Priznanje
Pa saj sem to že včeraj nekje napisal!
Sem Sp(ponosen na ta nick,da je joj!!!) in Bombo(takrat,ko sem oglašam iz službe.To pa zaradi tega,ker se pri prijavi nisem mogel svojega gesla spomnit,pa sem se moral z drugim nickom prijavit).
Na drugih forumih….ta bolj zaresnih ,pa včasih tudi kako drugo ime uporabim…odvisno,kaj bi tam hotel zvedet.
Kontenta?
Cmoka na kratko grivo!
😉
hmmmmmmm…ej frend…….pravijo, da tistemu, ki prizna je pol sproščeno….hmmmmm…me zanima, kaj pa tistemu, ki se zlaže…..mu je vse oproščeno….hihihi…
ej frend, si se nasklanjal …na kolenčkih…hehheheh…upam, da si imel kakšen lepe razglede na kakšno full dobro guzicu……..
a veš, sem te včeraj misli nekaj vprašat….mi je razlagal en prvoklasan jebaček, da tista pupa, ki se ne zna uredit, je tud za en kur+++ sexulja…heheh…kaj meniš???? se morava še učiti????
ps. a bova dans kakšno nabr****
lp
Takole!Ker sem prve klase……kopač……sem bil s kopanjem daleč pred vsemi,tako,da nisem mogel nikogar v guzu gledat.Pa tudi,če bi bil bolj odzadaj,nimam nobene želje taščo v rit gledat,ženine sem se pa tud že malo preobjedel. ;-))))
Učit,učit in še enkrat učit!sam se vsaj zase bojim,da bom diplomiral,ko me bodo v trugi nesli ke gor! :-(((
Glede kake nabr…. pa tako:bom srečen,če bo v office pritacala kaka pomankljivo oblečena…pa z antencami navzven,kr je malo bolj frišno danes. ;-)))))
Drži ga frend!