Pritozbe čez mojo garderobo
Anonimno 3469, 17.05.2025 ob 19:40
kavbojke in podobno
če bi izgledala kot darja klishina bi si lahko oblekla tudi legice. če smo že pri tem.
Sori, dobro zgledam v pajkicah, ampak ne za v sluzbo. Ce sem ze casual, potem kavbojke, ne pa pajkice. Pri nas ni nobena v pajkicah v sluzbi.
Meni je všeč, če ima ženska lepo svileno rutko okoli vratu, tudi stevardese jih ene nosijo, Qatar, če se prav spomnim, nasploh se mi zdi, da pri ženski accessories naredijo outfit njen, svoj osebni stil pokaže z njimi, svoj okus in svojo osebnost izrazi. Ampak okej, meni so tudi klobuki na ženski všeč, plašči s pasom, usnjeni škornji s peto…,vse kar je ženstveno in kar poudarja silhueto peščene ure, ne da bi bilo ceneno ali vulgarno.
Naj nam je to všeč ali ne, cote in dodatki so podaljšek naše osebnosti, ni to samo stvar “ovoja”, z njimi komuniciramo s svetom, sporočamo kdo smo, kako naj nas ljudje vidijo, prostitutka z obleko pove, kdo je in kaj ponuja, nuna tudi, in vse vmes. Če nimaš tozadevno nič za povedat, ti je pa najbrž vseeno, kako si oblečen. Ampak to je redko, še klošar ima nek svoj okus in si izbere outfit po neki logiki.
Razočarana892, 17.05.2025 ob 12:21
Sodelavke, sploh tiste oversize imajo ogabne pajkice SWY, ki jim v rit lezejo , to jih ne moti. Mojo garderobo v službi pa komentirajo, pa sem vedno lepo oblečena, rutka okoli vratu, lepe živahne barve srajc ali bluz, nikoli nimam globokega dekolteja, ali da bi izzivala z kratkimi krili, vse je dostojno, skrito, ker če imaš lepo postavo več pokažeš če skriješ. A je to zavist?