Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek Privlaka pri Zadru

Privlaka pri Zadru

Je že bil kdo?Zanima me ,kako je tam.

meni zlo fajn; mi smo obletali skoraj vse vasice in mesteca od Zadra pa do otoka Vira, in vsako leto se z veseljem vrnem nazaj;
no ja, zadnje čase se mi zdi da malo s cenami pretiravajo:-(((

Joooj, ne … Mi smo se tam ustavili z barko pred 5 leti. Veliko Jadrana poznam s kopnega in z morja, ampak ta Privlaka mi je pa ostala v takem spominu … če sem sitna, mi mož še danes reče, da me bo poslal za en teden v Privlako … Saj niso vsega sami krivi, vas stoji dobesedno na mivki. Zaprašene fasade in vrtovi, nastlane smeti, polni smetnjaki, čez glavno ulico vrvi z zapranim, strganim perilom. Okna in redke izložbe nepomite ali samo tako čudno zaprašene, ne vem. Veliko hiš je bilo očitno nenaseljenih. Čuden vonj ( po glavni cesti je tekla polodprta kanalizacija – ampak ni bila v delu, da se razumemo ), po vaškem pomolu razpadajoče gajbe, kanistre, črepinje … To je bilo sredi sezone, konec julija. Turistov začuda ni bilo videti, tudi plaža s prekrasno, ampak nasmeteno mivko je samevala. Ne vem, mogoče jim delam krivico in so bili še v povojnem šoku in imajo zdaj več volje, ampak jaz bi prej trikrat preverila. Sploh je celo Virsko morje malo naprej (bilo takrat) nekako zlovešče pusto in zamazano. Zaradi domačinov upam, da so zdaj kaj boljši časi, ker njih je vojna res udarila.

A Zadar je mestece?

255, vem da to leti na mene, ampak se mi zdi, da ni nikjer napisano, da je Zadar mestece, ali pač?

LP

“mi smo obletali skoraj vse vasice in mesteca od Zadra pa do otoka Vira, in vsako leto se z veseljem vrnem nazaj”

🙂

OK, se popravljam: mi smo obletali skoraj vse vasice in mesteca od mesta Zadar pa do otoka Vira, in vsako leto se z veseljem vrnem nazaj.

kakorkoli, s slovničnimi in ostalimi napakami ali brez, meni je bilo fajn (da ne zaidemo s teme):-))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))

Živjo, Irenca, spet jaz. Ko boste že skoraj pri Zadru, bi šli mogoče vsaj par km južneje v Sukošan? Ali pa samo skok s trajektom iz Zadra na Ugljan ali Pašman? Če bi bila jaz že v Zadru, bi šla definitivno na otoke. Lep dopust ti želim!

Jaz bi pa kar v Zadru ostala. 🙂

Irenca, mi smo bili tam pred dvemi leti in smo se imeli fino. Hišico smo imeli na sami plaži, spredaj lep urejen vrt. Edino kar me resnično moti je to, da je treba do globoke vode hodit in hodit in hodit. Za majhne otroke pa je super, pa voda je zelo topla.

Meni je vsec da je plitvo in pesek

New Report

Close