Privlačim neatraktivne ženske, ali to pomeni da sem tudi sam neprivlačen?
dejstvo, da pecaš na portalih, te v očeh bab dela za robo žnj kvalitete.
Če si srednje kvalitete , pecaj v živo, pa boš tudi ti kaj zapecal.
Pa nehajte o teh avtih, pa dnarju, pa stanovanjih. dajte si dopovedati, da najboljše komade žgejo tipi, ki imajo gobec, so zrihtani in solidno zgledajo. če je tebi škoda dnarja za dobre kavbojke in jakno, pol dobrih ne boš porival. Jih bo prej porival en, ki vsako soboto v fensi lokalih zrihtan visi in gobec suče, pa tudi če ima 600 plače.
Če si res ženska si pa super, če se tegale zavedaš. To je popolnoma naravno in resnično.
Ti avtor teme. Točno tako kot si sumil. Avto, stanovanje, pol maš šele predpogoje za malo bol atraktivne ženske. Te katerih ne maraš pa bi te imele tudi revnega, pa veš zakaj? Ker boljšega ne morejo dobit. Če bi te neatraktivne shujšal, polepšal bi jih večina postla še hujših prasic, največjih cash pičk, verjem mi.
Važno je RAZMERJE. Ženska, ki domnevno “ne gleda” na tipovo premoženje je prav tako defektna kot tista, ki gleda skoraj samo to. Prava ženska mora imeti vse. Moraš ji biti na videz vsaj malo privlačen, finančna situiranost je samo še plus, če jo spraviš do orgazma, kaj šele verižnih, podaljašnih, se bo pa noro navezala nate. Vse ostale lastnosti, moškost, poslušanje, pogovor, čustva, erotika, so samo še plus. VENDAR PRVO moraš imeti vsaj POVPREČJE oz zasilno gnezdo, kar danes nekje pomeni stanovanje 40m2+, odplačano, avto ali vsaj neko povprečno/zaposljivo kariero 🙂 Če ne nimaš predpogojev, četudi si kateri noro všeč, se te bo, če ni ranjena/grda, izogibala, kar pomen, da je normalna.
Drugp je če ne ni zadovoljan z novim golfom, 2-3 sobnim stanovanjem, vikendom, tvoje nadpovprečne a stabilne plače.. in hoče ferrarija, vilo.. tisto so cash pičke. Če pa ženska hoče nekje okoli povprečja oz vsaj to kar so imeli oz. imao starši, pa ni PLEH ampak NORMALNA. Če ima v zameno za to tudi kaj ponudi, atraktivnost. Neaktraktivne pa te izbire nimajo zato pobirajo vse kar lahko, če bi one lahko dobile PRICA z s čarobnim tičom 20cm,17cm debelina, k bi jih omamljal z njim, bi ga takoj vzele PRED tabo, verjem. ŽE ko kera shujša postane iz dobričine prasica. Bolje je imeti tako, k je od nekdaj že atraktivna, pa se potrdudit finančno kot predpogoj, ostalo pa je klasika. Če tega nimaš pa kar začni grde porivat al se lajšaš sam oziroma plačuj sproti. Tako je.
Sem star kamerad, ki ve kaj govori. https://www.youtube.com/watch?v=XJwRuNtvDTk
Generale, nekam obupano mi deluješ. Avtor je prosil za nasvete ženskega spola, ne pa obupane ”konkurence”.
Če si res ženska si pa super, če se tegale zavedaš. To je popolnoma naravno in resnično.
Ti avtor teme. Točno tako kot si sumil. Avto, stanovanje, pol maš šele predpogoje za malo bol atraktivne ženske. Te katerih ne maraš pa bi te imele tudi revnega, pa veš zakaj? Ker boljšega ne morejo dobit. Če bi te neatraktivne shujšal, polepšal bi jih večina postla še hujših prasic, največjih cash pičk, verjem mi.
Važno je RAZMERJE. Ženska, ki domnevno “ne gleda” na tipovo premoženje je prav tako defektna kot tista, ki gleda skoraj samo to. Prava ženska mora imeti vse. Moraš ji biti na videz vsaj malo privlačen, finančna situiranost je samo še plus, če jo spraviš do orgazma, kaj šele verižnih, podaljašnih, se bo pa noro navezala nate. Vse ostale lastnosti, moškost, poslušanje, pogovor, čustva, erotika, so samo še plus. VENDAR PRVO moraš imeti vsaj POVPREČJE oz zasilno gnezdo, kar danes nekje pomeni stanovanje 40m2+, odplačano, avto ali vsaj neko povprečno/zaposljivo kariero 🙂 Če ne nimaš predpogojev, četudi si kateri noro všeč, se te bo, če ni ranjena/grda, izogibala, kar pomen, da je normalna.
Drugp je če ne ni zadovoljan z novim golfom, 2-3 sobnim stanovanjem, vikendom, tvoje nadpovprečne a stabilne plače.. in hoče ferrarija, vilo.. tisto so cash pičke. Če pa ženska hoče nekje okoli povprečja oz vsaj to kar so imeli oz. imao starši, pa ni PLEH ampak NORMALNA. Če ima v zameno za to tudi kaj ponudi, atraktivnost. Neaktraktivne pa te izbire nimajo zato pobirajo vse kar lahko, če bi one lahko dobile PRICA z s čarobnim tičom 20cm,17cm debelina, k bi jih omamljal z njim, bi ga takoj vzele PRED tabo, verjem. ŽE ko kera shujša postane iz dobričine prasica. Bolje je imeti tako, k je od nekdaj že atraktivna, pa se potrdudit finančno kot predpogoj, ostalo pa je klasika. Če tega nimaš pa kar začni grde porivat al se lajšaš sam oziroma plačuj sproti. Tako je.
Sem star kamerad, ki ve kaj govori. https://www.youtube.com/watch?v=XJwRuNtvDTk%5B/quote%5D
Lepo napisano. 🙂 Ponavadi punce primerjamo fante s svojimi očeti. Če je bil oče sposoben, usvariti nekaj, je normalno, da si bomo želele podobno tudi od svojega moža.
Tale Bravo naklada da glava peče. Tipični “nasveti” večnih drkačev.
nisi napisal kok si star…..
te ženske nimajo neprimerne mentalitete in teže, imajo tako kot jo pač imajo.
kaj je tvoja liga, oz kaj misliš, da je tvoja liga?
srednje suh je za večino žensk predebel, torej ti nisi njihova liga 🙂
visoka izobrazba v kolikor premoreš še kaj šarma in smisla za humor pride do izraza malce kasneje.. tudi ženske ogledujemo, tako kot vi in si iščemo všečnega oz podobno ligo
torej nisi v fazi listanja po reviji in izbiranja.. izbiramo tudi me in se pač ne poklopi – j… ga 🙂
ne bi rekla, da se hvališ, si pa opisal samo tisto kar ti je na tebi všeč 🙂
ne bom te vprašala kaj je zate atraktivna ženska, ker boš naenkrat potem preveč povedal o sebi in morda bo ta visokaaa izobrazba zbledela
moški slikani poleg avtomobila vsaj meni delujejo bolno, če pa nima svojega doma je pa nesposoben (velja za starejše od 30)
drugač pa mal skromnosti prosim, noben fenomen ni to, pač iščeš ženske bistveno boljšega izgleda kot je tvoj, če ti je to dost poenostavljeno
.
A to so spet dlakocepski “nasveti” večno samskih bab?
Sej je preprosto, malo okoli sebe poglej. razne aleksandre so itak vse samske. Mislim, katera baba, ki pri 40+ po nekih alinejah išče na portalih dedca, pa le-tega dobi?
Stvar je enostavna, vezani so tisti, ki malo kriterije spustijo, velja za oba spola. dec vzame lepo, a zabito, srednje lepo, a dolgocajtno. Baba vzame situiranega, a starejšega in malo debelejšega, ali pa ful razgledanega a revnega. ideali obstajajo v pravljicah.
Ha ha vsi nekaj govorite o denarju, poznam nekaj tipov ki sploh ne zgledajo ne vem kaj, nimajo nič, niti oblačijo se ne ne vem kako, pa dobijo bab več kot marsikdo od vas. Ker če bi jih dobili, ne bi tem na to odpirali. En tak mi je bil celo všeč, pa čeprav so mi govorili da ne paševa skuoaj, ker on menda tako slabo zgkeda (meni je bil všeč, ni pa lepotec kot zdajšnji, pa še tega ne bi niti pogledala, ker v resnici me privlačijo možgani… dobro razviti).
Omenjaš atraktivne, a meni se zdi, da se atraktivnim ni glih treba ponujat po portalih, ampak je v reali dost gužve okoli njih. Rajši jih išči v živo in to glede na interese (šport, kakšna strokovna srečanja, hobiji), proti novemu letu greš z družbo fantov po štantih in se družbe pomešajo, veliko jih hodi na izlete, jezikovne tečaje – tudi z namenom, da tam koga spoznajo.
Normalno. kdor je jebach, je tak po naravi.
dejstvo je, da ti govoriš, da ženske padamo na denar. Če to ti počneš, ne meči vseh v isti koš. [/quote]
Površno bereš, sama sem že v enem prejšnjiih postov zapisala, da obstajajo tudi ženske, katere trdijo, da jim denar ni pomemben, da je pomembno srce. In tudi moški, ki trdijo, da jim ženska lepota in seks nista pomembna, da je pomembno srce.[/quote]
Zopet skupaj omenjaš denar in sex!
Tudi ženske z dobrim srcem skrbimo za svoje telo. In tudi za svojo dušo. Smo tudi sexualna bitja in znamo mamljivo pomigati z bokci. In tudi sexat znamo.
Ti se kar tolaži, da smo ženske z dobrim srcem asexualna, zadrta bitja, če s tem opravičuješ dejstvo, da si mahnjena na denar. In ponavljam- govorim o denarju! Ne mešam denarja z sexom, kot ti to dvoje povežeš v čisto vsakem postu te teme!!
Dejstvo je, da si zdrav moški želi atraktivno žensko na pogled saj vsak razmišlja prvo na sex z njo. Vemo pa, da s tistimi “dobrimi” po srcu žal ni dobrega sex-a, ker so v večini ne atraktivne. Je pa tukaj še ena fora, kej pa piše, da lepe ženske niso dobre po srcu. Sem bil dolgo v razmerju z eno, za moje pojme res ok. žensko po zunanjosti in notranjosti, kateri sem še še sam čudil po nekem mojem razmišljanju, … jebo te, kako je možno, da je ta ženska tako dobra po srcu, seveda je bil z njo tudi sex odlično dober kot njeno srce, hehe.
Za avtorja pa še en primer, kakšen mesec (to je že leta nazaj) sem imel eno bucku, torej ne atraktivno in lahko rečem, da sm orng užival, ko sva sex-ala, dosti bolje, kot v primeru ene, ki je bila izrazita lepotica. Problem je v tem, da je bilo z lepotico fajn okoli hoditi, dočim se z bucko nisem okoli kazal, hehe. Dejstvo pa je, da se je treba prilagodit razmeram ali vztrajat v želji, da zapecaš dobro bejbo (tukaj je pač cena visoka) ali spustit kriterije
Te razumem, imam podobno izkušnjo.
Ampak hudič ni tako črn, kot izgleda.
Predlagam, da poklikaš agencijo za stike Zdravilni dotik. Baje je tam celo več včlanjenih žensk, kot moških (ali pa sem kaj zgrešil).
In niso včlanjene samo krš ženske – mislim krš po postavi/izgledu in izobrazbi.
Ne, partnerja tam išče, kot sem seznanjen, tudi kakšna managerka na precej visokem položaju.
Glede na tvojo izobrazbo bi znale biti te kar primerne. Glede izgleda pa boš pač moral investirati uro časa, da greš z žensko na kavo, da vidiš. In izbereš.
Enostavno ne verjamem, da bi vse visoko izobražene, ki so tam včlanjene, izgledale slabo.
Za kaj takega namreč ni nobene logike…
Srečno pri iskanju!
In kaj je narobe če je ženska bolj konkretna, če ti je pa všeč njena mentaliteta? Boš na koncu raje z nekom, ki je s strani medijev predstavljen kot lep, pa intelektualno ne bo na tvojem nivoju? Če bi živel v baroku, bi verjetno hitro našel kakšno tako, ki si ji všeč (lahko smo veseli da sploh komu smo) in bi bila všeč tebi, ker takrat so bile popularne in cenjene bolj močne postave. Meni se zdi bolj pomembno to, da ko prideš zvečer domov, vidiš da te nekdo ima pristno rad, te z veseljem poljubi in objame ko te vidi, vse ostalo se da zmenit..ego je hudič..
Tisti, ki so všeč meni, iščejo vsaj 20 let mlajšo seksi blondinko…
Če nisi več mlad – pomeni da iščejo keš in zabavo.
Otroke že imajo, tako da ne rabijo več resnega tipa.
Hugo Boss, si to ti?
Ker ne morejo – to velja za ona-on.
Če bi jo rad kontaktiral, ji napiši svoj (anonimem ) gmail.
Jaz imam ogromno kontaktiranj in to-go, pa ne morem odgovoriti, ker nisem plačnik. Za plačljivo verzijo se še nisem odločila. Tako da si lahko med temi. Sori.
Ko sem želela pojasnilo napisati v svoj profil – je bila sprememba zavrnjena, ker tega “portal ne dovoli”.
Zadeva je povsem preprosta. Vizualno nisi bogvekaj, zato nobeni na padeš v oči – nimaš ničesar, kar bi te naredilo privlačnega, ne glede na to, da si “visok, srednje suh in visoko izobražen”, sploh zato, ker morda tvoje videnje “srednje suhega” ne pomeni privlačnega telesa, pa tudi izobrazba ti ne piše na čelu (pa tudi če bi ti, ni rečeno, da je privlačna, četudi je visoka).
Rešitev – imaš dve možnosti:
– spusti kriterije in išči med neprivlačnimi oz. nevpadljivimi ženskami (povprečnimi)
– začni služiti velike vsote denarja, potem se boš lahko gibal v krogih, kjer boš lahko dobil žensko, ki bo padla na tvoje materialno stanje (denar in moč človeka naredita privlačnega).
Tako je to.
vse je stvar energije, katero oddajaš. Najprej si energijsko telo in šele potem snovno.
Spucaj svoje stare, zastale energije, posledično se ti dvigne frekvenca lastnih fibracij in posledično boš nase vlekel drugačne ženske.
Zato,ker si izbirčen in po napisanem tudi sam veliki snob.
zakaj je tako spusti kriterije in boš tudi dobil nekoga za zvezo.
Moški,ki zase misli,da je najboljši,je preveč vase zagledan in ne privlači atraktivnih žensk.
Take ženske imajo raje moške,ki se pokažejo manj vzvišeni in znajo cenit žensko.
Res je da imajo ženske rade močnega moškega,a niso ljubiteljice moških,ki se imajo za mačote.
Sicer pa je danes tako ženskam kot moškim težko najti primernega partnerja.
Zakaj?
Vsi smo že zgrajene osebnosti in le malo njih tako moških kot žensk se je pripravljeno prilagajat.
Samo neka postranska veza ne vzdrži dolgo,zato je zelo pomembno,da partnerja čim več časa preživita skupaj.
Tako se vzpostavi med njima navezanost in občutek,da nekoga rabimo.
Rek” daleč od oči,daleč od srca” tu še kako drži.
Mogoče je pa ravno to vzrok,da ženske sprašujejo,kje in z kom bodoči partner ali prijatelj živi.Kajti veliko jih ima take ali drugačne zadržke,da bi lahko polno zaživel z bodočim partnerjem,vse to so velike ovira za dobro vezo .Ne želim moške ponižat,ampak mislim,da ženska takoj na začetku razmišlja globlje in bol razsodno.Moški se pa hitreje odločajo, a potem so razočarani.
Res pa je tudi,da mora moški razmislit,da ženska v letih skoraj praviloma pridobi nekaj kg,kar je posledica mene.
Zato bi moški se morali tudi malo drugače ozirat in razmišljat in ne pričakovat,da bodo se na njih lepile same manekenke.
Ženske ki so pa zelo ” fit” postave,si pa navadno poiščejo mlajšega moškega,od katerega bodo imele še kaj več,kot samo kuhanje,likanje in dom.
Tudi ženska v letih se počuti mladostno in si želi ob sebi prijaznega,lepega in elegantnega ter nezateženega moškega.
Ali moški kdaj pomisli,da je ženska veliko dlje v starost spolno aktivna ,kot moški?????
Veliko sreče želim vsem skupaj,tako moškim kot ženskam v iskanju sebi primernega partnerja,,,,,,,,ali pa je srce in duša več kot zunanja lepota,pa sami pri sebi presodite.
No, s tem pa se ne strinjam.
Če je rek daleč od oči, daleč od srca pravilo, potem ne gre pozabiti, da ima vsako pravilo svojo izjemo. Pri meni pravilo zagotovo ne drži, torej sem izjema, pri kateri srce zelo dobro vidi tudi takrat, ko oči nimajo kaj gledati. Ker to, da nekoga potrebujem v svojem življenju, zame ne pomeni, da mora biti nenehno fizično ob meni, ampak da vem, da me ima rad in jaz njega. Ali kot je zapisala ena pisateljica, ki se je zaradi posebnih okoliščin pogosto prepirala z možem, da tudi med prepiri »nikoli nobeden od naju ni podvomi, da se ljubiva«. Enako je z odsotnostjo. Ja, seveda je lažje in lepše, če je prisoten tudi fizično, ampak če zaradi spleta okoliščin ne gre drugače, vsaj mene pomirja zavedanje o medsebojni vezi, zato lahko čas, ko sem sama, preživim aktivno in produktivno, namesto da bi se sama spravljala ob živce z dvomi in pričakovanji. En drugi rek namreč pravi: vse ob svojem času. No, se pa nanj lepo navezuje še tretji: ti sama polako, dušo, ali požuri.
Tudi trditev, da ženske preverimo, s kom živi bodoči partner, po mojih opažanjih ne drži. Jaz “preverim” njegovo srce, ko ga začutim, in osebnost, spontano skozi odnos, ne pa tudi partnerke. Vsak človek z vsakim človekom ustvari le njima lasten odnos, zato na osnovi enega odnosa ne moreš vedeti, kako bo nekdo deloval v drugem odnosu. S sedanjo/bivšo partnerko bi imela opravka samo toliko, kolikor bi ga silom prilike morala imeti in bi jo preverila, če bi bilo treba, preventivno zaradi sebe, ne zaradi njega. Ne bi pa na osnovi nje prinašala zaključkov o njem, ker njena dejanja niso njegovo ogledalo, ampak so odsev njene notranjosti, zato bi bili podatki o njej za odločitev o skupnem življenju irelevantni.
Tudi tega, da se ženske v meni poredijo, med znankami podobnih let ne opažam, enako kakor ne, da tiste bolj “fit” želijo mlajše moške. Morda je to zato, ker razmišljajo globlje in bolj razsodno, kakor sama praviš, zato sprejmejo moškega kot celoto, z vsemi njegovimi odkloni od standardov, pa tudi zato, ker so še vedno dovolj mladostne, da lahko izbirajo s srcem, namesto da bi preračunavale, kaj je zanje najbolj ugodno. Tako tudi ne opažam, da bi bile pri mojih znankah prioritete prijaznost, lepota in eleganca. Prioriteta je vedno ljubezen, zato sem za vsako vesela, ko jo vidim srečno, pa četudi njen moški ni po jusu ali mojem okusu. Enako pričakujem od svojih prijateljev (pravih), da mojo izbiro sprejmejo brezpogojno: če je moški dober zame, je avtomatično dober tudi za njih. Oziroma, tega ne pričakujem, jaz to zahtevam in moji prijatelji to vedo, zato noben ne pričakuje od mene, da jim bom razlagala o svojih čustvih in svojo izbiro pojasnjevala ali, bog ne daj, opravičevala. Da sem prepričana v svoja čustva in v moškega, jim jasno že s tem, ko ga uvedem v naše življenje, pa četudi le z besedami.
Se pa strinjam, da smo v odraslosti že izdelane osebnosti, zato, vsaj nekatere, pravočasno uskladimo srce in razum. Jaz na primer razum vključim takrat, ko sem trdno prepričana v to, kaj čutim, in mi je razum v pomoč, da ne tacam po tistem, ki ga imam rada, zgolj zato, ker ga ne razumem. Res pa je, da sem bila doslej samo enkrat tako globoko zaljubljena v moškega in ga imela istočasno tako rada kot človeka, da sem se potrudila videti tudi njega, ne primarno sebe. In se je bogato obrestovalo: je še večji moški, kot sem verjela, da je, in ima v sebi še več osebnostne moči, kot sem mislila, da jo ima. Ne bom rekla, da ga imam zaradi tega rada bolj, ker bi bilo to sila težko, lahko pa rečem, da ga po tem razmisleku bolj iskreno spoštujem. Tako da pri njem rek daleč od oči, daleč od srca nikoli ne bi mogel veljati.
Forum je zaprt za komentiranje.