje.
ma lej ni lepšega od močnega vonja po ženski energiji. Ja pač ni za vsakega ne.