PRIVLAKA
Manjše mestece, zelo razpotegnjeno, zvečer vsak dan lunapark, ogromno sprehajalnih poti ( ob celotni plaži), priporočam kolesarjenje. Mi smo vedno vzeli s sabo kolesa,da smo prevozili iz enega konca do drugega (peš je kar daleč). Plaže so različne, večina je za male otroke, ker je voda nizka, nekje so skale, nekje grob prod, dosti je tudi z mivko. Če piha veter, je možnost izbrati plažo na drugi strani polotoka, pa tudi kolesarjenje do Sabunik ni daleč. Prireditve so ob koncu tedna (ribiška noč, privlaška noč, ocenjevanje vin, predstave na prostem…) Imajo pa tudi okoliške vasi razna praznovanja, vedno se kaj najde, če vprašaš po lokalih ali pregledaš plakate. Blizu je tudi Vir, kjer so zabave (disco) bolj pogoste. Moje mnenje glede letovanja je, da je zelo primeren za družine z manjšimi otroci,kjer imaš vse v enem (mir in zabavo), za mlade z željo po zabavanju celo noč vsak dan pa ni. Imajo tudi camp. Za nastanitev so primerni apartmaji blizu morja, ker če pešačiš po razgretem soncu … razen če greš na plažo s kolesom je v redu. Domačini so tudi prijazni.
No, ja, zalivov z mivko, kjer bi hodili dolgo časa po nizki vodi, ni prav veliko, a si mislila na plažo v kampu? Veliko plaž je kamnitih, so pa pogršali plažo z betonsko sprehajalno stezo ob plaži. Dogaja se ne veliko, kar mene v bistvu ne moti, še najbolj me moti občasna gužva, še posebno ob vikendih, ko navalijo domačini. Se pa radi potapljamo in pod vodo je presenetljivo veliko živali, razen rib seveda, ker vse polovijo. Senca je v kampu, drugače je je pa res bolj malo. Jaz hodim tja vsako leto.
No, ja, zalivov z mivko, kjer bi hodili dolgo časa po nizki vodi, ni prav veliko, a si mislila na plažo v kampu? Veliko plaž je kamnitih, so pa pogršali plažo z betonsko sprehajalno stezo ob plaži. Dogaja se ne veliko, kar mene v bistvu ne moti, še najbolj me moti občasna gužva, še posebno ob vikendih, ko navalijo domačini. Se pa radi potapljamo in pod vodo je presenetljivo veliko živali, razen rib seveda, ker vse polovijo. Senca je v kampu, drugače je je pa res bolj malo. Jaz hodim tja vsako leto.[/quote]
Ja, mi smo bili v hotelu in tam je tako, kot sem opisala. Všečmi je bilo, ker res ni bilo neke galame, s seboj sem imela marelo, da ni bilo prevroče, najbolj me je motila mivka v vsaki luknji in posledično tudi umazana voda :))))