Najdi forum

Splash Forum Politični čvek Privatizacija zdravstva IN VELIKA NAČRTOVANA NATEGA

Privatizacija zdravstva IN VELIKA NAČRTOVANA NATEGA

Včasih sem spremljal slo politiko nekaj let in sploh redno spremljal parlamentarne razprave, glasovanja,gledal, poslušal mnoge intervjuje itd.

Poznal sem poslance po imenih priimkih, pripadnosti strankam, ministre, predsednike, podpredsednike itd.

Takrat sem opazil kako direktno nakladajo, zavajajo javnost s svojimi govori na glasovanjih pa kažejo svojo pravo grdo faco.

Tako so se hudotvorni zakoni sprejemali,kot za šalo, saj vse jim je šala.

Bistveno glede odprte teme pa je bilo propagiranje na vseh koncih in krajih privatizacija državnih podjetij ali v delni lasti. Zdi se , da ni bilo kanala kjer ne bi gonili te omenjene PROPAGANDE s katero bi ljudem vnesli v mnenje, da je privatizacija nujna, saj je bila skoraj za slehernika država izredno slab vodja in skrbnik tega kar ima.

Dosegli so s svojo manipulacijo zdrs v brezno, ki so ga želeli, nekaj let kasneje pa so se pokazali prvi in redki utrinki brezna z raznimi,kot so jih poimenovali tajkuni, ki še danes grebejo zemljo na prostosti.

Za mnoge ljudi je bila posledica huda in opazili so lahko, da slovenija ni neka fajn državica ampak se je spremenila v mafijsko združbo totalitarnega režima psihopatov brez vesti. Tisti na tako imenovanem vrhu so dobili na pogled moč bogov tisti na dnu lestvice pa “KAJLO” BLESAVOSTI IN NIČVREDNOSTI.

————————————

V teh časih pa ko se je ta mafija skozi desetletja napojila imetja in orodij, ki jih potrebuje za nadaljno sadistično radiranje drugih na njihov račun ter na izkoriščanju celotnega naroda do fundamenta pa pričenja z drugo propagando privatizacije.

To pa je, da vnaša na spored propagando o privatizaciji zdravstva za kar pa sem mnenja, da ima že večino tega za to lepo izplanirano in zrežirano, da ji uspe ponovno NATEGNITI LJUDI NA DOLGO IN ŠIROKO ter jih ,kot se reče legalno oropati vsega kar se da na omenjenem področju, kot je prej storila s privatizacijo firm, bank in sličnega.

ZBUDITE SE

Ma smo že zbujeni, gremo v qrac..

Odgovor na objavo uporabnika
Ah ja, 22.01.2023 ob 11:34

Ma smo že zbujeni, gremo v qrac..

V kurcu smo že bli pa kje drugje tudi ampak kam gremo pa je zbrka velika

New Report

Close