Privlačim neatraktivne ženske, ali to pomeni da sem tudi sam neprivlačen?
Bi bil vesel, če mi katera še z ženskega vidika opiše ta fenomen.
V 90% privlačim neatraktivne ženske, ponavadi so poleg neprimerne mentalitete še nepreporcionalno masno obtežene. Ostalih 10% katere bi sam želel pa so očitno izven moje lige. Zakaj je tako? Sam sem visok, srednje suh in viskoo izobražen. Ampak predvidevam da to nima veze, pa da ne bo izpadlo da se hvalim. Ali pač?
Kot drugo, zakaj reeedko katera ženska odpiše na spletnem portalu? Konkretno od 61 atraktivnih žensk sta le dve odpisali. Za eno se je izkazalo da me je ponesreči kliknila, druga je pa verska fanatičarka. Ali mora res dec biti slikan zraven avtomobila ter napisati da živi v svojem stanovanju? Predvidevam da je tudi to mit, kešp*čk ne iščem, ampak partnerko.
Bi bil vesel če kakšna izkušena ženska tukaj komentira to situacijo (ki pa kot opažam doletava tudi moje prijatelje in znance). Imamo kakšno psihologinju tukaj da razloži ta fenomen? hvala za konstruktivne odgovore.
se opravičujem za pisne napake, je bilo tipkano prek mobilne naprave.
Tiste atraktive iščejo sugar daddija in tukaj ne boš našel partnerke, vsaj ne resne. No razen, če imaš veliko pod palcem. Tiste manj atraktivne so material, ki ga moraš iskati. Z leti vse mine, še najhitreje lepota.
A mobilna naprava ima omejeno število vejic, pa jih zato skoraj ne uporabljaš?
Vem, da se večini ljudi ta ideja zdi precej mimo, ampak moški želijo atraktivno žensko, ženske pa sposobnega moškega. Meaning: ženska naj bi kazala znake svoje seksualnosti (moškemu je seks zelo pomemben zaradi naravne potrebe po razmnoževanju svojega gena), moški pa znake svoje dobrostoječosti (ženski je finančna zmožnost partnerja naravna potreba, ker nakazuje na njegovo sposobnost solidno vzdrževati njo in njune potomce).
Aja, pa ravno pred kratkim je bila objavljena ena raziskava, ki je prišla do rezultata, da je ženski pri moškem najbolj pomemben denar, na kratko povedano. Verjetno tudi veš, da je za ločitve kot vzrok na prvem mestu denar.
Žal je tako, pa naj bodo ljudje še tako prepričani v svoje (drugačno) mnenje.
Nikoli me ni zanimal denar, pa sem se prav tako nasmolila…Poštenjaka dobit je danes čista “sedmica”…
Dejstvo je, da so poštene, skromne in ne glih afne neinteresante, pol pa seveda ostane več teh drugih, ki imajo večjo vrednoto…Calimero bi rekel, da je to krivica:)))
Hvala ti za tvoje iskreno mnenje, najbrž bo res nekaj na tem da je danes denar sveta vladar.
No me pa zanima še ena zadeva. Na svetu je recimo približno enako žensk kot moških. Torej če vse te atraktivne ženske na netu se niti ne zmenijo za srednje dobrega moškega, kaj ni logično da ne bodo vse mogle dobiti best ob the best izbire moških? Zakaj se potem ne osredotočijo na srednje dobro izbiro, namesto da so v nedogled samske? Sicer pa če malo razmislim, enako velja tudi za moške, mogoče sem si sam že odgovoril na odgovor.
Ok, skratka bom novo serijo slik naredil, tokrat skupaj z avtomobilom in lepim stanovanjem, pa gor naložil na badoo.
Pojdi raje malo ven in si poišči partnerko na prvi pogled, ne pa preko računalnika – čista izguba časa. Glede na tvojo izobraženost in leta pa…delaj še malo na srčni kulturi, ki ti je očitno pobegnila in boš imel več zadovoljstva v življenju.
jaz sem pa grd, in reven. Torej predvidevam da ti je to vseeno če bi bila z mano, saj kot sama praviš z leti vse mine?
Dec ne bo šel z grdo babo, kot baba ne bo se pečala okoli finančno nestabilnega moškega. Seveda pa so vedno izjeme.
Res atraktivna, zanimiva, brihtna bejba, ki da nekaj nase, zagotovo ne bo klikala obupancev po portalih za zmenkarije.
Hahaha, če pa to ni smola 😀 😀
Sem samska, tudi kdaj na portalu, zase atraktivna, sicer pa se zavedam, da je lepota relativna 😉 Iz prve roke ti povem, zakaj punce ne odgovorijo. Ker ni mogoče odpisati vsem. Zase lahko povem, da imam raje enega ali dva dopisovalca pa to kvalitetnega. Če se z dopisovalcem ujamem, drugim niti ne utegnem odpisati, niti nimam več toliko interesa. Najprej me ob pogledu na profil zanimajo osebnostne lastnosti, zanimanja, hobiji, izobrazba in če mi je še simpatičen oz atraktiven, je samo pika na i. 🙂
Lahko pa se opišeš, da si samostojen, odločen, neodvisen, pozoren ..pač kar te definira. Že s samim besednim opisom boš deloval samozavestno in tudi to privlačil. Res pa bo kar držalo, moški denar, punce zunanji videz. Sem se spomnila sedaj enega dopisovalca, objavljene slike hiše, marcedeza …nisva si potem dolgo pisala, me je vabil ven in bil prijazen, ampak očitno me nekaj ni pritegnilo. No, potem čez čas je dobil pravo barbiko. 😉 Tako da izberi. 🙂
Ma spet neko posploševanje.
Ni vedno za ločitev vzrok denar, ampak velikokrat nefunkcionalen odnos dveh.
Ne iščejo vse ženske nekoga z denarjem, ampak nekoga s srcem. Nekoga, ki sebe deli z njo. nekoga, ki je človek dejanj. Nekoga, ki je iskren in spoštljiv.
In ne nastavljajo vse ženske v prvo vrsto svoje telo in ne lovijo z telesom. Ampak pokažejo svoje srce.
to pa marsikomu ni mar in iščejo tiste izrazito sexapilne, ki mogoče iščejo takega z denarjem.
Zakaj pa ti privlačiš ne aktraktivne pa se vprašaj- kaj daješ ven? Pa če si grd možic tudi ne moreš ravno pričakovati lepotico. malo bolj realno glej.
Pa pozabi na te portale! Drzni si! Zunaj ogovori žensko, ki ti pade v oči! Naredi!
Hvala ti za tvoje iskreno mnenje, najbrž bo res nekaj na tem da je danes denar sveta vladar.
No me pa zanima še ena zadeva. Na svetu je recimo približno enako žensk kot moških. Torej če vse te atraktivne ženske na netu se niti ne zmenijo za srednje dobrega moškega, kaj ni logično da ne bodo vse mogle dobiti best ob the best izbire moških? Zakaj se potem ne osredotočijo na srednje dobro izbiro, namesto da so v nedogled samske? Sicer pa če malo razmislim, enako velja tudi za moške, mogoče sem si sam že odgovoril na odgovor.
Ok, skratka bom novo serijo slik naredil, tokrat skupaj z avtomobilom in lepim stanovanjem, pa gor naložil na badoo.[/quote]
Garantirano boš s tem postal bolj atraktiven. A če bosta tisti avto in stanovanje samo na sliki, v realnosti pa nič od tega, bo tvoj trud in čas zaman. Še več, ženska bo izginila hitreje, kot se je pojavila. Rekoč: ta je, poleg tega, da je revež, pa še lažnivec, čimprej stran!
Torej, če nimaš tistega denarja, avta in stanovanja, predlagam, da spustiš kriterije in pišeš tudi kakšni manj atraktivni. Čeprav se boš tudi pri teh moral precej potruditi. A vsekakor boš prej ali slej naletel na takšno, ki ji “denar ni pomemben, pomembno je srce”. Če boš v zvezi s takšno, bo potrebno precej sreče, da bo uspešna. Se zna zgoditi, da bo eden od dveh, ali pa celo oba, ugotovila, da ni pomembno samo srce, pač pa tudi seks in denar. Če bosta skupaj zaživela, zbirajta račune že od vsega začetka.
In tvoja izjava, da je denar sveta vladar, je precej neumestna oziroma enostranska. Izjava samopomilujočega fantiča, oprosti na direktnosti. Ravno tako, kot je izjava samopomilujoče samske ženske, ki nikakor ne more dobiti partnerja zaradi svoje neurejenosti in zadrtosti – da je vsaka ženska, ki je seksapilna, se lepo uredi, da dosti na seks in dobi tistega moškega, ki si ga zaželi – kurba.
Hahaha, če pa to ni smola 😀 :D[/quote]
Mogoče bi moral poskusiti s to drugo. Resno mislim. Razen če je pripadnica kake vere, za katero je seks nekaj grdega, potem ne. Glede fanatizma pa, kaj ti mar, to se da preživeti.
Bistvo je, da si iskren in čustveno odprt. Pa avto gor ali dol!
Pa od kje se jemljete ženske s takimi nasveti?
A te bo avto zvečer objel?
A se boš z avtom pogovarjala?
Boš z avtom delila svoje življenje?
Joj, ene ste pa res čiste pleharce.
Hahaha, če pa to ni smola 😀 :D[/quote]
Mogoče bi moral poskusiti s to drugo. Resno mislim. Razen če je pripadnica kake vere, za katero je seks nekaj grdega, potem ne. Glede fanatizma pa, kaj ti mar, to se da preživeti.[/quote]
Se strinjam. In ko te med seksom začne zmerjat z bogom, boš vedel, da je v raju.
Midva sva ena normalneža glede proporcij, nobene hude atraktivnosti na nobeni strani, sva povsem povprečna, oba višje izobražena, s podobnimi interesi in pogledi na svet. Ko sva se spoznala, sva bila oba revna kot cerkvene miši, on je že delal, jaz pri koncu študija. On brez stanovanja (v najemu), s 15 let starim avtom, jaz pa ravno tako s 16 let starim avtom in seveda brez nepremičnine (takrat še doma pri starših). No, tako da včasih vseeno gre čez, tudi če ni keš vmes 🙂 sva pa danes skupaj zakreditirana in še vedno srečna skupaj.
Jaz vedno pravim, da nekaj denarja gotovo ne škodi in da branila se ga ne bi, da imam pa raje ok moža in manj denarja kot več denarja, pa zanič moža 🙂
Glavo gor, odpri oči, hodi tja, kjer je tebi interesantno (ali šport, ali knjigarne, ali cerkev, ali hribi, ali ne vem kaj) in ni vrag, da ne bo prej ali slej ena normalna (in samska) mimo prišla.
Pa ne samo pleharce, ne pozabi, da s(m)o tudi k.u.r.b.e, kajne? Ker s(m)o pogosto urejene, skrbi(m)jo za svoje telo in zunanjost, da(mo)jo dosti na partnerjevo zadovoljstvo in srečo …
Ene ste pa večno samske (seveda po svoji izbiri), srečno ločene (right, zato ste bivšim izmozgale denarnice in dušo) ali pa v srečni zvezi (ker si eden drugemu nudita dobro srce, denar in spolnost nista pomembna).
Mimogrede, če je moški finančno sposoben, še ne pomeni, da ga nikoli ni doma, da ga ni v postelji, da te ne objame. Če ima moški dosti denarja a priori pomeni, da je neiskren in brez čustvene inteligence? Joj, to je pa res inteligentno razmišljanje, ni kaj.
Ravno nasprotno, pametna in zadovoljna ženska bo poskrbela, da bo on dobil in dal vse tisto in še več.
Sicer pa, tista lajna s pleharcami je samo to – lajna in tolažba, kateri itak nobena globoko v sebi ne verjame.
Pa ne samo pleharce, ne pozabi, da s(m)o tudi k.u.r.b.e, kajne? Ker s(m)o pogosto urejene, skrbi(m)jo za svoje telo in zunanjost, da(mo)jo dosti na partnerjevo zadovoljstvo in srečo …
Ene ste pa večno samske (seveda po svoji izbiri), srečno ločene (right, zato ste bivšim izmozgale denarnice in dušo) ali pa v srečni zvezi (ker si eden drugemu nudita dobro srce, denar in spolnost nista pomembna).
Mimogrede, če je moški finančno sposoben, še ne pomeni, da ga nikoli ni doma, da ga ni v postelji, da te ne objame. Če ima moški dosti denarja a priori pomeni, da je neiskren in brez čustvene inteligence? Joj, to je pa res inteligentno razmišljanje, ni kaj.
Ravno nasprotno, pametna in zadovoljna ženska bo poskrbela, da bo on dobil in dal vse tisto in še več.
Sicer pa, tista lajna s pleharcami je samo to – lajna in tolažba, kateri itak nobena globoko v sebi ne verjame.[/quote]
Tudi jaz sem urejena in luštna. In mi za pozornost moškega ni treba metati oprsja ven. Ali skrivati obraz za pol kile pudra.
dejstvo je, da ti govoriš, da ženske padamo na denar. Če to ti počneš, ne meči vseh v isti koš. Samo to pravim avtorju. Govorim striktno o materialnih dobrinah, o sexu jaz nisem govorila. Tako, da ne vem zakaj ti povezuješ sex z denarjem?
Lahko mi pošlješ sliko pa ti povem, če si atraktiven splošni populaciji mladih žensk 😛
Sicer pa, tista lajna s pleharcami je samo to – lajna in tolažba, kateri itak nobena globoko v sebi ne verjame.[/quote]
dejstvo je, da ti govoriš, da ženske padamo na denar. Če to ti počneš, ne meči vseh v isti koš. [/quote]
Površno bereš, sama sem že v enem prejšnjiih postov zapisala, da obstajajo tudi ženske, katere trdijo, da jim denar ni pomemben, da je pomembno srce. In tudi moški, ki trdijo, da jim ženska lepota in seks nista pomembna, da je pomembno srce.
Po pravici povedano ni prav, da iščeš preko neta. Punce iz neta imajo ogromno klikov na svoj profil, če so vsaj malo čedne, in ogromno sporočil – zato ne utegnejo odpisati na vse. Tako je bilo pri meni. Zato iskanje žensk preko neta ni ravno reprezentativno. Sama sem se tudi šla to nekoč, ampak sem obupala, ker je bilo toliko odgovorov, da sem enostavno pustila vse, se mi je zdelo krivično, da bi odgovorila samo nekaterim.
Tako je – ženske kot tudi moški izbiramo glede na kvaliteto osebe nasprotnega spola. Tisti, ki je neprivlačen, mora ponuditi kakšno drugo kvaliteto, da ga “vzamemo” za partnerja – npr. da je sposoben in smo lahko prepričane, da nas bo lahko preživljal – nas in naše otroke. Samski ostanejo večinoma tisti, ki nimajo nobenega “kapitala v sebi”. Nima smisla za humor, ki očara ženske, ni telesno privlačen, nima denarja. Imaš pa npr. nekatere, ki ne gledajo na te dejavnike, temveč npr. na vero – partner je lahko skrajno neprivlačen po že naštetih kriterijih, a je podobno versko obseden, kar je za take ženske največji plus.
Zase je sicer samovšečno rečt, da si atraktiven, samo jaz npr. nimam problemov sspoznavanjem moških v živo, pa sem svojega spoznala preko spleta zaradi ene navadne zafrkancije in radovednosti. Brez pričakovanj sem se dobila z njim, bil je res privlačen, pa karakter res prijeten, inteligenten in izobražen. Ni mi težil kot večina drugih, čeprav sem mu bila všeč. Dva od moja bivša sta, en milijonar, nikoli nisem hotela nič od njega, še vedno sva prijatelja, vedno mi hoče pomagat, pa če ne rabim, drugi je podjetnik, sem mu jaz pomagala. Imam ponudbe s strani bogatih moških… samo ne hvala. Z gnilim karakterjem… fuj… Sama se vedno znajdem, ne rabim denarja, samo rabim inteligentnega moškega.
Zakaj bi ti atraktivne odpisale? tam visijo, da se naslajajo nad vabili takih, kot si ti. pa kaj, če si normalne rasti. To nima veze. Take lušne v živo srečajo dovolj takih, ki so solidne rasti, pa še gobec imajo babo nalajat, pa še bolj so zrihtani, kot ti. Ti pa kot en revček visiš na portalu in težiš z nekimi instant vabili, kar je tem lušnim v bistvu bedno. Vsekakor te obravnavajo vsaj ene 2 ligi nižje kot one, ki upajo pecati v živo.
Forum je zaprt za komentiranje.