Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek Priznam

Priznam

V vezi sem z osebo s katero ustvarjam druzino, vsak dan pa mislim na drugo. Noro.

Boš prevaral svojo partnerko z otrokom, ona bo izvedela, šla bosta narazen, tvoj otrok bo homoseksualec ali pa bo naredil isto, kot si naredil ti.

V kakšni državi to živimo.

A v Avstriji, na hrvaškem, v Italiji je tudi isto?

Svet je šel v qrac.

Elon Musk pa pravi, treba je imet otroke, ker se nam dogaja depopulacija.

Najboljše, da grejo vse ženske na umetno oploditev in same vzgajajo otroka.

Aja, ne, to tudi ni primerno. Otrok rabi očeta in mater. Pa ne, da so vsi 3je na telefonu.

Adijo pamet.

Da priznaš.

Verjetno nisem osamljen primer. Mogoce nas je vec tistih, ki smo pravo zamudili in moramo biti zadovoljni z drugo.

Zalostno.

Očitno ta druga ni luzerka, ta z družino pa je. Svoji k svojim. Saj so v prejšnji temi dobro povedali, da dobiš to kar si sam, kajne?

Odgovor na objavo uporabnika
Priznam, 17.02.2023 ob 19:03

Verjetno nisem osamljen primer. Mogoce nas je vec tistih, ki smo pravo zamudili in moramo biti zadovoljni z drugo.

Kaj je bil razlog, da si zamudil “ta pravo” in kako sploh veš , da je bila ta prava?

Mogoče se je tudi ta tvoja sedanja, s katero ustvarjaš družino, s tabo samo sprijaznila, vsak dan pa misli na nekoga drugega…

Dream on

Izgleda noben drug nima jajc priznati, da je luzer. Bravo luzer, počasi se ti bo tudi hrbtenica ojačala.

Zakaj mislis da je bila druga prava? Kaksna je? Kok stara pribl?

Zato ker je vec let ne spravim iz betice, razmisljam kaj pocje kako je. Ko jo ze odmislim se mi pojavi v sanjah in spet hrepenim. Ne bo nikoli moja ima svojo druzino. Niti ne bom nikoli zapustil partnerke jo imam zelo rad. Preklet sem. Stara je 35.

Anonimno 4257, 17.02.2023 ob 19:21

Kaj je bil razlog, da si zamudil “ta pravo” in kako sploh veš , da je bila ta prava?

Ti povem, kako takšni papki vedo, da je una druga prava: tako, da z njo NE živijo! Samo tako vejo, da je prava, ker če bi z njo živeli, je ne bi mogli več idealizirat v svojih bolnih beticah. Ker takrat bi bil real life in se pokazale vse pomanjkljivosti in napake tiste ženske, katera bi kaj hitro nehala biti prava, najboljša popolna ter ne vem kaj še vse.

Toliko so butasti in omejeni, da raje svoj lajf zapravijo za neko pravljično idealizacijo neke osebe kot da bi resnično živeli ter uživali svoje življenje tukaj in sedaj.

Nic je ne idealiziram. Je zeoo tecna tudi kdaj in ni vse lepo okoli nje, je pa tista ki v meni budi najvec strasti. Pa sploh ni seks bomba.

Luzer, 17.02.2023 ob 18:48

V vezi sem z osebo s katero ustvarjam druzino, vsak dan pa mislim na drugo. Noro.

Pa pravino da tipi ne znamo multitaskat

Anonimno 3615, 18.02.2023 ob 19:11

Pa pravino da tipi ne znamo multitaskat

Poskusil sem iti naprej v zivljenju, saj mi ni slabo, je pa skoz malo scipanja v ozadju. Se stavim da je vecim tako.

Luzer, 18.02.2023 ob 19:15

Poskusil sem iti naprej v zivljenju, saj mi ni slabo, je pa skoz malo scipanja v ozadju. Se stavim da je vecim tako.

Ne razumem. Ce ni seks bomba, napake ocitno jasno kaze, zakaj? Kje si jo spoznal? Si se kdaj z njo pogovarjal? Si jo splih skusal spoznat? To, da ima nekdo druzino, ne pomeni veliko. Lahko imas partnerja zelo rad, in ljubis druzga. S cim te je pritegnila? Predvsem pa kje? Jo se videvas? Se z njo pigovarjas?

oj879, 18.02.2023 ob 19:34

Ne razumem. Ce ni seks bomba, napake ocitno jasno kaze, zakaj? Kje si jo spoznal? Si se kdaj z njo pogovarjal? Si jo splih skusal spoznat? To, da ima nekdo druzino, ne pomeni veliko. Lahko imas partnerja zelo rad, in ljubis druzga. S cim te je pritegnila? Predvsem pa kje? Jo se videvas? Se z njo pigovarjas?

Spoznal sem jo dolgo nazaj, sva znanca, ziviva blizu, srecava se marsikje, pozdraviva se…

Luzer, 18.02.2023 ob 20:25

Spoznal sem jo dolgo nazaj, sva znanca, ziviva blizu, srecava se marsikje, pozdraviva se…

Ah .. Povabi jo na kavo.

Nekateri vzbudijo vse v tebi, s tem kar so. Zelo redki in ponavadi je le ena taka oseba, ki jo srečaš v življenju. Če imaš to srečo.

Luzer, 18.02.2023 ob 19:00

Zato ker je vec let ne spravim iz betice, razmisljam kaj pocje kako je. Ko jo ze odmislim se mi pojavi v sanjah in spet hrepenim. Ne bo nikoli moja ima svojo druzino. Niti ne bom nikoli zapustil partnerke jo imam zelo rad. Preklet sem. Stara je 35.

Meni deluješ zmeden. Lahko razložiš zakaj imaš partnerko rad, kaj pri njej ti je všeč itd.? Meni deluje kot, da je tvoja cona udobja, misliš da jo imaš rad kot osebo ali imaš rad, kar pride v paketu z njo?

Ker hrepenenje, strast, vse to kar pišeš v zvezi s to žensko je bolj normalno za ljubezen, zaljubljenost, itd.

New Report

Close