Najdi forum

Splash Forum Sex v mestu privoščim/neprivoščim…

privoščim/neprivoščim…

Kar veliko ljubosumja je na temle forumu. Saj je prav tako! Sedaj pa me zanima nekaj obratnega. Naj bo v realosti ali domišljiji, ni pomembno kje in ni pomembno kako. Zanima pa me ali bi privoščili svojemu dragemu ali svoji dragi seks z nekom drugim? Kar tako, za popestritev njegovega/njenega/tvojega seksualnega življenja. Bi te to “vznemirilo”, podžgalo strast ali ljubosumje? Premišljevati ali fantazirati o tem ni greh, pa tudi ni greh, če je kdo fantazije že uresničil.

Jaz ji privoščim. Lepega in močnega atleta in maserja, z debelim in velikim orodjem, vzdržljivega in nenasitnega, takega, da bi ji bil všeč že sam pogled nanj in takega, da bi jo začelo “ščemeti” že ob misli nanj. Želim si, da bi se dobila z njim vsaj 1x tedensko, da bi se takrat zanj izredno lepo in mikavno pripravila. In želim si, da bi prišla potem v najino posteljo – utrujena in potešena.

Kaj pa vi? 😉

Utrujena in potešena?!?!? A hočeš reči, da nočeš TI imeti NIČ pri tem! Halo! Zakaj pa sta še skupaj? Jaz mojega nočem z nikomer delit, pa tudi jaz ne sedim na dveh stolih.
Kren res te ne razumem. Ti je kaj do te ženske, ali ne?

kr en, mogoče bi si dal nadimek, “kr en tko ful zmeden”. Podstreho bi ti blo treba fajn zluftat pa prepucat:).

on jo neizm,erno ljubi in ji želi vse ok.
ve ste pa ene ljubosumne egoistične prasi*e ki se same gonite naokoli svojemu pa ne privoščite užitka da mu kurček zavrta še v katero drugo.

Ne potrebuje tega, ker ima doma vse! Tistega, ki ljubim si res ne morem deliti, mu kaj tazga privoscit, ker bi me prevec bolelo in bi mu dala to vedet in vem, da bi ostal ob meni in raje z menoj uzival v seksu, če imaš doma vse to, zakaj bi iskal drugje, to naj uni, ki doma le tega nimajo!KRen pojasni mi prosim, kako lahko nekoga, ki ga ljubis, posiljas drugemu v narocje in kaj če se zaljubi in zate prostora ob njej ne bo vec, se je zelis znebiti al kaj, na tko eleganten nacin…

Gledala bi ga ko bi se rihtal, nadišavil, me še poljubil za pozdrav in šel. Jaz bi šla na kak čvek, pol bi ga pa čakala 3, 4 ure in premišljevala kaj dela z drugo. Ko bi prišel domov bi pa skupaj nazdravila.

Še v sanjah si tega ne želim!!! A si res že vsega naveličan, da take kvasiš???

Ajajaj… Daj no vklopi malo fantazije! 😉

Kaj si znoru???

Vesta kaj pa jaz na vse tole pravim!!! Da jo hoce nekomu drugemu dat v narocje je definitivno nima popolnoma nic rad in tud ljubi je ne!!!! Ni fora v tem komu kdo kaj privosci! Ce jo mas rad, potem ji privoscis da se ljubi z tabo, razen ce nisi dovolj dober zanjo dddd…. Ajde mejte se!!!

Koliko si jih pa imela ti pred njim? In si mu vsekakor rekla, da je pa on špica izmed vseh. In zdaj z njim porihtana hodiš…?

hihihi… 🙂

Če nekoga ljubiš, mu privoščiš vse najboljše, ne? K drugim pa itak ne bo šel, ker kot si rekla: “pri tebi dobi vse”! 😉

Zanimive reakcije! Sem vsaj mislil, da bo 50/50{04cafd300e351bb1d9a83f892db1e3554c9d84ea116c03e72cda9c700c854465} moških in žensk za. Sicer odgovorov res še ni veliko. Pa je očitno to bolj domišljija moških, mogoče se motim…? Kje ste pa tisti, ki se greste trojčke? V domišljiji samo?

Po moje je res bolj to domišlija, sam se pa to tud res dogaja. Je pa tud res da jo imate fantje zmeraj več 🙂

Privoščim mu vse najboljše…ampak prvoščim pa tud seb Njega. 🙂

Katerih misliš? A kolk je blo tistih s katerim sem seksala, al kolk tistih s katerim sem hodila in seksala. Tolk že, da vem kakšno srečo mam. In vsekakor je v postelji boljši od vseh s katerimi sem seksala. To sem mu že prvič z veseljem povedala in trajaaaaaaa!

Res je! Tudi meni večkrat omeni, da imam preveč domišljije… 😉

Je pa potrpežljiv tale tvoj… Si prepričana?

Privoščiš ji vse najboljše?
Si že napisal, da ji pošiljaš sexi vsebino, da imaš bujno domišljijo, ki vključuje VEČ njih…bla bla. Ona pa očitno precej hladna do tvojih želja?

In ti jo tako globoko ljubiš? Kako gre to skupaj? V ospredju vedno ti s svojo pohoto, v ozadju tvoja mila ljubljena deklica, ki pa ji paše samo klasika.
Kdo koga ljubi? Komu skušaš ustreči?

A si me zamešala s kom drugim?

Res?

….Jaz moji nonstop pošiljam linke “za ženske” pa mi vedno pravi naj se “ne trudim”… 😉
…moja mi pravi, da imam preveč domišljije…

No, pa ne. Pa nisi tako mislil. Sprašuješ te zadeve le ker ti tako paše?

Res je moška fantazija drugačna od ženske…ej kren zanima me kakšna je realnost, a jo res kr pošleš enmu mišičastmu atletu?

Si zmešana??? 🙂

Jaz njemu privoscim vse, samo ne pa nekaj ob katerem bo mene bolelo srce, kajti v tem tudi on ne bi uzival, ker bi vedel, da sm prizadeta, zalostna…zato mu kaj takega ne bi ponujala..če ima ze namen on tak,naj gre , naj uziva, samo o tem ne zelim nic vedet..če ne ves ne boli!

Sploh te ne štekam 🙁 ! Pravi mi, da jo linki ne ganejo. In pravi tudi, da imam preveč domišljije. Kaj pa tebe muči pri tem?

New Report

Close