Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek Priznanje

Priznanje

… no, kdu si upa priznat, kateri vse so njegovi nicki….. ?

Vključno s tabo, Žverca!

…. in vse tiho je bilo…..

Helčka s podočnjaki

upam! Ker ni kaj skrivati….
Pa nikarte ne misliti, da sem tudi Mirsada jaz! Če te pa že toliko zanima…..

… he, he…. kaj pa matkurja, pupika, bitch itd. ?

… he, he….

hihi…. da sem bla nekoč….. hm, no ja….. Frčafela….. hihi…..

papa

Jani je Jani, Bin O’Laden in matuzala.. ampak, ko se preimenuje to tudi pove… to je pa malokrat :))) Ponavadi je Jani!!!

lep dan vsem kletkašem!!!

O STARI…. KAKO SO KAJ ČIVŠE TAMGORI?

;))))))))))))))))))

:)))) čivše tuki okol …. čivšajo :)))

živjo Hely!!

ni lepo, da me obmetavaš z nicki, katerih izvor bi bilo morda dobro iskati na Primorskem, da veš!

ČAUČI JANI, TJAGOR… HIHI…. JE KONC DOPUSTA, ANE?
TEKU HITRU ZMEREJ MINE…..

PS: A SE REČE ČIVŠE AL ČIFŠE? HIHI… MI JE SMEŠNO TO…

… SAMO, DA NE MISLIŠ S TEM MENE!!!!!!!!!

če nisva medve, kdo pa je potem, a?! Morda zvezdi?
Sicer za kuzlico nisem ravno ziher, to je neko jako pametno bitjece….:-))))) Pa ne zdaj razumeti, da nas vse mečem v koš manj inteligentnih! :-)))))

Pa saj sem to že včeraj nekje napisal!
Sem Sp(ponosen na ta nick,da je joj!!!) in Bombo(takrat,ko sem oglašam iz službe.To pa zaradi tega,ker se pri prijavi nisem mogel svojega gesla spomnit,pa sem se moral z drugim nickom prijavit).
Na drugih forumih….ta bolj zaresnih ,pa včasih tudi kako drugo ime uporabim…odvisno,kaj bi tam hotel zvedet.
Kontenta?
Cmoka na kratko grivo!
😉

hmmmmmmm…ej frend…….pravijo, da tistemu, ki prizna je pol sproščeno….hmmmmm…me zanima, kaj pa tistemu, ki se zlaže…..mu je vse oproščeno….hihihi…

ej frend, si se nasklanjal …na kolenčkih…hehheheh…upam, da si imel kakšen lepe razglede na kakšno full dobro guzicu……..

a veš, sem te včeraj misli nekaj vprašat….mi je razlagal en prvoklasan jebaček, da tista pupa, ki se ne zna uredit, je tud za en kur+++ sexulja…heheh…kaj meniš???? se morava še učiti????

ps. a bova dans kakšno nabr****

lp

leta letijo - iščem stevardeso.....

tist kar je narlepš, zmeraj hitr mine ja :)) No ja, se imamo vsaj kej troštat za naslednje leto :))

Kolikor je men znano.. vsaj iz prakse (eno leto med šiptarji) se reče čivša, kako pa se napiše, pa glih ne vem :))))

Takole!Ker sem prve klase……kopač……sem bil s kopanjem daleč pred vsemi,tako,da nisem mogel nikogar v guzu gledat.Pa tudi,če bi bil bolj odzadaj,nimam nobene želje taščo v rit gledat,ženine sem se pa tud že malo preobjedel. ;-))))
Učit,učit in še enkrat učit!sam se vsaj zase bojim,da bom diplomiral,ko me bodo v trugi nesli ke gor! :-(((
Glede kake nabr…. pa tako:bom srečen,če bo v office pritacala kaka pomankljivo oblečena…pa z antencami navzven,kr je malo bolj frišno danes. ;-)))))
Drži ga frend!

mater se maš fino…….ko same hodijo k tebi….mater jest sloh ne bi več damov šou…………….

a pa jim jemlješ naslove….jih bova obiskala, ko bodo deci neuporabn…hihihi

lp

Malo drag špas bi bil to…….so v glavnem tujke…:-((((

hihihihii….a se ne sliniš, kovidiš kakšno zamorklo…….mater, se mi že dviguje……………….

zakaj misliš TUJKE???? te bodo vzdrževale, zato da boš ti užival!!????hhihihii……

kje pa dans ona fletkana,črna,vitka,moja…

Ej Razo!V mesecu in pol kar delam tam…sem bil že tolkokrat v takih skušnjavah….ko se ti z bradavičko podrgne ob roko,ko ji ti na zemljevidu kaj kažeš….mater,to ni za prestat,ko se moraš kao neki profija delat in se delat,da to pač ni bilo nič takega….za popizdit,ti rečem!
Živo mučenje!
😉

zdaj pa vem, zakaj si doma tako “deloven”……:-))))
Viš, zdaj bi pa jaz omenila tisto vajino “midva jih rajcava, možje pa smetano poližejo”….. tako je zdaj pri tebi, ne?! Rajcajo te v službi, ženka pa smetano dobi! :-)))

In prav je tako.

Po pravici povedano: zdaj z ženo bolj pogosto…..mogoče prav zaradi tega,hahaha!
;-)))

morda pa ženka med službenim časom tudi pada v take skomine, a?! :-))) Kaj pa veš….

Preveri mail! :-))))))

Ne verjamem!Pravi,da še mene ne more….kaj šele druge,hihihi…;-)

hihihihi….a veš kaj…..

mizi noge poreži za ene 19 cm…..boš videl, potem, ko se bodo sklanjale………………daj še mene povabi, jih bova skupi drgnila…….

lep neskončen razgled še naprej…………

Kurc,ko se pa sezona izteka in vsak dan bo manj naravnih lepot!
Ja…imam tudi eno karto obešeno malce nižje…pa da se moramo mal sklanjat,hihihi….pa da se popki vidijo!
Yepi!!!!!!!!!!
😉

New Report

Close