Najdi forum

Splash Forum Arhiv Ženski in moški čvek Privlačim neatraktivne ženske, ali to pomeni da sem tudi sam neprivlačen?

Privlačim neatraktivne ženske, ali to pomeni da sem tudi sam neprivlačen?

100 procentno drži.

Koliko si star in ali imaš otroke?

Če si star 35-40 in imaš otroke, je težava lahko da atraktivne ženske primerne starosti hočejo imeti svoje otroke. Poleg tega, da s tujimi običajno še zdaleč ni lahko, apriori mislijo, da jih z njimi sploh hotel ne bi več.

Lahko pa enostavno zgledaš starejši od dejanske starosti, gledaš pa za precej mlajšimi od sebe. To pa pač odpade.

Ženski ni pomemben denar, sploh ne na prvem mestu, ker ga sama tudi zasluži. Tiste, ki pa gledajo le na to, niso ženske, ki jih večina moških išče, za skupno partnerstvo in vzgojo njunih otrok.
Ženska išče dober genski material enako, kot moški.
Torej oba iščeta ustrezno samico on in ustreznega samca ona, da bosta nadaljevala svoje dobre gene.
Moški mora rod biti sposoben vzdrževati in ga ščititi.
Ženska skrbeti zanj in za otroke, zato mora biti zdrava, lepa, dobro grajena in zvesta. Skrbna gospodinja.
Če je ženska povaljana, pomeni, da ni ustrezna samica in takih se moški ogibajo, ko si želijo dobiti življenjsko partnerko.

Avtorju pa takole: ti pravih žensk ne vidiš, ker jih niti ne iščeš, ker iščeš le lepoto in podzavestno povaljane, ki pa niso za partnerstvo.
Obratno pa te vidijo ženske, ki iščejo zvestega partnerja in dobre gene.
Ko se boš odločil, da boš mož in oče, bo to šlo samo po sebi.

Ne vem kaj je zate atraktivnost. To, da ti je ženska na prvi pogled všečna. Torej je tebi lepotica. Samo to ali da ima izobrazbo je to zate atraktivnost, da je političarka, odvetnica, zdravnica, kmetica, podjetnica, igralko, glasbenico….. Veš ljudje, ki so v takšnih poklicih se več ali manj poparčkajo med seboj. Ni druge. Tebe tudi spoznati ne morejo, ker nimate iste družbe, iste ambicije. Moj bratranec je znanstvenik in joj s kom je poročen z znanstvenico. Torej najprej povej kdo si. Če napišeš, da si izobražen, nič ne pomeni. In ne moški in ženske imajo radi dobre veze in dobre odnose. Da se nekdo loči zaradi denarja je samo zadnja pika na i. Pred tem je bil že gnil odnos. Vsak človek si želi, da ima partnerja ob katerem se počuti zaželeno, ljubljeno, da si zaupata, da drug druga povzdigujeta, da imata podoben pogled na svet in tukaj pa potem denar odpade. Veš zakaj, če tudi ni denarja pri takem odnosu odnos preživi zaradi odnosa samega.

Ženski ni pomemben denar, sploh ne na prvem mestu, ker ga sama tudi zasluži. Tiste, ki pa gledajo le na to, niso ženske, ki jih večina moških išče, za skupno partnerstvo in vzgojo njunih otrok.
Ženska išče dober genski material enako, kot moški.
Torej oba iščeta ustrezno samico on in ustreznega samca ona, da bosta nadaljevala svoje dobre gene.
Moški mora rod biti sposoben vzdrževati in ga ščititi.
Ženska skrbeti zanj in za otroke, zato mora biti zdrava, lepa, dobro grajena in zvesta. Skrbna gospodinja.
Če je ženska povaljana, pomeni, da ni ustrezna samica in takih se moški ogibajo, ko si želijo dobiti življenjsko partnerko.

Avtorju pa takole: ti pravih žensk ne vidiš, ker jih niti ne iščeš, ker iščeš le lepoto in podzavestno povaljane, ki pa niso za partnerstvo.
Obratno pa te vidijo ženske, ki iščejo zvestega partnerja in dobre gene.
Ko se boš odločil, da boš mož in oče, bo to šlo samo po sebi.
[/quote]

To kar ti opisuješ ni noben gen ampak nagon. Osemdeset procentov ljudi na vsem svetu se poroči zaradi nagona. Koga pa briga preteklost partnerja in njegovih prednikov.

Naprimer zame so dobri geni, ko se poročita dva astrofizika.

2 leti stara tema. Kot sem že takrat napisala,avtor te teme se mi zdi snob.

Zniža naj kriterije pa bo srečen.

To kar ti opisuješ ni noben gen ampak nagon. Osemdeset procentov ljudi na vsem svetu se poroči zaradi nagona. Koga pa briga preteklost partnerja in njegovih prednikov.

Naprimer zame so dobri geni, ko se poročita dva astrofizika.
[/quote]

Eh, daj no. Slovenec je skozi tisočletja žlahtnil tako svoje rastline, kot živali, še posebno pa samega sebe.
Naš rod je preživel ledeno dobo in niživel le na današnjem ozemlju.

Če bi bilo po tvoje res, bi človek samo seksal, s komekoli, da bi si potešil nagon, ter imel otrok nekontrolirano število in tudi oplojevalcev ali hodečih maternic.

Tudi divje živali poiščejo primernega oplojevalca ali primerno samico, ko je njen čas.
Geni nimajo kar tako genetskega zapisa.

Eh, daj no. Slovenec je skozi tisočletja žlahtnil tako svoje rastline, kot živali, še posebno pa samega sebe.
Naš rod je preživel ledeno dobo in niživel le na današnjem ozemlju.

Če bi bilo po tvoje res, bi človek samo seksal, s komekoli, da bi si potešil nagon, ter imel otrok nekontrolirano število in tudi oplojevalcev ali hodečih maternic.

Tudi divje živali poiščejo primernega oplojevalca ali primerno samico, ko je njen čas.
Geni nimajo kar tako genetskega zapisa.
[/quote]

Ne vem kje ti živiš. Ampak večinoma ljudi seksa in da ima partnerja. Nič drugo ga ne zanima. Samo seks, otrok, slaba služba. Za Slovence me ne zanima, ker nisem Slovenec sem Rus. No mogoče pa imamo kakšen skupen genski zapis. Tudi mi smo marsikaj preživeli verjetno več kot vi.

Ne vem kje ti živiš. Ampak večinoma ljudi seksa in da ima partnerja. Nič drugo ga ne zanima. Samo seks, otrok, slaba služba. Za Slovence me ne zanima, ker nisem Slovenec sem Rus. No mogoče pa imamo kakšen skupen genski zapis. Tudi mi smo marsikaj preživeli verjetno več kot vi.
[/quote]

Potem bi te prava zgodovina Slovencev ali slovenskega jeziks še toliko bolj morala zanimati.
Vem, da ste Rusi prestali nemogoče, še več Ukrajinci.
Čemu ravno ti dve naciji in Slovenci?
Na vsej zemeljski obli ni pedi zemlje, kjer bi zmasakrirali tako maso ljudi, kot je bila tu, na sedanjem ozemlju Slovenije.

Te nič nima, da raziskuješ?

Mogoče globalwends.com, Mila Deacon. Raziskuje slovenski jezik, kje vse je prisoten in koliko star. Bi bil začuden.
Portal, ki je z dokumenti nazorno prikazal vsa hudodelstva, storjena nad našim človekom, Primorski panterji, je bil sesut.
Ker oblastniki ne morejo dovoliti, da pride resnica na dan, oni pa v bunker, kamor spadajo.

Potem bi te prava zgodovina Slovencev ali slovenskega jeziks še toliko bolj morala zanimati.
Vem, da ste Rusi prestali nemogoče, še več Ukrajinci.
Čemu ravno ti dve naciji in Slovenci?
Na vsej zemeljski obli ni pedi zemlje, kjer bi zmasakrirali tako maso ljudi, kot je bila tu, na sedanjem ozemlju Slovenije.

Te nič nima, da raziskuješ?

Mogoče globalwends.com, Mila Deacon. Raziskuje slovenski jezik, kje vse je prisoten in koliko star. Bi bil začuden.
Portal, ki je z dokumenti nazorno prikazal vsa hudodelstva, storjena nad našim človekom, Primorski panterji, je bil sesut.
Ker oblastniki ne morejo dovoliti, da pride resnica na dan, oni pa v bunker, kamor spadajo.
[/quote]

Smo bratje.

Moram priznati, da tudi meni debele ženske niso nikoli bile všeč. Tebi pa svetujem, da daš kateri priložnost.

Kot ženska mi je smešni smešno kako si nekatere mečete pesek v oči kljub temu, da veste, da to ni res kar trdite. Evo moje videnje po spolih.

ŽENSKE: če je starejša od 25 let in ni ločena, beži stran od nje. Šanso imaš samo če si bogataš ali primitivec. Tista, ki do tega leta ne najde tipa, preprosto ne ve kaj hoče, oziroma išče princa na belem konju, ki preprosto ne pride. Na splošno so zadeve preproste. Če bi vsaka ženska imela za izbirat med bogatašem in povprečno situiranem bi 90% izbiralo bogataša. Ker vse vemo, da v postelji se že da potrpeti, denar pa ne pride iz neba. Tiste, ki izbirajo drugače, preprosto niso imele stikov z bogatimi, ali pa vedo kaj hočejo (malo je takih). Druga stvar, ko imaš na izbiro primitivca ali normalnega bo večina žensk izbrala primitivca. Tukaj je logika preprosta. Kdo ima več šans, tisti ki 100 krat pride do tebe, kljub temu da si mu rekla ne, ali tisti, ki enkrat pride do tebe pa razume besedico ne? jasno je da prvi ima mnogo več šans. In kdo je boljši partner, tisti ki razume besedico ne, ja, ali lahko, ali tisti ki pač to preprosto ne razume. Odgovor je jasen. Torej šanso imaš če si bogataš, ali primitivec, se mečeš ven. Seveda se boste sedaj vse oglašale, da ve pa že niste take, resnica je samo ta, da boljšega niste našle. V današnjem času večina žensk preprosto ne ve kaj hoče, oziroma večina nas je preveč obsedene s popolnostjo, nimamo zgleda kaj je prav in kaj narobe. Kaj nekatere ženske tolerirajo je iz mojega stališča neverjetno. Poznam primer ko je bila ena skoraj 10 let s tipom, poštenim dečkotom, pa ga je prevarala z enim 10 let starejšim ločencem. Seveda je ta ločenec imel denar, to je pa tudi vse. Ona je seveda mislila, da se bo malce igrala in to je to. Sedaj pa je zanosila, ženska je popolnoma šokirana. Ampak preprosto si je kriva sama. Imam nekaj samskih prijateljic, vsem je skupno to, da iščejo princa na belem konju. Noben ni dober za njih, čisto noben. Pa so v redu dečkotu jih ogovarjali. Ampak ja, obsedenost s popolnostjo.

MOŠKI: današnji moški so ratali še večji egoisti kot so bili včasih. Bogataši in mačoti, ki vedo da lahko, jim dol visi kaj delajo. In imajo naenkrat tudi po 3 ljubice, se sploh ne sekirajo. Po drugi strani si moški pri 26,27 omisli 10 let mlajšo. Preprost zato, ker mu še ni do delanja družine in ker je njegova starost žensk v povprečju zelo zateženih žensk je to najlažje. Neverjetno je, koliko je takih primerov. Današnji moški so tudi zelo spremenili odnoos do žensk. Preprosto se zavedajo, da dolgo ne bodo z eno, zato tudi tako vstopijo v zvezo. Ostajajo še tisti za moje pojme popolnoma normalni tipi, ki imajo normalno službo in se preživljajo sami. Taki so ugotovili, da ženske ne rabijo, bi jo pa imeli, ker bi imeli družino in skupaj ustvarjali. To so popolni tipi z zvezo, večina samskih žensk pa jih imenuje dolgočasneži. In preprosto živijo eden mimo drugega. Ti povprečneži so seveda lahko tudi mačoti in bogataši, vendar tega ne bodo kazali, ker so jim druge stvari pomembne.

Avtorju predlagam, da fejka. Zlaži se, delaj tisto, kar nisi, pa veš da vžge. To današje samske ženske obožujejo. Kakor je rekel Trstenjak, povprečna Slovenka ima še vedno sindroma cankarjanske matere, ko vidi point v življenju, v pomoči drugim. Tako pač je

verjetno tvoja teza drži po načelu gliha vkup štriha. Jaz sem zelo sexipilna, tako pravijo drugi in pred mano ležijo sami lepotci, tudi – 20 let. Tudi kak neaktraktiven je vmes, samo za njih nimam časa. zakaj bi se ukvarjala z njmi pri mladem in lepem mesu.

verjetno tvoja teza drži po načelu gliha vkup štriha. Jaz sem zelo sexipilna, tako pravijo drugi in pred mano ležijo sami lepotci, tudi – 20 let. Tudi kak neaktraktiven je vmes, samo za njih nimam časa. zakaj bi se ukvarjala z njmi pri mladem in lepem mesu.
[/quote]

Ah dej sexsapilna stara butarak hoče konkurirat mlajšim bejbam. Dej se zamisl mal kva pišš.

Ah dej sexsapilna stara butarak hoče konkurirat mlajšim bejbam. Dej se zamisl mal kva pišš.
[/quote]

Stara si kok? 50?

Zakaj bi bil primitivec. Dost je samo, da je vztrajen. Fukajo vztrajni, ne lepi in pametni. Kot je avtorica nalijmo si čistega vina dobro rekla, pridni tipi nimate šans pri babah, ker na prvi NE zmrznete, če ste sploh upali kaj reči, ponavadi pa itak samo na ona-on čakate, da kakšna odpiše, kar se ne zgodi, ekr ste tudi na netu prestrašeni in nerodni v komunikaciji.

Realnost je pač taka, sama se sicer ne strinjam s tem razmišljanjem. Meni pač besedica ne pomeni ne. Poznam tudi kar nekaj zelo komunikativnih, prijetnih tipov, ki razumejo besedico ne kot ne. In se ne morejo spremeniti, ker enim moraš težit pa dobiš. Sam kaj imaš dolgoročno od tega pa ne vem. Po mojem mnenju nič

[/quote]

Amadeya tipična monovka, ki misli, da lahko konkurira mlajšim.
Sem 41 in fookam stare 30-34. Nikol ne bi fookal stare 37,, tut ne stare npr.53. S tistimi ki fookajo tok starejše je neki narobe, ponavad pomanjkanje samozavesti!

Pridni tipi z načeli nazadnje po portalih ostanke razočaranih bab pobirajo.

Sem 41 in fookam stare 30-34. Nikol ne bi fookal stare 37,, tut ne stare npr.53. S tistimi ki fookajo tok starejše je neki narobe, ponavad pomanjkanje samozavesti!
[/quote]

Pa kaj če jim manjka samozavesti. vsaj fookajo, kaj tebe briga koga, zase poskrbijo.

Pa kaj če jim manjka samozavesti. vsaj fookajo, kaj tebe briga koga, zase poskrbijo.
[/quote]

Sej, stare babure pa mislijo da so tok atraktivne, da jih hočjo vsi fookat! Nesamozavestneži ki si niso sposobni najdt mlajše jih fookajo, ostali se jih izogibamo.

[/quote]
Haha lisica se smeje volku da je kosmat
In ti misliš da lahko konkuriras mlajšim z veliko tršo curo

Sej, stare babure pa mislijo da so tok atraktivne, da jih hočjo vsi fookat! Nesamozavestneži ki si niso sposobni najdt mlajše jih fookajo, ostali se jih izogibamo.
[/quote]

E mlečen si mi ti, stari rek pravi: od birača nema jebača…

E mlečen si mi ti, stari rek pravi: od birača nema jebača…
[/quote]

:))

[/quote]

Me prov zanima kakšni lepotci:)

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close