Privlačim neprimerne!!!
Pozdravljeni,
imam klaisčen problem: Vso življenje mi pristopajo 99% moški s sledečimi karakteristikami
– premožni
– z velikim seksualnim apetitom
– športno elegantnega looka (ok, to me privlači)
-ljubitelji zabav
– prikriti razuzdanci
.- poročeni ali v razmerju
Vse, kar me ODBIJA!
Pravzaprav mi “povprečni” moški sploh NE pristopajo….si jih pa želim…recimo, za svoj karakter si zamišljam enega povprečno visokega, bolj močnega, temnejših las in oči, ljubitelja family life, povprečni prihodki, zanelsjiv, lojalen, ter noben fu** odvisnik….očitno, se mi tak moški nikoli ne bo uresničil…
Sem dotalno nesrečna-privlačim same “ljigavce”, s katerimi se niti slučajno ne zapletam….najbolj BRUH pa so mi “novodobni managerji!”…..katastrofa od moških :-(((((…. KJE SO NORMALNI TIPI???!!!
Kako naj to spremenim??! Lepota mi prinaša več nesreče kot sreče z moškimi….skrajno sem razočarana…ne vem, kako naj ta zakon “privlačnosti” spremenim….taki tipi me odbijajo na polno..a samo takšne privlačim
Prosim, za nasvet.
Hvala vnaprej.
To zato, ker “povprečni” moški so beta samci in ne upajo pristopit do nobene. Jih pa lahko spoznaš na kšnem Badooju (primer: Marko).
Pust se enmu bogatemu oplodit, potem boš imela rento. Ko bodo taki (beta fags), k bi jih rada, videli samohranilko, bodo bol samozavestni v pristopu 🙂 Al pa spletni portal, tam je takih kot listja in trave.
Al pa v kakšnih specifičnih družbah kjer takih mrgoli (geeks). Ta grde in samozavestne ločenke imajo prav mesta kjer lovijo doktorje znanosti z dobro plačo a totalno nesposbni v RL, tko da si jih kr same izberejo. Če pa nisi taka aktivna domina pa pojdi v družbo kjer takih kot jih želiš kar mrgoli.
Ne bi rekla, da je tvoja “lepota” tisti problem, ampak lahek karakter. Očitno se takoj spotakneš, čim nekdo odpre usta in spregovori par besed. Zapomni si, moški si mora zaslužiti tvojo pozornost!:) Takšni, ki si jih okarakterizirala, pa z lahkoto pridejo do žensk, ki prav hlepijo po njihovem zadahu. Postavi si stopnice!
Privlačim (pristopajo) mi neprimerni a ne grem z njimi v razmerje. Jih strumno odslavljam…a ostajam sama…torej, prepoznam bad guy in se z njimi ne zapletam…pač, nekaj je v meni, kar jih privlači in istočasno mene odbija.
V čem je potem problem, če se z njimi ne zapletaš, jih zavračaš? Kaj čakaš, da prijaha princ na belem konju in ti pogrne rdeč tepih? Pozabi. Tudi ti moraš kaj narediti za to, da ne bodo samo osli okrog tebe.
Siona: tvoj oče nima nobenih lastnosti moških, ki te “odbijajo”?
Sam da “izločimo” ta fakor. Ker ženske “razumsko” že “vejo” kaj želijo, potem jih pa točno en tak zjebe…
Kot vsi tipi nabijajo kaj želijo od “prave” ženske, potem jih pa klasična kura obrne, da ne vejo kje so doma…
Isto ženske, cel seznam kaj mora bit, pol jih pa en prasec nabriše, da ne vejo kje so doma…
Luzerko privlačijo luzerji, nič novega.
Pa povej Goldfish, da jo imaš rada, prva liga trapasta, kaj ti je? Celo življenje se imata pred sabo, pa se iz neke ihte ignorirata. Aaaa, kakšne koze … Lahko bi že skupaj živeli …
Pa bodi malo manj lepa, ne. Ostriži se na lonec, obleci kako staromodno opravo, daj gor kake piflarske špegle in jaknico s podloženimi rameni. Lahko je z resicami, da boš dobila takega, ki ima rad westerne. Potem boš ti tista, ki ga bo jahala in ne obratno. Ker boš dobila volička, ki bi rad imel talepo, pa je ne more, ker je predolgočasen. Potem, ko boš pa iz njega naredila desca, ti bo pa k kaki lepi pobegnil, ker si jo bo končno upal osvajat, ker je na tebi natreniral.
Hočem ti v bistvu rečt, da se ne obremenjuj, bodi vesela, da imaš vrsto kandidatov, prej ali slej se no med njimi našel nekdo, ki ti bo všeč. Je pa res, da imajo moški, ki si jih opisala kot zaželene, radi preproste in naravne ženske.
Prišla si na mon, kjer nas mrgoli pravih moških in lepih žensk, morda se ti pa nasmihne sreča?. 🙂
Če neustrezni moški pristopajo do tebe, zakaj pa ti 1x ne pristopiš do ustreznega?
Močen, temnejših las in oči? 🙂 Kaj to holivudski profil moškega “made by hand” iz romantičnih filmov? 😀
Ne vem, če boš imela z moškimi po naročilu kaj sreče, če si prepričanja, da je ključnega pomena za partnerstvo barva oči in skladen horoskop…!? 😀
Nasvet… kreativno uporabi make-up, da boš izgledala manj lepa. Lahko greš celo do točke, kjer ti bodo ti tvoji lepotci in mogotci, ki lezejo za teboj takoj vrgli denarnico in pobegnili… greš do “grda kot lopov”.
Če se lahko večina žensk z farbanjem in ometavanjem polepšuje, pomlajuje, lahko greš ti mirne duše v kontra smer. Jaka muda od labuda.
Kje najti normalnega tipa? Verjetno so jih že polovile normalne ženske. :-))
Jaz imam podoben primer. Vedno naletim na babe z dvocifrenim IQ’jem …
Kdaj si pa zasledila, da povprečni papki nekaj ful do bab pristopajo? Poglej malo, kdo sploh pristopa, skoraj praviloma frajerji, važiči, šminkerji…
Ti dedci, ki bi jih ti kao mela, visijo na kakšnem ona-on in upajo, d ajim kakšna odpiše, ker so preveč sramežljivi, da bi kaj pristopali v živo.
Boš morala malo sama v akcijo, kajti moški, po kakršnih povprašuješ, niso lovci, ampak so v “pozadini”. Pa naj te en zavedejo trditve zgoraj, da je to stvar energije, ki jo odddajaš itd…Kot sem napisal, moški s enačeloma delijo v dve kasiti, med take, ki pristopajo in take, ki ne.
Če hočeš nekega povprečnega nevpadljivega družinskega življenja željnega, boš morala sama v akcijo, ker taki tipi zmrznejo, ko tebe vidijo, če ok zgledaš, pa sploh.
Nobenega smisla ni v tem, da bi se ženska naredila manj lepo, saj lepota še nikdar ni bila prekletstvo, ampak vedno privilegij.
Lahko si pa pozorna na to, kakšen slog imaš in kako neverbalno kominuciraš z njim. Lepota ima veliko obrazov in definicij. Če hodiš okrog vsa zaštangirana, z dekoltejem do popka, napleskana in tigrastimi štiklami, potem zgledaš verjetno cenena in lahka. Če hodiš okrog zelo elegantna in stroga, te verjetno vidijo kot mlado poslovno žensko, ki si želi japija za občasna srečanja. Imaš možnost biti pa tudi naravno lepa, urejena in nežna – nevpadljivo vpadljiva (upam, da razumeš).
Predvsem je ključ v dostopnosti. Bodi prijazna, vljudna, odprta, umirjena in dostopna, pa bo opazil zeleno luč tudi “običajen moški”, ki bi sicer menil, da je izven tvoje lige. Nasmeh in pogled premikata gore.
a imajo v norišnici spet dneve odprtih vrat ☺
Ni ravno tako, da je vedno privilegij. V enemu od EU mest so se pred leti začele iz blond štrihati na temno in to jim je pripomoglo k varnosti.
Glede boldanega ti lahko samo rečem da raje ostani sama, če ti ni za fukat tolko da bo tip zadovoljen kot on želi potem kar kličeš po tem da boš prevarana, če pa boš fasala aseksualnega (beri manj kot 5x tedensko(tudi večkrat dnevno če sta fraj) če živita skupaj = aseksualno bitje sploh za prvih nekaj let razmerja) pa bo tak mlačen pudelj in beta copatar da te bodo po lspet zrajcali taki ki jih zdaj nočeš po razumu….
Če pa ti lepota prinaša več nesreče pa predlagam da se pohabiš, odreži si kakšen prst, joško, zmaliči si ustnice in pobrij na balin…. pa da vidiš kakšno ”srečo” boš nato imela 😉
In kako ji bo pomagalo, če bo manj pofukljiva za pogledat ? Če nekdo ne zbere poguma pristopit k ženski, ga ne bo, pa če zgleda taka k Kelly Osbourne, al taka k P. Anderson iz Baywatcha. Glih tko se je bo ustrašu, pa nč naredu.
Ja saj to jaz tudi ne vem, samo ona tak pravi, da ji ”lepota” prinaša več nesreče kot sreče…. torej kontra lepoti je samo ne-lepota, oz. da zgleda pohabljeno, grdo itd….. najbolj da se zredi za 100kil 😛
Forum je zaprt za komentiranje.