Najdi forum

Splash Forum Arhiv Ženski in moški čvek Privlačim neatraktivne ženske, ali to pomeni da sem tudi sam neprivlačen?

Privlačim neatraktivne ženske, ali to pomeni da sem tudi sam neprivlačen?

Služb ni veliko, težko se je osamosvojiti v naši državi, tudi do svojega stanovanja se ne pride enostavno, zato je ženskam bolj kot izgled moškega, pomembno finančno zaledje moškega. Ni vse samo v tem, je pa veliko. Jasno, da brez razumevanja ne gre.
Ne obsojati žensk, da so kešpičke in podobno. Po svojem jih čisto razumem.

Ah dej sexsapilna stara butarak hoče konkurirat mlajšim bejbam. Dej se zamisl mal kva pišš.
[/quote]

ma ni se za hvalit, saj vem, da ni lepo. Ampak tak pač je, vegetarijanke zgledamo ok tudi v zrelih letih. In ja, lepo izgledam in tudi 20 let mlajši me hočejo, tako da foušija gor ali dol, očitno imam dobre gene-.

Me prov zanima kakšni lepotci:)
[/quote]

vem da te zanima, samo kaj, slik tu ne morem objavljat, ne bi bilo fer do teh dečkov. lahko ti rečem le, videz supermanekenov, res cukrčki, da dol padeš.

Meni se je že od osnovne šole naprej dogajalo, da sem bil všeč samo vizualno neprivlačnim dekletom. V 1. letniku srednje šole sta se vame zaljubil dve sošolki; ena debela, druga povprečna v faco. V 2. letniku je z mano hotela biti 2 leti starejša punca, ki je cepnila letnik in tako prišla v moj razred, redno kadila travo, če se ne motim je letnik ponovno padla in na koncu pristala v komuni. Med poletnimi počitnicami med 3. in 4. letnikom so se vame na prvi pogled zaljubile tri punce. Brat je rekel: “To sta dve grdi in ena povprečna.” V 1. letniku faksa se mi je na oglas odzvala punca z drugega konca države in že samo zaradi tega sem izgubil interes. Na srečanju v živo sem še ugotovil, da mi vizualno ni privlačna. Decembra 2014 sem preko kolegice v službi prišel v stik z njeno sestro. Čim sem jo videl na slikah na FB, me je vse minilo. Vse tiste, ki pa so bile za pogledat, mi zaradi težav in blokad z njimi ni uspelo navezati stika.

Januarja 2013 sem se na forumu iskreni.net odzval na oglas. Bila je katehistinja, le dva dni mlajša od mene. Bil sem njen prvi fant kljub temu, da je imela že 27 let. Še pred srečanjem v živo je bilo kot v pravljici. Že 1,5 meseca po začetku zveze je pričela pisati seznam povabljenih na poroko, dan kasneje pa je prišlo do težav, ona se je pričenjala pritoževati in to neprenehoma. Kot po tekočem traku jo je pričenjalo motiti vse več stvari. Tudi ko sem z njo šel k maši je opazila, da vere ne doživljam kot ona. Maja 2013 sva se razšla, mi je dala konec kar preko sms-a. Tako da motiš se če misliš, da grejo take zadeve kar tako skozi. Tudi je menda nekaj na tem da se ni dobro zapletati z ženskami, ki prvega fanta najdejo šele na pragu 30.

Amadeya tipična monovka, ki misli, da lahko konkurira mlajšim.
Sem 41 in fookam stare 30-34. Nikol ne bi fookal stare 37,, tut ne stare npr.53. S tistimi ki fookajo tok starejše je neki narobe, ponavad pomanjkanje samozavesti!
[/quote]

41 letnika ne primem s pinceto.Všeč so mi od 25 naprej do 33 največ. Tako da starokopitnež tvojega kova nima šans pri ženski mojega kalibra.

Lahko pa pecaš naivne malo mlajše, dokler te še katera pogleda. Ko boš star kot jaz, te sigurno ne bo nobena več niti v misel vzela, kaj šele v roke.

Tipu, ki je star 25 -33 in dobro zgleda, ni treba starih bab fookat, ker ma dost starih 16 -25 na voljo. prodajaj pravljice drugje.

41 letnika ne primem s pinceto.Všeč so mi od 25 naprej do 33 največ. Tako da starokopitnež tvojega kova nima šans pri ženski mojega kalibra.

Lahko pa pecaš naivne malo mlajše, dokler te še katera pogleda. Ko boš star kot jaz, te sigurno ne bo nobena več niti v misel vzela, kaj šele v roke.
[/quote]

Od 25-33? Hahaha tolko stari, ki dobr izgedajo majo lohk mlajše, kot prav nazarin.
Ti kar sanjaj naprej.

vem da te zanima, samo kaj, slik tu ne morem objavljat, ne bi bilo fer do teh dečkov. lahko ti rečem le, videz supermanekenov, res cukrčki, da dol padeš.
[/quote]

Ah ja, mal se vstav 🙂

Ah ja, mal se vstav 🙂
[/quote]

Ma kje si ti bejba naša?

ma ni se za hvalit, saj vem, da ni lepo. Ampak tak pač je, vegetarijanke zgledamo ok tudi v zrelih letih. In ja, lepo izgledam in tudi 20 let mlajši me hočejo, tako da foušija gor ali dol, očitno imam dobre gene-.
[/quote]

Dej dej mal si kožo poglej kašna je napram mlajšim bejbam.

Kaže da stran ne deluje več?

Ženski ni pomemben denar, sploh ne na prvem mestu, ker ga sama tudi zasluži. Tiste, ki pa gledajo le na to, niso ženske, ki jih večina moških išče, za skupno partnerstvo in vzgojo njunih otrok.
Ženska išče dober genski material enako, kot moški.
Torej oba iščeta ustrezno samico on in ustreznega samca ona, da bosta nadaljevala svoje dobre gene.
Moški mora rod biti sposoben vzdrževati in ga ščititi.
Ženska skrbeti zanj in za otroke, zato mora biti zdrava, lepa, dobro grajena in zvesta. Skrbna gospodinja.
Če je ženska povaljana, pomeni, da ni ustrezna samica in takih se moški ogibajo, ko si želijo dobiti življenjsko partnerko.

Avtorju pa takole: ti pravih žensk ne vidiš, ker jih niti ne iščeš, ker iščeš le lepoto in podzavestno povaljane, ki pa niso za partnerstvo.
Obratno pa te vidijo ženske, ki iščejo zvestega partnerja in dobre gene.
Ko se boš odločil, da boš mož in oče, bo to šlo samo po sebi.
[/quote]

Nekaj že mora biti čudnega, lepi, dobri, postavni, izobraženi moški, moški, ki imajo pristen pristop do ženske, ki so kolikor toliko materialno preskrbljeni, zelo hitro najdejo žensko.
Po mojem moraš nekoliko pristati na realnih tleh in malo razmisliti, kjer ga lomiš.

Malo bom pikra, ampak se mi zdi, da si podoben moškemu, ki je pred časom pisal, da je razočaran, ker so ženske po make – upom grde in da ga okrog prenesejo.

Pač kot v vsem v življenju moraš imeti srečo…

Aja pač nisi alfa samec…

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close