Privrženci Janše bodo glasovali PROTI
Ne razumejo, 09.05.2025 ob 20:12
Grem stavit da 95% ljudi ni prebralo ne novega ne starega zakona! Sploh ne vedo zakaj glasujejo!
Pametnemu dovolj da bo glasoval ZA! Ker novi zakon bo stopil na prste vsem ki niso umetniki prejemajo pa dodatke po umrlem!
Ni potrebe , da prebereš skrpucalo od zakona. Samo idiot lahko obkroži ZA. Naravno inteligentni vemo , da bi uveljavitev zakona povzročila še večjo luknjo v državni blagajni. In posledica ; še večji davki
Živa žalost, 09.05.2025 ob 12:30
Ja to je problem desničarjev, da ne razumejo za kaj se gre, v glavnem, da so proti ker so jim to zapovedali. Pa se čudimo, da nam gre tako slabo v naši državi. Neumnost očitno nima meja.
Trapa, jaz sem proti, pa nimam nič z nobeno stranko. Sploh bi morali večkrat vprašat ljudi, kaj si mislijo.
In nobena Asta Vrečko me ne bo zmerjala s podležem, če se udeležim referenduma, zato bom za nalašč šla.
Naj vidijo, da ima folk poln kufer teh priviligirancev in nabijanja davkov.
Najbolj boleče za Svobodo in Levico je to, da bodo tudi njihovi volivci obkrožili PROTI in zato bojkotirajo referendum.
temu se reče razumevanje zakonodaje in referendumskega potopka. Od Svobode pa Levice volivci vejo, kaj je kvorum in da zato praktično nima veze ali ne prideš in ne bodo svojega cajta zapravljali,
Vi SDSovci ne veste niti kaj je kvorum in niti ne veste, da če novi zakon pade, ostane stari zakon, po katerem se dodatki podeljujejo naprej politično in celo dedovanje ostane. SDS vas vozi ko ene pse ali ovce na sprehod, medtem ko blejate, da ste proti dodatkom, greste glasovat na referendum, ki jih ne bo opravil.
Nisem privrženec Janše in bom glasoval PROTI.
Novi zakon je kretenski, stari pa tudi.
To naj bo nezaupnica tako kretenskemu zakonu in poziv, naj sproducirajo nekaj spodobnega.
Ja, ne bojo sproducirali nič boljšega, SDS je mel 3x šanso v vladi, pa je raje talal po starem zakonu ko zmešan (več kot Rop, Pahor, Šarec, Cerar in Golob skupaj)
Levi pa tud nimajo interesa.
Tu gre za to, da te malo SDS pelje na sprehod in te označi za svojo ovčko. Hahaaha