privoščim/neprivoščim…
koki page 2
Nekdanja Pupa Glupa, 15.12.2024 ob 01:42
Ula
Identična zgodba z menoj.
Ni, da bi se s tem ukvarjal, ni vredno. Tega posebneža sem odmislila.
Verjemi, najbolj moteč je sam sebi in s tem več kot dovolj kaznovan. Nam se ni potrebno ukvarjati z njim.
Smili se mi pa ne. Tudi koristilo ne bi nikomur.
Kar me bolj moti, je ravnanje drugih. Naslajajo se nad branjem tega intrigantstva, nimajo pa jajc zavzeti stališča, celo v anonimi ne. Kakor bi se bali, da se norec ne bi lotil še njih. Grda plat sodobne družbe.
V vsakdanjem življenju takim ljudem naravnost povem, da so šleve, tukaj se pa še to ne splača. Enako, kot Kokoši, so tudi oni obsojeni živeti sami s sabo do poslednjega diha in osebno sem vesela, da tam nisem prisotna.
Živi in pusti živeti.
Kura je ogabna, 15.12.2024 ob 02:00
Kura je naravnost ogaben. Pa vendar, kljub temu, da je na monu nadloga št.1, je še vedno največje kazen sam sebi.
koki-vsem-zeli-dobro-jutro page 2
izoliran, 15.12.2024 ob 17:30
Enkrat na mesec je šel ven med ljudi in to je že velik dosežek, da se hvali na monu.
So ga tudi od tam nagnali? Je tudi tam težil o biseksih in nadlegoval mlade fante? Je mahal z nožem? Je moral bežati? Kako je v nočnih urah našel prevoz do doma v Dol pri Ljubljani, če nima vozniške in avta?
Je spet fantaziral in lagal kot običajno počne na monu?
Koki🐔, 15.12.2024 ob 17:40
Avtistični ali ti sploh znaš napisati karkoli, ne da izdaš svojo identiteto, da si ta najbolj mahnjeni avtist na MON-u? Morda se sam tega ne zavedaš, toda ti pišeš drugače kot drugi ljudje. Avtistično namreč.
V celem mesecu 1x, da sem šel vem zvečer? Skrajšaj obdobje, ker sem šel 1x ven zvečer zgolj v zadnjih dveh tednih. V dveh tednih pred tem pa sem se šel tedensko vsaj 3x ven se zvečer zabavati. Zadnja dva tedna pa me je malo mraz uspaval.
Vsekakor ti raje sebe poglej, ki nikoli ne greš ven! Ne fukaš, nimaš nobene možnosti, da bi našel partnerico in imel otroka, potem pa se čez pedre pritožuješ. Ali ni to šele patetično? Ma daj, večina pedrov je bolj koristna od tebe incelček mamičin.
metelkovec, 15.12.2024 ob 18:28
Hobi Terapevt, 15.12.2024 ob 18:18
Uf, koki ni dobil bata v perdo pa je malo zafrustriran. Očitno je bil zavrnjen včeraj?
Včasih je videl Matiasa v vsakem komentarju, sedaj sanja nekoga drugega, očitno se prepozna? Tudi gay je lahko incel, če ni dobil ljubimca. A ni tako kura?
Kar faca si ti. No vsaj zapomnil sem se te. Čeprav ti malo izkušenj manjka, da bi razumel življenje. Ni vse le teorija v življenju.
matias, 15.12.2024 ob 18:37
Kurjek, kako oz. s čim lahko ti opravičuješ svojo lenobo, nedelavnost, pasivnost, da stari deda v zrelih letih nisi sposoben (bil) zaslužiti niti beliča, da nikoli nisi delal, da bi imel vsaj za burek, vedno si živel in še živiš na račun drugih?
Jaz ne poznam nobenega takšnega, tako da ne vem, koga ti po otroško prepričuješ, da imaš družbo, da imaš življenje, če si pa družbeno izoliran samotar? Če bi ti imel družbo, ne bi vsakih poudarjal in celo odpiral tem, kjer se zagovarjaš, da imaš družbo.
Evidentno je, da nisi za med ljudi, da nimaš družbe, da se tvoj prijateljski krog zoži in konča že pri ljudeh, ki pogojno normalno funkcionirajo v družbi, torej da imajo vsaj službo. Pogovor ti tudi dlje ne nese od “omejevalne homoseksualnosti” in mehiških nanizank.
Lenoba ni duševna motnja, da bi bil upravičen do posebnih (socialnih) ugodnosti, tako da ne vem, kako si si to izboril, a si pojokcal in se zasmilil kakšni sveže pečeni psihologinji, kjer si vedel, na katere manipulacijske strune moraš zabrenkati? 🙂
Anonimno 9681, 15.12.2024 ob 18:38
Pa se je debelo zanemarjeno kurje prase umilo preden je domnevno šlo prvič letos ven? Ima to sploh kako spodobno in c5isto coto za oblečt?
Koki🐔, 15.12.2024 ob 18:51
lll23, 15.12.2024 ob 18:22
Koki ima vse na copy paste, besedila, stavke, šolske spise, monologe… Pa še zabaval se je kot pravi. Kdo bi verjel ostarelemu depresivnemu nevrotiku, da se je zabaval. On se zabava ko v telenovelah gleda mesarjenje otrok, skupinska posilstva, umore in mučenje, kri in trplenje. Saj koki ni sadist, on je čisto vredu, dokler se strinjate z njim.
Ahhhh, brezveze.
Pa daj avtist, zakaj spreminjaš vzdevek, če pa ne znaš ničesar napisati v drugem stilu? Mislim, pa to je kot, da bi se debil trudil, da bi izpadel intelektualec.
Pa o kakšnem Dolu pri Ljubljani govoriš? Pa ostarel, da sem? Kako to, da v vsemu prav avtistično MODREMU VRAGU, ki me je določil, da sem nek gospod in zdaj lepi njegove fotografije. Da ne govorim o MATIASU, ki trdi da nimam za burek in mi je določil že čisto vse možne osebnostne motnje, ki obstajajo. Težko da bi pri najemninah, ki jih imam brez bureka ostal.
Daj ti raje razmišljal, da bi se od mamice odselil si našel ženo in imel otroke. Aja, sem pozabil, to je misija nemogoče zate. Še peder si lažje ustvari družino in dobi otroke, kot pa ti. Patetično.
peder, 15.12.2024 ob 18:55
Ampak potem bi tudi ti kurjek moral imeti družino.
Koki🐔, 15.12.2024 ob 19:09
Joj avtist CAVECANEM/Neutropat1, ko bi ti vsaj kaj logičnega napisal.
Ampak zato nimaš logike.
Imeti družino ni nikoli bilo v mojem interesu. Kaj pa v tvojem glede na to, kako zagovarjaš heteroseksualnost kot edino zdravo in normalno, prav tako krščanstvo in tradicijo, kot tudi družino kot osnovno celico družbe.
Vidiš bebavi avtist, vprašanje je kako potem nisi mogel uresničiti svojih ciljev? (ker to niso moji pogledi in cilji, ampak tvoje)
A bo zdaj šlo, je tvoja neumna glavica zdaj dojela? Tako zelo neinteligenten si, da niti najbolj enostavnih stvari nisi sposoben razumeti.
Ti si pa res ena zguba, ki ji je spodletelo PRI VSEMU V KAR VERJAME. Še pedri imajo več možnosti, da si ustvarijo družino in dobijo otroke, če je to v njihovem interesu.
Medtem ko je to v tvojem interesu, a si prevelik bednik, da bi bil za to sposoben. Boga tvoja mamica, ki je takega incela nesposobnega rodila. Ponosna že ne more biti nate.
Anonimno 7494, 15.12.2024 ob 19:49
Na žalost je danes nedelja in se ne bo nič dogajalo. Vseeno lep večer kokiju in ostalim.
Hobi Terapevt, 15.12.2024 ob 21:10
koki ☝️☝️, ne gre ti. odzivaš se na svoje travme, ne na realnost. Spoštuj imena ljudi kot se predstavljajo. Tudi sam menjaš imena, zato ne kaži s prstom.
V tej temi ni nikogar z imeni ki jih navajaš (cavecanem, neuropat) in samo kažeš svoje fiksacije izpred več mesecev? In tudi GAY je lahko incel, zdi se mi da opisuješ samega sebe.
Si hotel ta vikend, pa te je odpikal? In odnos z mamo imaš pokvarjen, torej? Zakaj je raje ne pokličeš in ji nameniš lepo besedo? Ženski ki te je rodila?
kokoš=vesel oče, 15.12.2024 ob 21:13
Drži. Vse skopirano, on samo kopira in sestavlja svoje žaljive zapise.
Ker sicer je nepismen zaradi pomanjkanja izobrazbe in možganov…. in posledično dela slovnične napake. Se takoj vidi, kdaj uporabi kopiranje, kdaj program za samopopravke in kdaj piše s svojo pametjo (to je zelo redko, ampak je).
ni v njegovem interesu, 15.12.2024 ob 20:33
OK, recimo da bi bila družina v tvojem interesu, bi bil konkurenčen in vir ženskega interesa. Saj veš, ženske rade izbirajo zdrave, izobražene in zaposlene dece z vizijo in interesi, take bolj samozavestne in kultivirane.
Verjetno si hotel imeti družino pa si po nekaj zavrnitvah zasovražil vse ženske, zato pa stresaš svojo jezo na vse forumašice, ki so po tvojem kurbe, prasice, nedofukane, in še njihovim otrokom želiš, da obležijo z razbito glavo v mlaki krvi.
Nisi za družino in tudi za družbo nisi. Družba običajno navrže temo kako kaj otroci, žena, kako služba, izobraževanje in podobno, ti pa jim lahko ponudiš samo nakladanje o biseksih in snuff telenovelah.
Kva???
O čem blodiš? No nič od tega nima veze z mano. Je pa res, da me neznanke večkrat ogovorijo in pokažejo interes zame. Ne le v lokalih ampak tudi podnevi v mestu, na avtobusni itd.
SNUFF telenovele? 😀 😀 😀
Očitno poznaš izraze.
Če pokažejo v telenovelah prave obdukcije in v ESMERALDI pravo operacijo oči še niso snuff!!
Pač take stvari kažejo v najbolj mainstream klasičnih romantičnih telenovelah, ki se predvajajo v glavnih terminih na njihovih glavnih latino.am. TV programih.
So pač romantične drame mešane z trilerjom ali grozljivko.
Glede na to, da poznaš izraz “snuff” vem, da si se nažrl ameriške kinamatografije. In te vprašam ali ste tako mlačni zaamerikaniziranci, da so za vas še romantične telenovele za upokojenke in gospodinje prehud zalogaj?
(no res pa je, da se v njih pojavi kak zlobnež na ravni Hanibala Lectorja, ki v Ameriki velja za sam višek, hujšega zlobneža ne morejo narediti, pa vse v hollywoodu temelji na premisi; “good guy – bad guy”. No v telenovelah mimogrede s čem takim ven udarijo)
odgovor:
Ja saj tako je vedno v Mehiških telenovelah, morilci se spovedujejo trpečim duhovnikom za svoje umore. 😀
Drgač pa NAJBOLJŠA MEHIŠKA TELENOVELA VSEH ČASOV !!!
.https://www.youtube.com/watch?v=MbPsCZ14z-s&list=PLqIczhh878zwf2uVw8xPHlOPuox7Utweo&index=2
evo fantastična glasba zbrana za ta video:
.https://www.youtube.com/watch?v=OW07Qxdv3Z8
uf pa tule spektakolarna glasba od 1min:30sek naprej:
.https://www.youtube.com/watch?v=KsjQFGwx4nA&list=PLqIczhh878zwf2uVw8xPHlOPuox7Utweo&index=9
.https://www.youtube.com/watch?v=N3rxM0BaS8E&list=PLqIczhh878zwf2uVw8xPHlOPuox7Utweo&index=3
.https://www.youtube.com/watch?v=zXeYt95FkAU
Res NAJBOLJŠA MEHIŠKA TELENOVELA.
Samo še ene brazilske so boljše od te.
druga tema
no ja, 19.12.2024 ob 21:02
Pač predpostaviva za trenutek, da je to res. No to bi pomenilo, da je tvoja mentaliteta, ko zanikaš obstoj večine ljudi(in ti čutiš močno potrebo, da to brezkompromisno zagovarjaš, do te mere da že leta rineš vame s tem) je ekstremno škodljiva za našo družbo. In ja zaradi tega, ni večina ljudi niti mignila s prstom, ko se je delalo genocide nad nami homoseksualci, se nas zapiralo, pobijalo, pretepalo, saj so zaradi mentalitete katere del si ti, bili raje neopazni in nevidni.
Meni se zdi, da ti rineš vame in me v vsakem postu omenjaš. Jaz sem ti samo povedal svoj pogled na zadevo, ki jo ti deliš na monu. Zakaj bi jaz, ki zanikam obstoj biseksualcev bil kriv, da te biseksualci niso šli reševat pred pretepanjem? WTF? Ali ni ravno dejstvo, da vas nihče ni reševal, dokaz za to, da biseksi ne obstajajo, hehe. Strejtom je pa dol viselo očitno. Nihče vas ni reševal, ker biseksi ne obstajajo, stari. A to, da jaz zanikam obstoj boga, vernikom preprečuje, da hodijo v cerkve, molijo in romajo v verske kraje ter verjamejo v bedarije? Pa da podpirajo druge vernike? Še nikoli neverujoči niso bili problem za vernike.
“no ja”,
vidiš kako defekten in avtističen si.
Nisem napisal, da je več kot pol ljudi biseksov, ker vem, da to ti ne verjameš. AMPAK SEM NAPISAL, DA ZA HIP PREDPOSTAVIVA, DA IMAM PRAV IN KAJ BI TO TOREJ POMENILO?
Ampak si preveč prizadet v glavo, da bi razumel vprašanje, kajne? Tako leseno in trdo betico imaš, da nič ne dojameš.
Kakšne bluziš, s tem, da to, da nam ni nič pomagal, da to dokazuje, da biseksi ne obstajajo? Ali ni me na prejšnji strani nekdo napadal in napisal, da zakaj pa židje niso pomagali židom in so pobegnili iz Evrope.
No glede tega je imel prav. O čem torej ti sploh bluziš defekt? A ne ne poznaš človeške psihologije? A ne veš niti tega kaj je človek?
A ti defekt zabiti si tako zelo podvpovprečno inteligenten, da ne štekaš, da naprimer nek čefur ali pa nek slovenski kmečki fant iz tradicionalnega okolja ne bo nikoli priznal, da je biseks ali peder. Še sramoval se bo tega. NO VČASIH PA JE BILO VSE OKOLJE TRADICIONALNO, KAR SE TEH STVARI TIČE. Torej si lahko predstavljaš kako je bilo v času 2.svet.vojne za te ljudi.
IN TI NAPIŠEŠ, DA TO, DA JIM NI NOBEN BISEKS POMAGAL, JE DOKAZ, DA BISEKSI NE OBSTAJAJO.
RESNOOO ????
A do te mere si prizadet in debilen v svoji betici? Kaj a ti imaš gnoj, namesto možganov v betici? Pa ti si najbolj neinteligentna oseba na MON-u. Še Robi pa Julij sta pametnejša od tebe, ki čisto nič ne dojemaš, kot dokazuješ s to svojo otročjo, infantilno predstavo, da zakaj pa niso pomagali.
In še enkrat, če za trenutek predpostaviva, da imam prav, potem bi ljudje kot si ti(ki srdito, obsesivno in brezkompromisno se obešate po vseh, ki govorijo o biseksualnosti in jim probate v glavo vbiti, da to ni res, kot ti počneš z mano) predstavljali velik problem, kajne? Potem bi bili glavni krivci, za nasilje in trplenje, ki ga povzroča zapostavlanje neke skupine, ki jo dodatno silite v nevidnost z svojim zanikanjem. To pa bil dovolj dober razlog, da se vas potolče in pobije, kajne? Vi bi bili velika ovira, ki bi bila odstranjena do izbolšanja družbe.