Najdi forum

Splash Forum Arhiv Ženski in moški čvek Privlačim neprimerne!!!

Privlačim neprimerne!!!

No vidiš, da se tudi ta dobre bejbe tam najdejo. Samo naveličat se morajo kao “alfa samcev”. :))

°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°° Če meniš, da se ti godi krivica, ne išči maščevanja, kajti morda je tvoja nesreča le poduk, ki si si ga prislužil za nekaj, kar si spregledal." Eros [psi] st. 345

Nič kao. Ti raje priznaj, da nisi zbral poguma bejbo ki ti je všeč v živo vprašat če bi šla na pijačo, potem si pa na spletnem portalu eno cheap l*** najdu, dans pa cel pogumen, ker si v zvezi, kao “alfa samec”. :))

No, no, ne bit tolk zavisten. Tud za tebe se bo kaj našlo, morda. :))

°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°° Če meniš, da se ti godi krivica, ne išči maščevanja, kajti morda je tvoja nesreča le poduk, ki si si ga prislužil za nekaj, kar si spregledal." Eros [psi] st. 345

@siona: zapomni si njihove mobi cifre, mail naslove … boš imela komu ponujati, ko boš ubožna

Veš, kako je rekel en tip v enem filmu: “I ja bih da jebem Vesnu Zmijanac, al ne ide!”. Zakaj pa ne bi ostala samska? Kaj je tako groznega v tem? Če usoda ni ukrojila desca po tvojih merilih, ga pač ni. Itak si pa baba, kar pomeni – večno z nečim nezadovoljno bitje. Tudi če najdeš desca po svojih merilih, boš čez čas spremenila prioritete in te bo začel motit. To se slej ko prej zgodi, zato pametni desci vemo, da se ne splača trudit za babe. Ti se pa raje nehaj sekirat zaradi sanjske predstave v glavi, ker ti itak ne bo dolgo všeč, tudi če se ti že uresniči.

Eni tipi so pa tud taki, da se na začetku zaženejo kot bikec v nova vrata, potem pa kmalu po začetku omagajo. Normalno, da ženska postane nezadovoljna. Niso vsi dolgoprogaši.

Siona, daj prosim kontakt, ker me res zanima bolj podrobno kdo si.

Life is tough, but is tougher if you're stupid.

Si ti mentalno zaostal ? Resno sprašujem.

:)))))))))))))))))
pa glih zdej, ko sm spet tu :)))))))))))))

vedno najde gliha gliho…:))

jap – je refreshing prebrat nekoga, ki nima zadnjih 350 postov cmihanja na isto temo

saj se mi lahko sama javiš brez, da te spotikam, butam ob steno .. da me opaziš ♥

Ah počakaj, sigurno bo prišel pravi.

Če veš, da je nekaj v tebi, kar privlači take tipe.. potem poišči to in ta del sebe pozdravi. Konec koncev so drugi le odraz nas samih.

“Taki tipi” so sploh edini, ki pecajo ženske v živo. ker jim je vseeno, niso obremenjeni, ali jim je to hobi. Če ona hoče “resnega”, bo morala sama v akcijo. Večina dedcev itak faše babo tako, da jih ena nekje pobere. Lahko pa gre na portal, tam ji bodo pa spet deževale ponudbe takih, ki v živo nič ne upajo, na portalu pa vsaki zatežijo.

Kot sem napisal, če hoče resnega in zadržanega, ga bo morala sama nekje pobrat, ker taki tipi nič žensk ne pecajo, ker so preveč zadržani, ali pa o tem sploh ne razmišljajo. Baba se jim enostavno “zgodi”, ko ona njih zapeca.

_______________ So it goes. - Kurt Vonnegut -

sem malo računal kako neprimerna si ti @Siona
če greš po zaporedju vseh, ki si jih zavrnila kot neprimerne,se tvoja “neprimernost” povečuje s fakultetno funkcijo vsakega zavrnjenega/neprimernega ☺

https://sl.wikipedia.org/wiki/Fakulteta_%28funkcija%29

V živo samo frajerji kaj zapecajo. ostali sploh probat ne upajo, jih zavrnitev preveč poniža. važiču je vseeno. pridni pa čakajo na ona-on, če se bo kakšna javila.

In vendar, se (ženski svet) vrti in nič ne kaže, da bi bile velike potrebe po “važičih”, saj imajo izbire na pretek. Pri njih je samo frekvenca žicanja višja in iskanje “mehkih hrušk” – štih proba, če se kaj prime na trnek, – izbira pa itak ženska na koncu, ampak le redkim se pripeti “trotl”, ker izbira partnerja za žensko je redkeje omejena zgolj na seks, kakor pri večjem številu moških. Tako da mislim, da ti, ki veliko jezik stegujejo, so uspešni zgolj pri trapah, saj niso priplavale po juhi, da ne bi “skužile” te silne moške zapletenosti dvorjenja. 😀

Tako da kaj ti vidiš, ne vem. Jaz vidim veliko prijetnih moških in žensk, ekstremov pa precej manj – torej naivne kure, ki nasedajo moškim nastopačem, kakor da ne bi znale sešteti 1+1 in vedele, kar si lahko obetajo, razen če niso 14. 😉

[i]Mojega hudiča sem prodal svoji duši.[/i]

To ne spremeni dejstev. Pridni pobirajo potem ostanke razočaranih bab na portalih.

Vsekakor bolje, kakor da gredo v samostan za menihe. 😉 Saj kaj pa moški drugega rabi kot žensko in par flašk piva? 😀

[i]Mojega hudiča sem prodal svoji duši.[/i]

S tem, da se večini dedcev vrti lajf okoli alkohola in ene babese strinjam. Ni pa treba, da vsak živi tako.

jbg … z mehkim v rokah nikoli ne veš, kako je imeti trdega v bejbi

Saj ne veste kako avtorica izgleda,ker morate vedeti da nekaj je lepota,drugo pa urejenost in to ljudje pogosto mešajo.Prvih je zelo malo tako pri ženskah kot pri moških,urejenih je pa ogromno ljudi.Bogati moški so več ali manj fizično neprivlačni in oni iščejo tisto kar jim v življenju manjka in to je lepota se pravi lepo žensko,da se počutijo popolne ,ker dober avto,hišo,drago obleko že imajo.

Vsak, lep ali grd, reven ali bogat, … “isce” najbolje (kombinacija lastnosti + kompatibilnost; individualni kriteriji) kar lahko dobi (v obdobju ko je iskal) s trudom, ki ga je (bil) pripravljen vloziti. On line, v reali, kjerkoli.

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close