privoščim/neprivoščim…
Kar veliko ljubosumja je na temle forumu. Saj je prav tako! Sedaj pa me zanima nekaj obratnega. Naj bo v realosti ali domišljiji, ni pomembno kje in ni pomembno kako. Zanima pa me ali bi privoščili svojemu dragemu ali svoji dragi seks z nekom drugim? Kar tako, za popestritev njegovega/njenega/tvojega seksualnega življenja. Bi te to “vznemirilo”, podžgalo strast ali ljubosumje? Premišljevati ali fantazirati o tem ni greh, pa tudi ni greh, če je kdo fantazije že uresničil.
Jaz ji privoščim. Lepega in močnega atleta in maserja, z debelim in velikim orodjem, vzdržljivega in nenasitnega, takega, da bi ji bil všeč že sam pogled nanj in takega, da bi jo začelo “ščemeti” že ob misli nanj. Želim si, da bi se dobila z njim vsaj 1x tedensko, da bi se takrat zanj izredno lepo in mikavno pripravila. In želim si, da bi prišla potem v najino posteljo – utrujena in potešena.
Kaj pa vi? 😉
Ne potrebuje tega, ker ima doma vse! Tistega, ki ljubim si res ne morem deliti, mu kaj tazga privoscit, ker bi me prevec bolelo in bi mu dala to vedet in vem, da bi ostal ob meni in raje z menoj uzival v seksu, če imaš doma vse to, zakaj bi iskal drugje, to naj uni, ki doma le tega nimajo!KRen pojasni mi prosim, kako lahko nekoga, ki ga ljubis, posiljas drugemu v narocje in kaj če se zaljubi in zate prostora ob njej ne bo vec, se je zelis znebiti al kaj, na tko eleganten nacin…
Privoščiš ji vse najboljše?
Si že napisal, da ji pošiljaš sexi vsebino, da imaš bujno domišljijo, ki vključuje VEČ njih…bla bla. Ona pa očitno precej hladna do tvojih želja?
In ti jo tako globoko ljubiš? Kako gre to skupaj? V ospredju vedno ti s svojo pohoto, v ozadju tvoja mila ljubljena deklica, ki pa ji paše samo klasika.
Kdo koga ljubi? Komu skušaš ustreči?