Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek priznam: zasvojena sem…

priznam: zasvojena sem…

Hehehe….. S kokicami. Cele noči sanjam velike napise Kelly’s – rdeče-mordo-bele vrečke s slastno koruzo, ki se ji ne gre upret… Mati me ženejo od doma, ker ji kokice smrdijo, ata mi ponujajo koher, da bi jih lahko pekla pri sebi, moja boljša polovica pa samo še zmiguje z glavo. Kaj hočeš: kure ostajamo kure… S kokicami (mljask, mljask…) za domovino naprej ;).

P.S.: Dvakrat lahko ugibate, kaj zdaj glodam…. :)))))

_____________________________________________________________________ All I want is less to do, more time to do it, and higher pay for not getting it done.

hihihi mišika……

kaj glodaš???????????

leta letijo - iščem stevardeso.....

Miši!Postavi se v vrsto za mojim sinom in Bugico!
Moj ta mali je prejšnji teden kupil celo popcornmat in zdaj veselo smodi v hiši!
Vabljena!
😉

Pa ne tiste mašince… jo imam že leta… Samo ni to to… Mora biti pečeno v posodi na olju… In slano, seveda… Iz tiste mašince pa res dobiš samo stiropor :(… :)))))))))))) Pa lep pozdrav v kurjo rit ;).

_____________________________________________________________________ All I want is less to do, more time to do it, and higher pay for not getting it done.

Hehe, sem vmes že prešaltala na sir :))))))). Potem pa še pohane marele… Mmmmm… Skoraj ta pravi dan za luksuz :)))))))).

tzi pa luksus?????????????????’!!!!!!!!!!!hehehheheh

boga revica, še sanja se ti ne…no malček že…..ampak luksus bi pa občutila, če bi…ops…………….

se pravi si danes ZA?????

miši kaj pa seaj glodkaš????

pa-pa

ma frend…kaj si zdaj kuvarica postal…heheheh

že res, da so pravi kuharji MOŠKI, toda kuhar biti doma……….EJEJEJEJEJE

NE SERI…..A VEŠ DA TE BEREJO TUDI MLADIČI….A JIM BOŠ ODRAŠČANJE ČIST POKAVRU….ČUJ FREND…PARVI DEC MAČO MORA SAMO POJESTI,..PA ŠE TO NE VSE……KER ČISTO Z VSAKO JEDJO, KI JO PUPA SKUHA..PA TUD NE MORE BITI ZADOVOLJEN…HEHEHEHHEHEH

ti a kej mladenke pogleduješ?????

mmmmmm…….. sedaj si me pa spomnila na moje mlajše dni……. takrat so še prodajali take slastne kokice oblite s čokolado……. pa gor je bla neka rumena žvalca……….

buhvej al jih še delajo take……… moram jutre prou it v štacuno pogledat………..

njamsiiiiiiiii

New Report

Close