Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek prizidek – dovoljenja in koliko denarja

prizidek – dovoljenja in koliko denarja

Lep pozdrav!
Ker sem že velikokrat našla odgovor na tem forumu, se tudi tokrat obračam na vas. Naj prvo na kratko razložim situacijo. Živimo v tro nadstropni hiši. Brat z družino čisto na vrhu, starša v sredini, jaz z mojo družino pa čisto spodaj. Ker jeseni dobiva z možem že drugega otroka, nam bo sedanje stanovanje premajhno (imamo samo kopalnico, kuhinjo,hodnik in eno sobo, ki je hkrati spalnica in dnevna soba ). Zanima me, kako se lahko zmenimo s starši, da bova imela na papirju, da je ta del hiše najin, ker mož noče graditi prizidka, brez da ima vse na papirju. Saj starši nimajo nič proti, če gradimo, prostora je dovolj, le nikoli ne veš, kaj jim pade na glavo in ostaneš brez vsega. Zanima pa me tudi, koliko približno stane arhitekt, da ti nariše načrt prizidka ( samo ena soba in na vrhu nje še ena) in katerega arhitekta priporočate. Koliko pa pridejo vsa dovoljenja, ki so potrebna na občini. Najlepša hvala in lep dan še naprej. Uma.

Poglej si portal http://www.podsvojostreho.com. Tam najdeš večino informacij, ki jih potrebuješ.

Midva bova dala za načrt in vse papirje za gradbeno za menjavo strehe in podstrešno stanovanje približno 5.000 €.

New Report

Close